Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Beginners en alle onzekerheden daar omheen betreft materiaal. Gepost op: Augustus 27, 2013, 17:37:55
Windrange zou 8-30 knopen zijn voor de 12 gebaseerd op een kiter van 75 kilo (lijkt me wel een hele grote windrange?)

Ik zou ook voor de heup trapeze gaan, al is het maar omdat een zit trapeze er niet uit ziet. :-)

2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Ja, dat was het dan weer... Gepost op: Augustus 26, 2013, 18:55:05


Vanaf vrijdag een weekje kiten gepland. Hopelijk staat er wind. Het liefst in Nederland, anders ergens in Frankrijk. Maakt direct heel de zomer goed voor mij als dit idd het geval is.
3  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Natuurgebied strand Slufter = OFF LIMIT Gepost op: Augustus 23, 2013, 17:18:40
Waarom mogen sommige mensen wetten, regels en reglementen bedenken die alle anderen moeten volgen ?
Waarom ?
Zijn deze mensen beter of belangrijker dan anderen ?

Als we in een democratie zouden leven, dan zouden watersporters inspraak moeten hebben.
Gezien geen inspraak in regels en reglementen is het geen democratie.

het wordt hoog tijd voor de TegenPartij.


Je stemt zelf op de mensen welke deze beslissingen maken. We kunnen moeilijk verkiezingen houden voor elk onderwerp. Dan sta je elke dag een half uur in het stemhokje. Vind je dat watersporters te weinig worden gehoord, dan ben je vrij een partij op te richten welke zich inzet voor watersporters. Of je veel stemmen gaat krijgen is een tweede.
4  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Augustus 18, 2013, 18:01:34
Heerlijke rij sessie gehad. Naar Brouwersdam gereden (uurtje enkele reis), me in mijn wetsuit gehesen, boardje aan mijn kite rugzak geknoopt, pompje aan de zijkant..... En dan erachter komen dat mijn bar nog thuis ligt. Sacherijnig weer een uur in de auto gezeten om terug te rijden. Dom!
5  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Kite Body Surfing. Don't Call it Body Dragging Gepost op: Augustus 16, 2013, 12:58:50
6  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: [Windwaarschuwing] Woensdag 7 augustus Gepost op: Augustus 06, 2013, 23:03:15
Vandaar ook de "(A)". Ik had iets van een sarcastisch engel icoontje verwacht, valt tegen. :-) Ik ben bewust dat als deze windkrachten daadwerkelijk gehaald worden ik alleen in mijn fantasie moet gaan kiten.

Toch bedankt voor de waarschuwing! :-)
7  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: [Windwaarschuwing] Woensdag 7 augustus Gepost op: Augustus 06, 2013, 22:03:31
Vorige keer mijn eerste sprongetjes gemaakt (Als je het die naam al mag geven). Vond het lastig de lucht in te gaan. Morgen lukt dat vast een stuk beter (A)



8  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: WAARSCHUWING KORNWERDERZAND Gepost op: Augustus 02, 2013, 10:06:37
Top werk Gj, dit scheelt mogelijk weer een hele nare krantenkop.

Vind het ook schandalig dat een cursist het water in kan terwijl hij niet weet hoe hij zijn safety moet trekken. Dit is toch het eerste wat je leert voordat je ook maar een kite mag gaan besturen.
9  Algemeen / Zelfbouw & Reparatie / Re: Het repareren nog waard?! Gepost op: Juli 28, 2013, 17:09:41
Denk dat je dat oordeel zelf moet maken. Je moet zelf de prijs van het repareren tegenover een nieuwe (tweedehands) kite zetten en daarvandaan beslissen. Dit is lastig voor andere te bepalen gezien die geen inzicht hebben op je banksaldo ;-)

Misschien dat je de kite, ondanks dat hij stuk is, nog mee kan nemen als inruilmateriaal als je een nieuwe kite koopt. Ik heb geen idee of ze daar nog iets voor geven.
10  Algemeen / Zelfbouw & Reparatie / Re: Kiteskims voor de kids Gepost op: Juli 27, 2013, 22:47:51
Ik vind het lastig om een schilderijtje op te hangen, dus heb al snel respect voor dit soort handwerk. Maar dit ziet er wel erg goed uit, lucky kids! Kijk wel uit dat het boardje niet op het strand wordt achter gelaten voordat SOS dolfijn wordt gebeld.
11  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Juli 26, 2013, 14:44:55
Zijn er weer instanties welke het wel bijna altijd goed hebben in dit land? Volgens mij is het weer gewoon (nog) niet te voorspellen in ons land.
12  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: [OPGELET] Flysurfer safety notice! Gepost op: Juli 26, 2013, 14:42:51
Netjes dat er, ondanks dat er (nog) geen ongelukken zijn gebeurd wel communicatie over is. Ze kunnen het ook in de doofpot proberen te stoppen. Wel apart dat het issue nu opeens naar voren komt en dat ze dit niet eerder hebben gevonden.
13  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Juli 26, 2013, 11:08:54
De wind sites weten het ook niet meer. Elk uur veranderen de voorspellingen, lijkt op dit moment geen pijl op te trekken. Morgen avond een briesje, maar verkeerde wind richting Sad

Paar weken achter elkaar geluk gehad in het begin van de zomer (Welke al veel te laat kwam), maar op dit moment is 't prut.
14  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Bruinvissen en dolfijnen. Gepost op: Juli 26, 2013, 08:28:33
Ik zet het noodnummer in mijn telefoon, in de hoop hem nooit nodig te hebben.

Als jullie de dolfijnen die bij jullie in de opvang gaan trainen om afgedreven kite boardjes naar de kiter terug te brengen, kunnen we direct er een win-win situatie van maken ;-)

In ieder geval goed initiatief en sowieso goed werk wat jullie doen.
15  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Bruinvissen en dolfijnen. Gepost op: Juli 25, 2013, 15:16:00
Helaas kan ik niet kitesurfen.....

Tijd voor wat lessen ;-)

4. Bel SOS Dolfijn en zorg goed voor het dier tot de dolfijnambulance ter plaatse is. Ons noodnummer is bekend bij politie en diverse instanties langs de kust. Volg de instructies van de medewerkers goed op.

Is het niet mogelijk om het noodnummer hier bij te zetten? Ik neem aan dat als zo'n beest strand, de tijd dringt. Om dan eerst een organisatie te zoeken welke jullie noodnummer weer heeft, kost (ligt eraan waar je zit) aardig wat tijd.
16  Algemeen / Trefpunt / Re: Kitemaatjes Oostvoorne gezocht Gepost op: Juli 23, 2013, 11:22:09
Landen kan elke debiel (op Duitsers na  ), maar launchen vinden mensen nog erg lastig en zie je wel vaker fout gaan. Het beste is om een vertrouwd persoon te gebruiken voor het launchen, maar dat is lastig als je alleen bent. Kiten is vooral in begin erg vermoeiend. Vooral omdat, als je geen hoogte kan lopen, 50% van de tijd bezig bent terug te lopen. Dit kost veel energie en is weinig aan.  Wink
17  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Juli 21, 2013, 15:18:14
Die kunnen ze al niet meer afpakken  Joepie, hij was weer lekker op de dam. En inderdaad veel geknuffel door kites op 2 uurtjes 4 keer 2 kites in elkaar zien gaan.
En nog een stelletje slimmerikken die gingen  zeevissen helemaal in het beging van de kitezone op de dam  loser loser

1 Van die kids die bij een visser hoorde zat op te scheppen hoeveel die gevangen had. Heb toch niet de indruk dat er erg veel vis zwemt daar.
18  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Re: 20 juli Oostvoorne: board verloren: Cabrinha Spectrum 2012 Gepost op: Juli 21, 2013, 15:14:14
Je kan bij de KNRM ook hele mooie stickers krijgen om op je board te plakken. Kan je je naam en telefoonnummer op schrijven.

Misschien een goed idee voor je volgende board  Grin

En verdraaid effectief. Me broertje heeft het voor elkaar te krijgen binnen 1 maand zijn board 2 keer kwijt te raken. Beide keren telefoontje gekregen dat hij zijn board gevonden is. Maar daar heeft de topic starter nu niets meer aan. Ik hoop dat je geluk hebt!
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.