Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Les geven op de Zandmotor Gepost op: Augustus 13, 2013, 09:21:38
De veiligheid situatie op de zandmotor in Kijkduin is de laatste tijd enorm verslechterd. Vaak wordt er door Harry zijn school les gegeven op de noordkant van de pool (boven de zand-inham aan de strand kant). Er zijn al genoeg  horror topics over de kiteschool van Harry dus zal daar niet specifiek op ingaan. Waar Harry lesgeeft ligt een zandbank en is de overlast opzich beperkt.

Er is echter nog een amateurclub sinds kort bijgekomen genaamd CPKite welke recht voor de zand-inham proberen les te geven (drukste stuk van de motor). De kites schieten werkelijk alle kanten op, en de hele noordkant van de motor is hazard-zone geworden (i.e. hebben ze zich toegeĆ«igend). Deze instructeurs hebben zelf de kite nieteens onder controle  ThumpDown, weet iemand of dit een erkende kiteschool is?
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.