Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Buitenland & Travel / iemand ervaring met indonesie in januari of andere spots in azie Gepost op: September 01, 2015, 08:51:16
zoals de titel zegt eigenlijk, is er een spot met volledige windzekerheid in januari? ik zat zelf te kijken naar Aceh kitecamp in noord sumatra of boracay in de filipijnen.
2  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: waar is een kitebestemming met wakeboardbaan Gepost op: Februari 05, 2015, 01:35:41
ohja vergeten, juni of juli gaan we.
3  Algemeen / Buitenland & Travel / waar is een kitebestemming met wakeboardbaan Gepost op: Februari 04, 2015, 17:07:17
Ik ga met een groep wakeboarders en kiters op vakantie en we willen dus een spot hebben waar je en goed kan kiten en met een wakeboardbaan in de buurt. Op maximaal 1000km van Utrecht vandaan.
Dus mijn vraag is of jullie nog zulke spots kennen?
We zaten al te kijken naar ringkobing in Noorwegen, maar willen ook even kijken naar alternatieven.
THX in advance
4  Algemeen / Buitenland & Travel / eind februari kitetrip met windzekerheid? Gepost op: Oktober 27, 2014, 16:52:36
hola kiters,

nu gaan we elk jaar met mijn vereniging naar tarifa eind februari, maar we willen wat nieuws. Weten jullie of er goeie spots zijn met windzekerheid in bijvoorbeeld griekenland of ergens in zuid frankrijk? windfinder zegt dat er in deze periode vrij weinig is, maar ook niet of de thermische winden in de statistics terug ziet.
 (en ohja spots als dakhla oid is voor ons te duur qua vliegen)
5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: bar gaastra x1 safety lijn vervangen Gepost op: September 06, 2014, 11:07:24
gewoon even langsgaan of bellen, dan hebben ze hem zo besteld bij eurofun. bij de andere winkels zal het hetzelfde geval zijn.
6  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Opnieuw beginnersvragen met name Cabrinha Gepost op: Mei 28, 2014, 15:03:18
Ik heb een paar maanden terug een SB 2013 gekocht, zeer tevreden. Maar de cabrinha is niet echt goedkoop zeker de nieuwe bar niet. Dus als je wilt investeren is de SB zeker een goede keus, maar je kan even verder kijken voor de zekerheid.
7  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: kitesurfschool.nl - Harry Vogelezang - Manier van lesgeven Gepost op: Oktober 19, 2013, 15:36:26
Ik heb dit seizoen voor Harry op het autostrand lesgegeven en daar heb ik dit niet meegemaakt, daar doen we altijd de lijnen downwind leggen (is mij zo opgedragen) en heb ik tenminste niet in zulke omstandigheden les hoeven geven. Apart dat dat op andere locaties wel gebeurd.
8  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: nieuwe 11m aanschaffen Gepost op: Oktober 19, 2013, 15:01:07
ah chill hier kan ik wat mee,
ik ga denk ik voor de switchblade, of een vergelijkbare kite. Hoewel ik de pure toch ook even wil testen om te kijken of die mij valt, en goed is voor mijn huidige niveau.

Thx guys
9  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / nieuwe 11m aanschaffen Gepost op: Oktober 15, 2013, 13:44:42
Hoi medekiters

Na al een lange tijd met mijn 9m gaastra hatch uit 2009 te hebben gevaren zoek ik een kite erbij.
Ik zat zelf te kijken naar een cabrinha switchblade of chaos of de gaastra Pure.
Zijn deze geschikt voor mij, ik ben 67 kg en ben op zich een goede kiter maar qua tricks en jumps begin ik pas net, ik wil ook gaan beginnen met unhooked varen, maar heb daar dus nog geen ervaring mee.

cabrinha adverteert de chaos als een kite voor de pro's, is die dan nog wel goed voor mij?
en is er veel verschil tussen de 2013 en 2014 modellen?

Alvast bedankt!

Oscar
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.