Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Sal, Kaapverdie april Gepost op: Januari 11, 2017, 20:18:36
Hey Dexter 81,

Ben begin december voor de 2e keer op Sal geweest. Net buiten Santa Maria. Weer topsessies gehad. Wil je naast alle info op Kitehigh nog meer weten ff via PB.
Grtz
2  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Januari 11, 2017, 20:15:15
Was weer goed te doen op de Brouwersdam.
Thans Evan voor je reactie op de app.
3  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Kite bij neerlaten door aanpakker te vroeg los gelaten: deathloop Gepost op: Juni 02, 2016, 18:00:16
Heerlijke sessie in het Zeeuwse. Noord-noord oost. 7tjes werk met mijn 88 kg. Top. Ook blij dat er weinig toeristen rond dobberen. Maar nu komt het. Bij een pauze laat een Maatje van mij zijn kite zakken. Wordt aangepakt door medekiter die hem bij het neerleggen te vroeg los laat. Maatje is zijn bar aan het los maken en kijkt even niet naar zijn kite. Kite omhoog en duikt in een deathloop. Maatje over het strand getrokken. Lost alles en uiteindelijk valt de schade mee. Kite op de dam en blijft hangen. Pak kapot. Thanks voor de twee gasten die ook direct naar de kant kwamen. Maar ja...... Mag je dan slaan of niet?

Edit: Geen stompzinnige opmerkingen in de topic titel!
4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Nieuwe speeltjes binnen? Laat ze hier zien! Gepost op: November 25, 2015, 11:20:27
1e jaar op de surf serie Versatile van Ocean Rodeo. Goed advies van Barry bij aankoop en nog betere service. Vorige week, na een heerlijke sessie rond een zandbank, was de concentratie weg. Bij het terug varen vin uit de kast. Klassiekertje van net niet diep genoeg. Board is stevig genoeg. Geen schade. Bedankt Barry voor de snelle hulp bij de nieuwe vin.
5  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Onvergetelijke kitesafari Down-Under Gepost op: November 25, 2015, 11:08:25
In 2006 heb ik 6 weken in die regio gesurft. Mooi tijd.
6  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: [NL] Jan-willem op Domburg Gepost op: Juli 20, 2015, 20:13:55
heerlijke avond. Hij maakte idd leuke sprongen. Hoogte genoeg. Alleen jammer dat hij op een gegeven moment zijn Kite lande op een windsurfer. Aan filmpje te zien heeft hij genoeg skills om dat te voorkomen. Dat maakt het gezeik tussen windsurfers en kiters niet nodig. Zeker op Domburg.
7  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Maart 21, 2015, 22:48:35
Vrouwenpolder was idd erg mooi. Als je de rustige stukken op zocht. Golven waren ook ouderwets lekker.
Volgens mij ook Franstalige lesgeefprobeersels. Iets van een organisatie of kiteschool. Niet prettig dat deze boys hier komen. Niets aan te doen.

Ook veel beginners.
Klassieke Duitse meneer met rolleash die het voor elkaar kreeg om zijn lijnen om de enige paal op vrouwenpolder te krijgen. Helaas denk ik dat dit steeds meer en gekker gaat worden.
Zolang je daar uit de buurt bleef, was het weer 1 van die dagen dat je niet op een verjaardag van je schoonfamilie moest zitten.
8  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Cabrinhabar gevonden Gepost op: Augustus 17, 2014, 15:20:16
12 augustus gevonden om Neeltje Jans. Cabrinhabar.
9  Algemeen / Zelfbouw & Reparatie / Waar reparatie Bar Gepost op: Mei 10, 2014, 19:53:59
Hey,

Mijn Cabrinha bar uit 2012 heeft wat slijtage bij de overgang naar de powerlijnen. Heeft iemand goed adres waar ik deze kan laten repareren? Omgeving Zeeland /Rotterdam

Grtz
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.