Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Marktplaats - verouderd materiaal aangeboden Gepost op: Juni 19, 2018, 11:56:01
Ik heb er al 600 van gemaakt  loser

Ik zeg door naar de 20000

ik 650 Grin
2  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: Traumahelikopter Brouwersdam zondag 12-7-2015 Gepost op: Juli 13, 2015, 18:30:16
toen ik zondagochtend zo rond 11 uur op Brouwersdam arriveerde zag ik een woud van kites en ben ik direct omgedraaid ....... naar een spot waar je wel nog ongehinderd en veilig kunt kitesurfen... Roll Eyes

Niet meer normaal die hoeveelheden op de Dam ...... daar moet direct iets aan worden gedaan: meer kitespots! Angry

Aan de nummerborden te zien waren er veel oosterburen. Nu heb ik natuurlijk niks tegen deze gasten maar feit is natuurlijk wel dat ze door hun geografische ligging minder kitesurf-uren maken dan een kiter uit Gorinchem om maar iets te noemen. Helaas zijn de zomerse maanden ook uitnodigend voor de recreatieve-/incidentele kiter. Gewapend met overjarig materiaal, een minimum aan lessen en nog minder vaaruren.

Tel je bovenstaande twee factoren bij elkaar op. Combineer dat met de plotselinge en niet voorspelde toename van de wind en het grote aantal ongelukken en "oh-shit-momenten" is verklaard .... Angry

Feit is dat het aantal kitesurfers ieder jaar toeneemt en het aantal spots ieder jaar afneemt. Gevolg is dat alle 'kneuzen' (waaronder ik zelf) gedwongen worden om te surfen op een spot die te klein is voor het aantal kiters.
3  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Als beginner kiten in Zuid frankrijk Gepost op: Juni 10, 2015, 19:18:58
Excuus, ik bedoelde Provence. Florence was de bestemming van afgelopen jaar
4  Algemeen / Buitenland & Travel / Als beginner kiten in Zuid frankrijk Gepost op: Juni 10, 2015, 15:27:16
Beste Kiters,

Ik ben een beginnend kiter. Ik kan varen maar heb nog moeite met hoogte
 lopen. Ik kite nu alleen nog in Medemblik en Schellinkhout omdat ik daar kan staan en het dus wat makkelijker is om te leren.

20 juni ga ik voor twee weken naar Frankrijk. De eerste week in de provence maar voor de tweede week heb ik nog niets geboekt. Nou lijkt het me leuk om de tweede week een camping te zoeken in de buurt van een kitespot als dat mogelijk is.

Zijn er in de provence of de omgeving (200km?) vergelijkbare spots als schellinkhout waar ik als beginner terecht kan en waar het ook waait eind juni begin juli?

Alvast bedankt




5  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: Mei 06, 2015, 19:00:55
Joosie bedankt voor je reactie, toch maar even een pak erbij halen!

Yorim, ik was ook niet van plan nu het water op te gaan maar misschien volgende week of de week erna

Danke danke
6  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: Mei 06, 2015, 18:34:36
Ik wil ook weer graag het water op, maar ben een beginner en heb slechts een 2/3mm wetsuit. Is het verstandig om met deze temperaturen te varen op het markermeer? Of kan ik beter nog even wachten? Of gewoon een 3/4 of 4/5 wetsuit erbij kopen? Ik kan wel een beetje varen maar lig evengoed nog vaak genoeg met me bakkes in het water.

Alvast bedankt!
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.