Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: GO laatste stop Kitefoil Cup Holland 2018 - Brouwersdam zondag 7 oktober Gepost op: Oktober 08, 2018, 23:33:49
Waar vind je de uitslag van zondag 07-10
Ben gewoon benieuwd was zondag ff komen kijken naar de deelnemers. Nu kan ik ongeveer wat gezichten op de nummers zetten

Was wel spijtig dat de wedstrijd zich redelijk van de kust bevond.
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: mega slechte ervaring met YOU LOVE IT (NOT) . Meer mensen?? Gepost op: Oktober 14, 2017, 23:40:10
Ik zou er een keertje heen rijden. Zover is het niet. Ik ben er zelf ook al geweest, echt een vriendelijke man.
Ik heb er ook al mijn kite spullen gekocht. Communicatie loopt inderdaad niet echt vlot meer de laatste tijd. Wel steeds bangelijke prijzen gekregen daarvoor alleen al een uitstap waard naar Dusseldorf.
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Naish Pivot 14 en Naish Fly Gepost op: Mei 11, 2017, 16:09:30
@ DM2008.

De 2015/16 heb ik ook en vaar deze met lijnen van 30 meter. Ik had ook al gelezen dat je moeilijk hoogte loopt met deze kite. Met mijn andere kite's had ik ook moeite met hoogte lopen.   Toen kon ik dat nog niet en heb veel mogen wandelen.  Roll Eyes Het raarste was, dat ik in Spanje deze kite voor het eerst gebruikte dat ik onmiddelijk geen hoogte meer verloor. En na enkele dagen zelfs ook hoogte kon lopen met de Fly. Ondertussen gaat het ook met de kleinere kite's.
4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Naish Pivot 14 en Naish Fly Gepost op: Mei 11, 2017, 15:16:52
Het is ondertussen al een tijdje geleden dat ik nog eens heb gereageerd. Ondertussen nog wat ervaring opgedaan. Ik heb de Fly nu reeds meerdere malen gevaren en al veel plezier mee gehad. Ik moet zeggen volgens mijn kunnen is de overlap van de 11m naar de fly net iets te groot en zeker als er ook nog windvlagen zijn. Dus zou ik beter een 12m bij doen. Ik heb ook nog licht weer board.
Maar daar heb je weinig fun in de klotsende zee hier. 
5  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Mei 03, 2017, 23:35:34
Leuk dagje geweest in ouddorp.
Alleen spijtig moeten afsluiten met de KNRM nadat mijn chickenloop los kwam van het harnass. Roll Eyes Waarschijnlijk had ik die niet goed gestoken want ik was net bezig aan mijn tweede sessie. De wind stond licht onshore maar door de stroming begon ik af te drijven. Al bij al alles goed gekomen. Bedankt Youri om mij te proberen te slepen en bij mij te blijven tot de KNRM er was en mij terug op de droge heeft gebracht. 
6  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: April 30, 2017, 22:33:17
Eerst gaan kijken op Edam was iets te druk voor mij. Daarna naar Enkhuizen gereden. Was ook harstikke druk maar eens op het water viel dat best mee. Op de kop 7 uur gereden en dikke drie gevaren. Maar was toppie dag voor mij.
7  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: [2016-10-06] Dode gevonden na grote zoekactie op Oosterschelde Gepost op: Oktober 09, 2016, 22:06:32
Zouden ze misschien willen bedoelen kite met bar gevonden in plaats van kite met trapeze.

Sterkte aan de getroffenen.
8  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Naish Pivot 14 en Naish Fly Gepost op: Maart 26, 2016, 01:11:47
Alvast merciekes (bedankt) voor jullie reactie's.  ThumpsUp

Eigenlijk wou ik langs deze weg een vraag stellen om het voor mij gemakkelijker te maken. Maar het word alleen maar moeilijker. schater

Een matras zal voor mij iets te ver gegrepen zijn, althans voor mijn niveau dan toch. Ik lig nog regelmatig (lees:veel) met mijn gezicht in het water. Een matras herstarten in het water zonder voeten aan de grond mmm ik weet niet. Ik vind het al moeilijk met een gewone kite.

Over een bepaalde stijl heb ik nog niet nagedacht. Ik ben voorlopig al blij dat ik al een beetje kan cruisen.

Dat een Fly groter is dan waar hij voor verkocht word had ik ook al gelezen. Daarmee mijn vraag hier op het forum.

Wel tof dat jullie zo andere kite's aanbrengen.
Desnoods investeer ik eerst wel in een Fly en daarna in een 14m of anders om.
En verkoop ik achteraf ene of niet desnoods. Ik wil niet zeggen dat ik met geld gooi of zo maar aan de waterkant staan knarsetanden dat wil ik niet.  Roll Eyes 

Belangrijkste is dat ik het water op kan met weinig wind. Daarmee de grotere kite's.

Tenslotte heb ik niet veel tijd meer ik word dit jaar 49 jaar maar je ziet het niet hoor!!!  Roll Eyes.
Eer ik een beetje kan goed kan kiten ben ik al een stuk in de vijftig.  Joepie
9  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Naish Pivot 14 en Naish Fly Gepost op: Maart 24, 2016, 19:28:07
De Fly is maar een 15m, verwacht daar dus geen wonderen van voor je low-end. Zeker niet ten opzichte van een Pivot 14m.

Wil je toch bij Naish blijven en de kite met de meeste low-end kopen moet je op zoek gaan naar een Draft 17m.

Dus u bedoeld een 14m en een draft 17m of moet ik die 14m er van tussen laten. Ik zal die Draft toch kunnen doorvaren tot 13 knopen of ben ik nu helemaal mis?
10  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Naish Pivot 14 en Naish Fly Gepost op: Maart 24, 2016, 18:39:45
@Kiters,

Ik heb een vraag in verband met een paar aankopen,

Ik heb nu een Naish Ride 11M en een Pivot 9m. De Ride ga ik nog veranderen met 11M Pivot maar nu nog niet.

Graag zou ik nog een Naish Pivot 14M en een Naish Fly bij kopen.  Ik weet eigenlijk niet of de range van die beide kite zo verschillend is. Ik wil er zo wie zo nog een grotere bij. Als is het maar om te hebben.   Roll Eyes Roll Eyes
Donderdag de 17 maart ging het maar zaterdag 19 maart was er te weinig wind, voorspelt 13 knopen maar het was minder, daar sta je dan zonder grotere kite.

Ik weeg 70 kg en kan juist varen eigenlijk.  Joepie

Boards worden, Naish Motion en een Naish Orbit. Deze ga ik zeker aankopen. Of iemand moest mij op een ander idee brengen. Mischien kan ook nog iemand vertellen welke grote?
Momenteel vaar ik een oude twintip 138-39.

Ik wil zeker niet naar een ander merk overstappen. Ik weet ook niet waarom, waarschijnlijk nog iets uit mijn kindertijd toen het windsurfen in trek kwam.

Graag suggesties over de kite's.

Mvg, Freddy






Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.