Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Oplichter marktplaats Gepost op: Augustus 15, 2015, 10:20:36
Ik ben helaas ook door dit zielig mannetje bezocht. Hij heeft blijkbaar toch een gehele set bij elkaar weten te verzamelen. Bij mij heeft hij een Nobile 555 board opgehaald. Serienummer van het board is 83450223.

Ook in mijn geval hetzelfde verhaal wat begint met opengebroken auto. Stuurde een foto op whatsapp om het allemaal wat geloofwaardiger te maken van een auto met een ingetikt raampje (wellicht nog een bijbaantje van mijnheer de bedrieger). Ook bij mij gaf hij aan dat hij naar Dahkla moest en ik ontving een schermprint van de overboeking die gedaan zou zijn. Contant geld afnemen kon hij niet want zijn pas zou bij de autoinbraak verloren zijn gegaan. De rekening op de schermafdruk betrof een ING rekening en uit ervaring weet ik dat daar enkele werkdagen overheen kunnen gaan. Na enkele dagen begon ik mij toch af te vragen of dat geld ooit nog zou gaan komen. Een paar keer gebeld op het mobiele nummer en contact gezocht via whatsapp zonder resultaat. Daarna op zoek gegaan naar wat meer informatie en toen kwam ik op zijn facebook adres. Daar heb ik hem wel een keer op de chat getroffen via messenger. Hij gaf aan dat hij de overboeking na het weekend nog zou controleren want de fantast zat voor DJ werk in Belgie. Dahkla moest hij helaas afzeggen want hij heeft het zo druk met DJ zijn (in zijn hoofd dan....).

Ik las hier dat een dossier werd opgebouwd maar ik ben nooit gebeld. Ik heb op 16 juli aangifte gedaan dus ik heb net even contact opgenomen met politie district Zeeland en MWB om ook mijn aangifte aan het dossier gekoppeld te krijgen. Nou dat blijkt dus allemaal niet zo makkelijk want mijn aangifte is in het landelijk bakje terecht gekomen. Het dossier is regionaal en blijjkbaar werkt daar tussen een interface niet lekker. Volgens de mevrouw die ik sprak komt dat op termijn wel goed.

Ik heb tijdens mijn zoektocht om contact te krijgen de volgende informatie verzameld:
Telefoon: 06-84174082
Email: thijs.eissink@hotmail.com (lijkt te zijn afgesloten maar hij ontvangt de emails wel ben ik achter gekomen)
Website: http://funky-d.com/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/pub/thijs-eissink/92/47b/39
Twitter: https://twitter.com/dj_funkyd
Soundcloud: https://soundcloud.com/dj-funky-d-2
Bank NR (niet verifieerd): NL55 INGB 0792 7313 36 (is wel een geldig nummer maar mogelijk niet van de oplichter)
Naam bank rekening: Hr THW Eissink (overgenomen van schermprint dus mogelijk fake)

Hij kwam bij mij langs met een oude Alfa 159 kleur zwart en uitlaat van het type veel herrie.

Hopelijk bemoeilijkt deze extra info de oplichter tijdens het gratis shoppen.
Ik wacht de aangifte nog maar even af en misschien hoor ik er ooit nog iets van. Vanaf nu ook bij niet meer shoppen zonder contanten.

En Thijs mocht je dit lezen en mocht je een keer wakker worden uit dat droomwereldje van je, je hebt mijn rekeningnummer nog anders hoor ik het wel he Wink


Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.