Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Verloren Good Crossbay 141cm Mirns Gepost op: Oktober 03, 2020, 21:50:25
Afgelopen donderdag ben ik mijn Good Crossbay 141cm verloren bij Mirns. Mocht je dit board hebben gevonden. Let me know!!



2  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: Trauma heli Zandmotor? Gepost op: Juli 04, 2017, 16:05:31
Ik stond er naast toen het gebeurde samen met een vriend. De kiter was volgensmij een beginner die aan het oefenen was. Hij was wel dichtbij de kant aan het oefenen met aanlandige wind. De vriend van mij zag de kite een loop maken. Daarna kwam hij van ongeveer 4meter plat op het strand terecht. De reddingsbrigade was dichtbij en had later gehoord dat hij niet meer zijn benen kon voelen toen hadden ze de heli laten komen. Toen ik naar huis ging zag ik de ambulance heel erg langzaam op drempels rijden.   
3  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: Kitesurfer gewond bij Monster Gepost op: April 10, 2017, 17:48:13
Toen ik aan het kitesurfen was zag ik een drone vliegen en heb daarna zitten zoeken naar de beelden ervan. Toen ik degene had gevonden had ik gevraagd naar de beelden en later een filmpje van gemaakt. Het laatste shot met de reddingsbrigade, ambulance en traumaheli. Dat was een filmpje die iemand had gemaakt van het nieuws.
4  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: Kitesurfer gewond bij Monster Gepost op: April 10, 2017, 08:48:46
Dit is mijn crash het filmpje heb ik zelf gemaakt en hoort bij het ongeluk. Nu na 6 weken ben ik weer bijna volledig hersteld.
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.