Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: Kitesurfer zwaargewond na val op hoofd (Westerland) Gepost op: Juni 06, 2017, 22:18:26
Ik woon in westerland. Ik heb 5 jaar geleden denk ik mijn eerste les gehad bij kitesurfschool.nl op schellinkhout. Daarna eigenlijk aldoor met westen wind naar westerland gegaan. Meestal was er een vast clubje te vinden, maar eigenlijk moest ik met iemand afspreken omdat ik anders alleen zou varen. Helemaal in de winter maanden was er nooit iemand.

Het werd elk jaar steeds drukker. Maar voornamelijk de laatste twee jaar en helemaal dit nieuwe seizoen is het gewoon echt niet te geloven. Het is overvol met alle gevolgen vandien.

Heel veel mensen zijn onverantwoord bezig in westerland. Het verbaast me ook niks dat er nu iets ernstigs is gebeurd. Hoe erg ook om te zeggen, maar het was een kwestie van tijd.

Ik hoor ook dat andere spots overvol raken. Misschien een oproep aan gemeentes om iets nieuws te organiseren Smiley

Westerland is absoluut geen beginners spot. Het baaitje is veel te klein. En het meer is gevaarlijk wanneer je in de problemen komt omdat je niet overal het meer knap uit kan komen.
2  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: Kitesurfer zwaargewond na val op hoofd (Westerland) Gepost op: Juni 06, 2017, 13:08:02
Ik was gister ochtend/middag nog voor het ongeluk in westerland. Het is een officiĆ«le kitesurf spot. Maar het is er de laatste tijd heel erg druk met beginners in het kommetje. Het is wel lekker vlak water en ondiep  maar super klein. En stenenkdijkjes aan weerskanten. Het was niet meer knap vaarbaar gisteren. Zo druk als het was. Je moet eigenlijk het meer op maar daar kan je niet staan. Voor de rest weet ik niet hoe het met de kitesurfer is afgelopen.
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Cabrinha bar 2016 en 2017 Probleem met landingslijn en tube Gepost op: April 26, 2017, 12:25:45
Vorige week vrijdag ook een cabrinha trimlite bar 2016 aangeschaft. Meteen maar even gaan kijken gister avond na het zien van jou post, en bij mij gaat het knoopje er ook niet zonder weerstand doorheen, er moet een klein beetje kracht op komen en dan gaat ie door de tube.

Het lijkt er op dat het bij mij wel meevalt maar het verloopt niet soepel.

Groetjes Bart
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.