Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Mauritius Gepost op: Februari 09, 2021, 15:17:44
Mauritius, heerlijk...  Joepie Echt de mooiste kite trip die ik ooit heb gemaakt.
We zijn hier in 2018 geweest, via airb&b hadden we een huis gehuurd in Le Morne, dicht bij de kite spot.
Bel Ombre zijn we ook een paar keer geweest om te kiten en zaten dan bij C-Beach Club. Geweldige plek alleen het eerste stuk om uit te varen was (op die dagen) behoorlijk vlagerig. Maar eenmaal verder het water op een prachtige spot.
Onze standaard hangout na het kiten was restaurant Wapalapam in Le Morne. Geweldige plek voor een biertje na een dag kiten of 's avonds wat te eten. Laat je niet afschrikken door de ligging  Huh, praktisch op een rotonde maar de sfeer is daar top! De meeste huisjes die te huur zijn in Le Morne liggen ook in de buurt van dit restaurant. Een auto huren is wel noodzakelijk, wij hadden via firstcarrental een pick up gehuurd. Prima ding.

Ga je voor je dochter hier nog les nemen of daar? Voor mijn dochter (11 jaar deze zomer) zoek ik ook nog een goede kiteschool omgeving Oostvoorne. Dus als je tips hebt, let me know  YeSS

Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.