Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2 3
1  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Newyear Kitesession 2012 KiteHigh!!! Gepost op: Januari 06, 2012, 14:10:51
Meld me bij deze ook aan. Er staat iig wind...
2  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: Juli 26, 2011, 13:22:26
@ Laurens: Zeker een mooi land. Ben er vorig jaar geweest. Met mijn vriendin rondgereisd en aan het eind nog gekite. Mocht je nog tips nodig hebben dan kan je PMen. Anders spreek ik je wel aan op het strand of Schel.

Grt,
Nol
3  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: Juli 07, 2011, 13:03:32
Het zag er gisteravond goed uit vanuit het julianapark Hoorn terwijl ik aan het sporten was. Ik had weer eens verkeerd gegokt en baalde als een stekker. Wat mij opviel was dat er een aantal kiters bij het kleine baaitje vaarden bij het Julianapark. Ik vroeg me af of dit uberhaupt wel mag. Weet iemand dat?
4  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: trip egypte marsa alam Gepost op: September 09, 2010, 18:13:42
He bert,

Zie volgende link voor meer informatie:
http://www.hanglos.nl/forum/158506/kiteforum-marsa-alam.html

Grt,
Nol

5  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: Augustus 07, 2010, 09:05:33
Hier op wijk waait het in ieder geval ook niet helaas. Iedereen kan dus met een gerust hart in zijn/ haar bed blijven...balen!!!
6  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Cabrinha Custom vs LF concept Gepost op: Maart 09, 2010, 18:33:52
He gasten,

Na mijn zoektocht voor een nieuw board, stuitte ik op deze twee boards (2010 btw). Een aantal filmpjes gezien met beide boards maar veel op vlak strak water of met een sliders of kickers. Dit is natuurlijk harstikke leuk maar in Nederland niet echt te vinden. Voordat ik veel energie in testen steek vroeg ik me af wat de ervaringen zijn met deze twee boards hier in Nederland. En welke maat zou voor mij goed zijn (90kg en 193 lengte)? Ik vaar zowel op zee (wijk) als op het ijsselmeer (Schel).

Ik hoor graag jullie reactie.

Grt,
Nol
7  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: post hier je foto's en video's van snowkiten Gepost op: Januari 11, 2010, 22:30:11
Noord beemster zaterdag 09-01 ThumpsUp
8  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Snowkiten Wasserkuppe Gepost op: Januari 05, 2010, 13:07:57
Gaan er nog gasten komend weekend naar Wasserkuppe. Volgens mij ligt er in ieder geval sneeuw en de wind ziet er vooralsnog goed uit op zaterdag! Wij hebben in ieder geval al geboekt!!

Grtz,
Nol
9  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Wie is er al bij Colona Sharm geweest?? Gepost op: December 14, 2009, 20:52:26
He,

Ben halverwege oktober daar geweest en ik moet zeggen dat ik het een goede stek vond. Het was er niet druk alleen de wind schijnt beter te zijn in de winter. Ik heb wel 5 van de 8 dagen kunnen kiten maar alleen vroeg in de ochtend. Vroeg is dus echt vroeg; ik stond 7 uur op en de wind was meestal voor 13:00 op. Ik verbleef in het Regency wat eigenlijk ook best top was. Dus goede locatie, goed hotel en had alleen wat meer wind gewild....De eigenaren van de shop zijn idd vriendelijk....

Mocht je meer info nodig hebben kan je me pmen

Grtz,
Nol
10  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Snowkiteboards Gepost op: December 11, 2009, 10:04:27
He gasten,

Vorig jaar ben ik een keer wezen snowkiten in Wasserkuppe  Joepie en vond dit zeker een leuk alternatief. Ik heb zelf nog geen snowboard en zit er aan te denken om een board te kopen. Er zijn een aantal snowkiteboards op de markt maar nog weinig reviews. Zijn er mensen die dus ervaring hebben met snowkiteboards zoals de Best Summit of de Cabrinha Empire of de Nobile? En kan je hier ook normaal mee snowboarden?

Laat het me weten...

Grtz,
Nol
11  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Leren kitesurfen Essaouira Gepost op: November 27, 2009, 13:50:48
Er zijn kitescholen in Essaouira, meerdere zelfs. Maar als je het mij vraagt is het niet echt een beginnersspot. Het kan er behoorlijk hard waaien en op het strand zelf ligt er veel vuil zoals glas. Je kan ook naar Sidi Kaouki is wellicht wat beter met ook een kiteschool waar je kan huren. Daar heb je daarentegen hogere golven wat ook niet echt bevorderlijk is...Persoonlijk vind ik het dus niet echt aan te raden om daar kiten te leren.

Grt,
Nol
12  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kiteverenigingen op spots. Gepost op: Augustus 19, 2009, 14:35:27
Hoe groot of klein deze community ook is, ik denk wel dat we iets moeten doen om onze sport op een beter niveau te krijgen. Hier ligt ook taak voor de forums (wat jij zegt Rudo) maar idd ook voor het NKV (wat jij zegt Ron). Zie het als een joint effort of iets dergelijks....

Ik lees hier en daar dat we moeten wachten tot de herfst want dan zal het gros misschien afvallen maar ik zie dit niet als een structurele oplossing. Een vereniging in welke hoedanigheid dan ook is dat wel....naar mijn mening.....
13  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kiteverenigingen op spots. Gepost op: Augustus 19, 2009, 13:05:25
Inderdaad! Ik vind het een goed plan maar de vraag blijft altijd, denk ik, wie gaat dit controleren? Hoe vindt de controle plaats?

Verder denk ik dat het beter is als wij als kitecommunity met oplossingen komen en hand in eigen boezem steken. En liever proactief dan dat het door een gemeente of instantie na een incident gewoonweg opgelegd wordt met alle gevolgen van dien.
14  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Waroo bar op een Nemesis? Gepost op: Juli 21, 2009, 16:21:16
En als ik nou een extra pigtail aan mijn pully doe van mijn powerlijnen? Zou dat ook helpen of is dat minder veilig?

Thanks voor de tips weer btw
15  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Waroo bar op een Nemesis? Gepost op: Juli 21, 2009, 11:43:32
Ok. In ieder geval bedankt voor de reacties. Volgens de shop is de veiligheid even goed als de redline bar van de kahoona. Daarnaast hadden ze geen upgrade setje voor de redline bar en ik kon de gewone bar goedkoper krijgen. Bovendien stond ik te popelen om te gaan varen dus heb ik uiteindelijk toch de gewone bar genomen.  Direct uiteraard het water opgegaan waarna ik merkte dat mijn Nemesis 10 2008 langzaam en totaal niet krachtig was. Dit lijkt me niet kunnen met een nemesis 10 dus dit zal wel aan de setup liggen. Ik merkte ook dat de stuurlijnen een beetje slap hingen. Ik kloot niet graag aan mijn lijnen maar er moet ongetwijfeld iets veranderd worden aan de setup.

Iemand enig idee?



16  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Waroo bar op een Nemesis? Gepost op: Juli 16, 2009, 11:54:20
Thanks voor de snelle reacties.
Ik moet nog een bar kopen dus ik heb de keuze nog. Ik las dat die redline bar geen stopper heeft. Is dit geen nadeel?

17  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Waroo bar op een Nemesis? Gepost op: Juli 16, 2009, 08:55:25
He guys,

Even een vraag. Past een waroo 2009 bar op een nemesis 2008? Of raden jullie een redline bar aan?

Ik hoor graag jullie mening.

Grt,
Nolduz
18  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Is dit garantie Gepost op: Juni 07, 2009, 11:11:48
@idefixe: ik snap je standpunt. Misschien verkeerde titel gekozen. Ook jouw mening waardeer ik zeer ook in andere topics maaaaar...Stel dit is volgens CF garantie dan maakt het toch niet uit of ik mijn oude board laat maken. Stel: je auto-uitlaat is kapot. De fabrikant geeft aan dat het garantie is en er wordt een nieuwe geleverd of je krijgt je geld terug. Maar je weet iemand die die oude uitlaat voor weinig kan maken. Dan doe je dat toch?
Garantie = garantie ongeacht wat je ermee doet.
Misschien zie ik het verkeerd en wil niet dat dit een hele discussie wordt hoor moest dit even kwijt.....


19  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Is dit garantie Gepost op: Juni 07, 2009, 10:50:35
Nou ik zal het een en ander even opklaren. Ik heb dit topic gestart puur en alleen voor mijn informatie. Ik heb dit nog niet eerder meegemaakt en zag de bui al hangen dat ik een nieuw board moest kopen. Hier baalde ik uiteraard van. Maar dankzij jullie tips (vette thanks by the way) heb ik mijn board naar Leon gebracht die inmiddels er dus ermee bezig. Wat  een topper overigens.
Ik heb ook reactie gehad van Crazy fly en ze zouden het in behandeling nemen. Maar goed ik ben niet iemand die dus rustig achterover gaat zitten en wacht wat er gebeurt. Naast het feit dat ik volgend weekend naar Schiermonnikoog wil, sta ik al te trappelen bij een zuchtje wind (net als velen hier op dit forum). Dus dat ik voor onbepaalde tijd zonder board komt te zitten, is als een mes in mijn rug. Beetje overdreven natuurlijk maar jullie begrijpen het neem ik aan wel wat ik bedoel.
Mocht Crazy Fly het board terug willen...tsja dan heb ik vette pech maar het board wordt professioneel gemaakt! De rest handel ik dan wel af met Crazy Fly zelf, ja toch?
Dat ik het board laat maken beschouw ik dus dan ook dat het volledig voor mijn eigen risico is.....
Nou ik hoop dat het een en ander duidelijk zijn, mochten er alsnog mensen zijn die er weer eens niet mee eens zijn: begin uw preek maar...
Voor alle mensen die mij dus wel geholpen hebben: THANKS!!!!!

Grt,
Nol

20  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Is dit garantie Gepost op: Juni 04, 2009, 13:35:07
@ Langbeest: bedankt voor de tip maar ik heb ze net gebeld en zij hebben de garantie overgenomen van BEST en niet van Crazy Fly aangezien ze deze niet leveren.

Ik heb inmiddels een email gestuurd direct naar Crazy Fly in de hoop dat ze antwoorden....

Iemand misschien tips. Echt handig ben ik zelf niet dus waar kan ik dit eventueel laten maken?

Grt,
nol
21  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Is dit garantie Gepost op: Juni 03, 2009, 22:35:50
Ik heb Boardsports een email gestuurd maar was gewoon benieuwd wat jullie van vonden....Ik kon overigens alleen een emailadres vinden. Heeft iemand ook een telefoonnummer aangezien de internetsite uit de lucht is?

Thanks in ieder geval...

22  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Is dit garantie Gepost op: Juni 03, 2009, 22:24:31
He gasten,

Vanavond wilde ik nog even knallen op Wijk aan Zee ThumpsUp. Even snel na het werk; lekker hoor dacht ik. Maar helaas direct na uitvaren voelde ik al dat het niet goed zat met mijn board (Crazy Fly Bulldozer 2008). Ik ging meteen weer terug naar het strand waar ik ontdekte dat er 1 insert  uit het board getrokken was ThumpDown. Bij deze even de foto's....
Zoals jullie kunnen zien is die er echt uitgetrokken.

Mijn vraag aan jullie is of dit te maken is of dat dit onder de garantie valt. Het board heb ik eind Juni 2008 bij Boardsports gekocht.

Ik hoor het wel.

Grt,

Nol
23  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Essaouira April Gepost op: Maart 09, 2009, 21:18:15
Kijk hier heb ik vet veel aan! Bedankt voor alle info. Ik laat mijn 13 thuis en ga met mijn 9 op pad. Het wordt overigens begin mei maar dat zal qua condities niet veel veranderen verwacht ik.
Ondanks dat Sidi waarschijnlijk beter is zal ik toch in Essaouira blijven aangezien het ws leuker is in Essaouira voor mijn vriendin dan Sidi. Als het maar genoeg waait daar ging het mij om.. dus thanks allemaal! Top info!

Grt,
Nol
24  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: Februari 20, 2009, 20:17:34
Dus staat er meer op callantsoog dan wijk aan zee duh..en dus misschien meer de moeite waard duh...
25  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: Februari 20, 2009, 19:51:22
Het kan aan mij liggen maar bij Callantsoog staat gewoon 17-19 knopen voorspeld.... Huh. Iets verder rijden alleen...
Pagina's: [1] 2 3


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.