Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2 3
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Zeehond voor de kust? Gepost op: September 27, 2011, 21:37:14
Ik heb er zondagochtend langs het strand van terschelling ook eentje gezien, leek wel in de golfjes te spelen. Toen we dichterbij kwamen ging hij even wat verder de zee in om vervolgens na ons passeren weer lekker te gaan speln in de golfjes.

Echt leuk.
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Slingshot Turbo Diesel Gepost op: Augustus 16, 2011, 00:03:52
He jeffro,

Ikmben zelf ooit begonnen met de td en is een prima begiinerskite. Super makkelijke relaunch en erg robuust. Echter kun je beter voor een nieuwere kite gaan zoals anderen hier al schrijven. Bardruk is enorm wat je op een gegeven moment gaat beperken in je ontwikkeling, tenzij je popeye the sailermen bent. Als je al voor de td gaat ga dan in ieder geval voor het model 3. Deze heeft de onder de bar safety die je niet in de weg gaat zitten wanneer je straks je eerste rotatie sprongetje maakt, bewust of onbewust.......

Ik ben overgestapt op de cult en die heeft mijn niveau een enorme boost gegeven!
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kite kopen via marktplaats Gepost op: Augustus 15, 2011, 23:58:24
Thanks eagle-jan, had uiteraard jouw mooienreview over de park gelezen en daarom ook erg enthousiast geworden!!

Waar blijft die wind....................... InLove
4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Het grote Winkel-aanbiedingen topic Gepost op: Augustus 15, 2011, 21:48:15
Ben het met je eens evan als je er vanuit gaat dat je moet betalen. Echter is dat allerminst zeker. De belastingdienst/ douane controleert slechts 1 op de 15 paketten. Echter wanneer je een kennis hebt of zelf naar de Us reist binnekort kan het de moeite waard zijn en kun je het makkelijk als handbagage meenemen. Even de labels eruit halen en hem even uitleggen in je hotelkamer. Schepje zand erbij en je komt met controle glansrijk door de douane.

Anyway. Ben het dus wel met evan eens dat wanneer je wel invoerrechten en dus ook btw moet gaan betalen je net zo goed in ned. Kunt kijken.

5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kite kopen via marktplaats Gepost op: Augustus 15, 2011, 21:34:44
Hoi,

Ik ben zelf og op zoek naar een 8m2 maish cult, park of helix. Bij mijn zoektocht kwam ik net deze tegen http://www.surfpirates.de/Cabrinha-Convert-2011. Graag even de mening van bijv. Eagle-jan over deze kite voor een beginner. Voordeel is dat deze compleet nieuw is. Ik heb net ook een link in het grote winkel aanbiedingen topic gezet van een rpm in de US waar je dus voor ong. 750 euro een rpm incl bar en board kan kopen. Nieuw 2010 model. Echter loop je het risico om invoerrechten te betalen. 

De tijd van uitverkoop van overjarige modellen komt eraan, waardoor je mogelik voor 600 euro een gloednieuwe kite kunt kopen ipv een tweedehands.

Gr. Willem(ook breda trouwens)
6  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Het grote Winkel-aanbiedingen topic Gepost op: Augustus 15, 2011, 21:13:16
Voor de liefhebbers van RPM 2010, kijk op de site van real kiteboarding, die hebben echt een machtige deL voor bijv een Rpm 8 m2 plus bar plus board 132 darko board voor 1099.99 dollar wat nu dus 763 euro is.

ik weet alleen niet of ze naar nederland rechstreeks shippen en wat dat kost. Heb zelf ooit een td2 bij hun voor heel weinig gekocht en toen naar het hotel van verblijf in de us laten sturen en als handbagage mee terug genomen.

Moeite waard lijjt me om te informeren naar de mogelijkheden. Misschien weten forumleden wel hoe dat werkt met een potsbusbedrijf in de US die het wel voor je op willen sturen.

Hierbij de link naar real: http://www.realwatersports.com/news/slingshot-rpm-two-step/

Cheers
7  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Augustus 13, 2011, 20:17:40
@lauw, waar check jij de ctuele wind voor de kust? Ik deed it altijd op vliegerweer, maar die funtioneert niet meer!

Thanks
8  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kitehigh op Ipad Gepost op: Augustus 01, 2011, 21:03:34
Inderdaad wanneer je het filmpje op youtube opzoekt lukt het wel, vreemd toch?

@morres: goeie tip man, maar die staat al boven. De ipad stelt me in staat wat credits op te bouwen door de week bij de vrouw, zodat ik het weekend naar het water kan!

Thanks voor alle tips zover....
 ThumpsUp
9  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Kitehigh op Ipad Gepost op: Augustus 01, 2011, 19:23:04
In deze windloze dagen is het heerlijk om je theoretische niveau bij te spijkeren en je voor te nemen om die sicke moves van members van kitehigh na te doen nadat ik ze 100 keer bekeken heb via de posts hier op kitehigh.

Echter een probleem.........
Die Ipad vertoond lang niet altijd de filmpjes die er worden gepost.
Iemand een idee hoe ik dat op kan lossen?

Een voorbeeld is het filmpje van "some struners at Workum"

Greetz
10  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters omgeving Breda? Gepost op: Juli 31, 2011, 23:56:15
Wat voor spot is rilland faxie? Kun je daar iets meer over vertellen?

Waarschijnijk ga ik zaterdag naar oostvoorne, maar ga graag eens een keer ergens anders kijken, dus eventueel rilland? Alvast bedankt voor meer uitleg over de spot :-)

Gr willem
11  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters omgeving Breda? Gepost op: Juli 23, 2011, 21:04:31
Ik had inderdaad gezien dat de meeste naar ouddorp gingen, maar voelde me met mijn niveau niet goed genoeg ommhet ook te wagen, vandaar naar playa.

Gaan jullie morgen ook nog? Ik moet overslaan, heb alleen een 10,5 meter, dus dat wordt morgen niks met stoten van rond de 30 knopen.

Voor diegene die wel een kleine kite hebben, heel veel plezier!

Willem
12  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters omgeving Breda? Gepost op: Juli 23, 2011, 19:06:37
Vandaag lekker met sebbi naar autostrand geweest enheerlijk gevaren met de 10,5 tot de bui kwam. Lekker aan mijn hoogte vannmijn sprongen kunnen werken en eindelijk een paar grote sprongen ook goed geland.

Marijtje, hoe zijn je srongen gegaan vandaag?

Hoe was ouddorp?

Gr. Willem Joepie
13  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters omgeving Breda? Gepost op: Juli 19, 2011, 19:30:17
Thanks voor de link, erg nuttig!
Lijkt nu zondag te gaan worden dat het enigzins waait..........

Gr.
14  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters omgeving Breda? Gepost op: Juli 15, 2011, 22:33:32
hierbij de tweede
15  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters omgeving Breda? Gepost op: Juli 15, 2011, 22:27:30
Hallo Allemaal,
Ook ik kom uit Breda. Ik heb vanwege mijn werk niet al teveel tijd om te kiten, maar als ik ga kan er zeker iemand mee rijden. sebbi weet daar inmiddels alles van. Zijn vriendinnetje heeft vorige week vrijdag de eerste fotootjes van mij geschoten. Ik zal ze ondanks niet zo spectaculair toch maar posten......

Groet en tot op het water



16  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: 480 KM paddelen. Gepost op: Juni 28, 2011, 21:56:35
En wat dachten jullie van 3250 km peddelen dan: http://www.sumatrachallenge.org/
Zijn by the way ook nederlanders, die een rondje Sumatra aan het doen zijn. We hebben voor die gasten hun kayaks naar singapore gestuurd.

Ze hebben hengels, filterinstallatie voor zoetwater etc bij zich om zichzelf volledig te kunnen bedruipen. Een van de deardevils is een kiteinstructeur van brouwersdam als ik het goed heb onthouden. Een medekiter dus!!!!!

Greetz
17  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Juni 05, 2011, 11:34:59
Volgens mij heb ik zo,n flysurfer gezien op brouwersdam (vrijdag)en vaarde er een stevige vent mee. Had ik dit bericht eerder gelezen dan had ik effe zijn tas kunnen checken. Die gast kon wel varen en bracht nog even een geloste kite naar het strand. That's my I remember.

Volgende keer check ik even zijn tas. :-)
18  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Juni 02, 2011, 22:46:05
Waar heb je mee gevaren? Wat is jullie verwachting voor morgen? Ouddorp beter dan playa? Of ook brouwersdam?

Cherio
19  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Oktober 28, 2010, 20:11:43
Waar gaat iedereen morgen kiten Zuid isvoor playa niet echt OK toch?

beterschap Ron
20  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: NK 2010 Gaat door dit weekend! Gepost op: Oktober 24, 2010, 21:59:45
Wat ik ervan begreep via de speaker is hij gedisqualificeerd omdat hij drie ker een sprong op het strand landde.........

Viel ook niet erg mee voor die gasten vandaag....

21  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Oktober 16, 2010, 19:53:56
Was het op Playa niet schuinaflandig vandaag?

Ik ben naar Strand Horst gereden en hebben daar ook echt lekker kunnen knallen met supervlak water!!!!  (kitehigh_kitesmiley)Paar gasten draaide dar echt mega hoge Loops. Ook nog een beginner die dacht zijn 12 meter even te proberen, terwijl iedereen met 7-10 meter stond. Hij parkeerde hem even vol op het hoofd van een medekiter. Geluk bij ongeluk scheurde zijn kite en kwam de andere kiter met de schrik vrij

Maar wat was het koud aan de handjes vandaag, bonkende vingers.......

noordoost-noordwest is echt prima om eens naar Horst te gaan! Aleen bij NO zoals andaag is het even vervelend kite oplaten vanwege vlagerige wind op het veldje! ThumpDown

22  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: windsurfers die last hebben van kiters Gepost op: Oktober 06, 2010, 18:16:31
Jongens,

Zowel windsurfen als Kitesurfen is een geweldige sport. Vergeet niet dat de meeste Kitesurfers ooit windsurfers zijn geweest. Beide sporten zijn relatief eenvoudig onder de knie te krijgen. Feit is wel dat wanneer je met Kiten crashed de impact groter is(lees:kan zijn), simpel om het feit dat de stuwende kracht zich op een metertje of 20/25 bevindt. Dit is bij windsurfen wel anders.

geniet van elkaars sport en kiters, verlogen je afkomst niet(windsurfhistory)

Ik heb mijn fanatic waveboardje ook nog steeds in de schuur hangen voor 7bft plus dagen.

Respect!
PS. En wat nou als het knetterhard waait op roze maandag Di?

Gr. ListenToMe Joepie ThumpsUp
23  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: NK 2010: Niet dit weekend Gepost op: September 29, 2010, 09:20:17
Zo te zien gaat aankomend weekend de ventilator echt aan...... Zal een erg mooie 2 dagen worden. hoop dat de wind zich nog iets meer overdag zal laten zien.....

Laten we hopen dat het mega wordt!
24  Algemeen / Trefpunt / Re: Breda - oostvoorne Gepost op: September 24, 2010, 20:43:35
He Janske,

Ook ik heb je bericht de vorige keer helemaal gemist. Je bent van harte welkom als we gaan. Er gaan meerdere mensen uit breda kiten in oostvoorne. Sebastiaan rijdt meestal met mij mee en heb dan nog 1 plek over om niet iedereen over elkaar te hoeven leggen....

Stuur sebbie of mij een pb......

We gaan morgen trouwens ook!

gr willem
25  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: The biggest asshole on Kitebeach 2010 Gepost op: September 12, 2010, 18:25:06
Gisteren naar de playa in  oostvoorne geweest en daarna even naar eurofoun geweest. Zien we daar iemand op het meer oefenen samen met zijn vriendinnetje binnen de strekdammetjes.

Kite loopte erg vreemd en leek ons geen stuurfout meer, dus wij erheen....

Bleek zijn naish door de lijnen zijn gegaan en daardoor moeilijk bestuurbaar.

Verder viel ons op dat hij geen leash had en vroegen hem met het voorbeeld van onszelf in de hand of hij iets soortgelijks had.... Ja dat heb ik thuis, wist niet waar dat voor diende *&^%$#@

Zijn flink pissed geworden en konden ons nog een beetje inhouden vanwege de milde omstandigheden, maar hebben hem/hun duidelijk gemaakt dat het exit moest zijn tot het moment dat ze een paar lessen hadden genomen.....

We hebben wel even laten zien waar hij de leash vast moest maken in de toekomst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pagina's: [1] 2 3


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.