Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2 3
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: kite aware Gepost op: April 17, 2007, 17:31:17
Hollandkiter heeft gelijk.. stuur mij gewoon een mail! En of de uitvoering rammelt doordat ik het aanspreekpunt is niet helemaal correct. Het klinkt een beetje laf, maar er wordt achter de schermen écht hard gewerkt en er worden heel veel contacten gelegd.. Vergeet niet dat alle betrokkenen die met KAT bezig zijn ook een (drukke) fulltime baan hebben. Zodra er nieuws is laat ik het altijd weten... en nogmaals: als je vragen hebt kan je mij dus ALTIJD mailen. Kritiek geven zoals op dit forum is natuurlijk gemakkelijk gedaan. En ik snap ook wel dat velen erop zitten te wachten dat KAT niet van de grond komt en dan kunnen zeggen: zie je wel!
Maargoed, KAT komt wél van de grond. Dat het niet zo snel gaat als jullie (en misschien ikzelf ook wel) zouden willen zegt niks over wat er allemaal op stapel ligt!!
Groetjes,
Angela Brandsma
Kite Aware
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kite-Aware Team Gepost op: December 14, 2006, 01:44:51
hallo hallo!! Still alive!!!

excuses
excuses
excuses
excuses
excuses

Ik had inderdaad wel even wat kunnen laten horen!!! Maar dat is er door de drukte volledig bij in geschoten!!!

We zijn op dit moment de laatste hand aan het leggen aan de website en ik kan je vertellen dat het er heel erg goed uit komt te zien!!! Verder zijn er ook volop gesprekken met bedrijven en worden we inmiddels ook benaderd door evenementen om aanwezig te zijn middels een promo-stand!

Dussssss....Vol op actie, maar op dit moment voornamelijk even achter de schermen! enne... no worries.. Kite Aware 2007 komt helemaal van de grond!!

Groetjes,
Angela
(info@kiteaware.nl)
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: kitesurfscholen Gepost op: December 01, 2006, 01:10:34
Het zelf ook les gehad bij Skyhigh en ben het eens met Rob S.   ThumpsUp Bij mij kwam de 2e persoon ook niet opdagen, met het resultaat dat ik na 1 les op mijn board stond!! YeSS
4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: goede service intersurf sneek Gepost op: December 01, 2006, 01:07:33
Dus waarom zeggen dat intersurf zo geweldig is?

Omdat het in dit geval niet alleen met bovenstaande pak te maken heeft, maar in het ALGEMEEN zo is! Mensen zijn aardig, service gericht, hebben verstand van zaken én denken met je mee... Dat noem ik TOP!!!
5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: extreme sports Gepost op: November 25, 2006, 19:05:17
http://www.rivacom.fr/index.php?page=event&event=manu_bertin&article=1362

Heb ff op google gezocht.. hier staan een aantal gave fotos en ik hoop dat je dit bedoelde..
6  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Opgelicht door Surfsmellshop.com Gepost op: November 25, 2006, 19:00:24
@ronny27: als je die kerel in Argentinie in het spaans wilt schrijven kan ik je wel helpen
7  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Verschil timing sprong met bow of c-kite Gepost op: November 25, 2006, 17:15:21
... én wat je ook doet:  ListenToMe nooit de bar loslaten/laten vieren als je eenmaal in de lucht zit!

been there, done that.. loser...

Ik heb nooit C-kite gevaren en kan niet over een verschil praten. Ik vind het timen met de bowkite inderdaad ook moeilijk. Ik stuur mijn kite meestal door 12 uur en trek dan de bar aan. Waar je om moet denken is dat je zodra je los komt, je de kite ook direct weer terug stuurt. (bij de C-kite kan je daar volgens mij even mee wachten).
8  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Kiten in Noordwijk Gepost op: November 24, 2006, 03:34:14
 schater wat ben je weer grappig Tom!! Zie ik je daar Zaterdag ook?? YeSS
9  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Kiten in Noordwijk Gepost op: November 24, 2006, 03:08:34
Lekker chique (tong_kitesmiley)

ach ja.. feestje van mijn werk.. Groot bedrijf, dus heel Huis ter Duin is afgehuurd.. haha..
Ik ben benieuwd!!
10  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Kiten in Noordwijk Gepost op: November 24, 2006, 02:53:49
Is er 1 lokatie of meerdere spots? Ik overnacht zaterdag in Huis ter Duin ivm een feest. Dus kan in principe zaterdag én zondag varen...
11  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Wat vaar jij nu eigenlijk? Gepost op: November 24, 2006, 02:37:06
Airush Halo 10 2006 (te koop)
Naish TT 135 board (te koop)
12  Algemeen / Buitenland & Travel / Kiten in Noordwijk Gepost op: November 24, 2006, 02:27:25
Ik zit komend weekend in Noordwijk. Het weer schijnt ook wel redelijk te worden. Zijn er meer mensen die overwegen daar te gaan varen?
Ik hoor het graag!
13  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: ''golf''tas vliegen Gepost op: November 20, 2006, 02:32:12
Het maakt wél uit wáár je naartoe gaat. Als je naar Cumbuco vliegt met een golftas is het niet zo raar dat je 'betrapt' wordt.. Ik bedoel: het is een kitespot bij uitstek en in de wijde omtrek geen golfbaan te bekennen!! 
Als je bijvoorbeeld naar Aruba gaat is het een ander verhaal, daar wordt veel aan golfen gedaan en zullen ze het eerder geloven.

Mijn advies is dus om even na te gaan of ze überhaupt wel golfen op je plaats van bestemming.. Daar komt natuurlijk ook bij dat een golfer er doorgaans 'anders' uitziet dan kiter.. Dus wellicht is het tijd voor een Ralph Lauren Polo!!   ThumpsUp

Succes ermee!
14  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Weer een beginner die om raad vraagt over kite en board aanschaf ;) :D Gepost op: November 17, 2006, 02:13:24
Ik heb nog een super boardje: Naish TT 135. En ook nog een Airush Bow Kite 10m2. Board en Kite heb ik in Augustus nieuw gekocht en zijn nog zo goed als nieuw. Prima voor jou om op te leren.. Mail mij maar even als je geinteresseerd bent (angela@kiteaware.nl).

PS. De airush Bow Kite is een kite die alles heeft wat jij zoekt: grote veiligheid, gemakkelijk herstarten en een groot bereik (dus bijna alle winden). Boven de 26 knopen pakte ik mijn Airush Bow 7, dus met de 10 heb je voorlopig genoeg!
15  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Voorlopig géén officiële samenwerking NKV - KAT Gepost op: November 12, 2006, 20:15:43
Ik zie hier een hele gezonde discussie met veel goede ideeen. Gelukkig zijn er veel KAT leden die zulke spontane ideeen ook direct even op de mail naar mij doorzetten..
Op dit moment ben ik druk bezig met de ontwikkeling van de website. Veel info heb ik er al op staan en er wordt nu gewerkt aan de lay out.
Met name door jullie hulp heb ik een aardig waterdicht 'voorwaarden voor lidmaatschap' kunnen opstellen.
KAT leden ontvangen binnen afzienbare tijd een email om alvast een kijkje te nemen op de site en te helpen met de laatste hand. Daarna gaan we on line..

Zoals op de vorige pagina van dit forum te lezen: KAT werkt!
16  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Gezocht: Kitesurfschool die ook onderlegd is in het geven van Snowkite-les! Gepost op: November 12, 2006, 20:03:53
@flitspaal: ik kom bijna mijn hele leven al in Kirchberg.. Wanneer gaan jullie? Ik wil nl. ook heel graag een keer snowkiten!!!  ThumpsUp
17  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Géén samenwerking NKV - KAT Gepost op: November 04, 2006, 20:41:27
In een ideale wereld waren wij onder paraplu gegaan van het NKV en had ik mij daar niet druk over hoeven maken. Dat is nu dus wél het geval en daar ben ik mij terdege bewust van.
Komende week heb ik gesprekken met mensen die hier én ervaring én expertise in hebben, want dit is inderdaad moeilijke én complexe materie.
18  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Géén samenwerking NKV - KAT Gepost op: November 04, 2006, 18:46:12
@e-surf: ik denk niet dat je het kunt vergelijken met voetballers. Zij worden betaald door de vereniging en bij KAT is dat niet het geval.
Een KAT lid kan bijvoorbeeld ook nooit verantwoordelijk gesteld worden als er, ondanks aanwezigheid op een spot, toch een ongeluk ontstaat.

PS:
Ik heb vertrouwen in KAT en de rest van kitend nederland. Wij willen allemaal spots openhouden en mijn positie als voorzitter is in deze dus écht niet erg!  :-)
19  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kiteservice Cumbuco, handig of zonde van het geld? Gepost op: November 04, 2006, 18:24:12
Ik ben ook 2 weken geweest via Kitecamps.nl. Was allemaal goed geregeld. Lekker in Eco Paradise, aan het strand, tegen het dorp aan en een hotel dat in verhouding al een tijdje meedraait dus er zijn ligstoelen e.d. Verder zijn de prijzen in Eco ongeveer 30% lager dan bijvoorbeeld het Brunotti hotel dat net nieuw geopend is.

Volgens mij is het boeken van je eigen ticket en daarna je eigen Poussada (dat idd goedkoper is dan Eco Paradise) altijd nog duurder dan een 'all-in' pakket bij Kitecamps. Dat komt doordat zij goede afspraken hebben met betrekking tot je ticket en hotel.

In ieder geval veel plezier daar! Ik zou zó terug willen!!!
20  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Voorlopig géén officiële samenwerking NKV - KAT Gepost op: November 04, 2006, 17:55:22
Zie hieronder een samenvatting van de mail die ik naar de KAT leden heb verstuurd:

Beste allemaal,

Afgelopen maandag ben ik in gesprek geweest met de voorzitter van de NKV, Ivo den Uijl, over de samenwerking tussen Kite Aware met de NKV.

Het komt er op neer dat de NKV voorlopig niet officieel verbonden wil zijn met KAT. De hoofdreden hiervoor is dat de NKV eerst wil kijken hoe wij KAT opzetten en of het een succes wordt. Daarna zal de NKV een eventuele officiële samenwerking opnieuw bekijken.

Ivo den Uijl heeft wel aangegeven dat wij contact kunnen zoeken met de NKV en dat wij kunnen rekenen op steun van de regiovertegenwoordigers.

Laat deze niet-officiële samenwerking echter geen invloed zijn op wat wij met KAT willen. Wij gaan niet opnieuw het wiel uitvinden en ook geen zaken aanpakken waardoor wij in het vaarwater van de NKV komen. Zodra er een overlap dreigt zullen er gesprekken plaatsvinden met de NKV. Uiteindelijk streven wij natuurlijk allemaal hetzelfde doel na!!!

Prettig weekend!

Groetjes,
Angela
Kite Aware

21  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Misschien idee voorkomen van ongelukken op zee..Waterdicht hoesje voor mobiel Gepost op: Oktober 27, 2006, 02:11:07
In het dagelijks leven zit mijn telefoon al bijna vastgeplakt aan mijn oor.. kiten is MIJN vrijheid en dat ding gaat dus ECHT niet mee het water op! Je vaart toch nooit alleen?? Dus als er iets gebeurt is er ALTIJD iemand in de buurt die in geval van nood aan de bel kan trekken!
Het moet toch niet gekker worden!
22  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: FF kletsen... Gepost op: Oktober 27, 2006, 01:44:48
Erg schijnheilig Fons, omdat je zelf wel met leerlingen hun 1e les daar doet. De golven sloegen ons over het hoofd, als je al overeindbleef door de idiote stroming. En dan geef je ons ook nog mee aan een onervaren instructeur die daar zelf nog nooit had lesgegeven. Dan spreek ik nog maar niet over de overige vervelende misleidingen. We hebben inmiddels geweldig les elders gekregen. Ik hoop dat ook jij hiervan geleerd hebt en dat je daarom nu zegt dat je er niet met beginners moet komen.
Groeten Tanja.


auuwwwww

oeiiiiiiii
23  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: leve de kitesport!!!!! Gepost op: Oktober 27, 2006, 01:41:32
mee eens PUNT
24  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kite verloren in Cumbuco Gepost op: Oktober 27, 2006, 00:07:13
PS. Ik heb mijn spullen met American Express betaald waardoor ze automatisch verzekerd zijn...
25  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kite verloren in Cumbuco Gepost op: Oktober 27, 2006, 00:06:31
Hey Edje!!!!!!!!!!! inderdaad weer terug!!! vandaag nog gevaren op Workum, was MEGA druk en volgens mij de enige plek in Nederland waar de wind niet boven de 11 knopen is gekomen!! Dit weekend zéker kiten, maar dan bij jullie!!! Ik hoor wel waar, wanneer en hoe laat!!
Pagina's: [1] 2 3


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.