Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2
1  Algemeen / Zelfbouw & Reparatie / Re: 3M sticker voor WOO sport mount, waar te koop? Gepost op: November 16, 2017, 10:01:19
Die heb ik nog wel op kantoor liggen. Stuur me je adres ff door naar ytzen@woosports.com
2  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Kai Lenny & Robby Naish on the Foil Revolution | In the Zone Gepost op: Augustus 25, 2017, 16:19:46
Enthousiasme van Kevin werkt zeker aanstekelijk... Toch maar snel eens een foilboard gaan proberen.
3  Stijlen / Discussie / Big-Air / Oldschool / Airstyle / Re: WOO sports daily height charts Gepost op: Juli 02, 2017, 20:39:31
https://leaderboards.woosports.com

De site van WOO waarop alle verschillende leaderboards te vinden zijn
4  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Pleasure Bay, Boston - KOTA video van Leo Gepost op: December 15, 2016, 21:33:27
Een kleine sfeerimpressie van de plek die ik 4 jaar lang mijn homespot mocht noemen, Pleasure Bay - Boston. Wat een top spot! En ook een hele dikke KOTA submission van Leo (mede-oprichter van WOO). Cape Town here we come!


http://vimeo.com/195152534
5  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Blowing Gepost op: Augustus 31, 2016, 22:41:54
Vet, vet, vet. Dikke smile op mijn face na het kijken van deze video. Top edit, lekker deuntje, een Braziliaanse schone, en dikke actie.
6  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Weekly WOO (Ep. 2) Gepost op: Augustus 26, 2016, 09:50:21
En er is weer een nieuwe Weekly WOO uit (Ep. #2). Check it out!


http://www.youtube.com/watch?v=rIHLcQZkIEU
7  Stijlen / Discussie / Big-Air / Oldschool / Airstyle / Re: WOO sports daily height charts Gepost op: Juli 24, 2016, 16:54:41
Hi Michel,
Stuur ff een mailtje naar ytzen@woosports.com. Gaan we er gelijk mee aan de slag.
Groet,
Ytzen
8  Stijlen / Discussie / Big-Air / Oldschool / Airstyle / Re: WOO sports daily height charts Gepost op: Maart 06, 2016, 17:18:09
Dank voor je input. Mooi plan! Dan stellen we teams samen van 10 personen met een aantal vereisten (bijvoorbeeld 1 kiter 40+, 1 kiter 16-, 2 dames, etc). Gedurende een period van 1 maand moet je dan met je team zoveel mogelijk airtime en hoogte meters verzamelen. En de hoogste sprong en meeste airtime. We kunnen hier ook een aantal sponsoren bij betrekken met mooie prijzen. En de 2 teams/spots met de meeste airtime en hoogtemeters hebben dan een finale op spot X.

Wij houden dan per team een leaderboard bij met alle data. Deze leaderboards kan je altijd inzien op onze nieuwe website.
9  Stijlen / Discussie / Big-Air / Oldschool / Airstyle / Re: WOO sports daily height charts Gepost op: Maart 05, 2016, 17:00:39
We willen ook graag een vergelijkbaar concept in NL gaan uitrollen. Het zou top zijn om hier input van jullie voor te ontvangen. We hebben alleen niet een groot aantal kiteclubs in Nederland. Mijn idee is om dit per kite spot te gaan uitrollen. Hierbij ontstaat er een game tussen de verschillende spots en hier kunnen dan ook sponsors aan gekoppeld worden. Laat me aub weten wat jullie ideeën  zijn en of hier animo voor is. Groet, Ytzen (oprichter WOO Sports)
10  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: [NL] Dit was 2015 Gepost op: Januari 04, 2016, 15:24:04
Feel good vibes!!!! Lekker filmpje. Nu alweer zin in het voorjaar bij The Spot in Zandvoort
11  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Lasse Walker - Red Bull King of the Air 2016 Submission video Gepost op: December 17, 2015, 17:10:40
Vette actie!!
Ik dacht dat de winnaar van de Megaloop sowieso naar Kaapstad ging???
12  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Get In The Game - New WOO Sports video Gepost op: Juli 16, 2015, 11:34:19

http://www.youtube.com/watch?v=gfeMfGxJh7A&feature=youtu.be


13  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: WOO demo - How high can you go? Gepost op: April 02, 2015, 19:37:31
Hi Washichi, ik ben wel reuze benieuwd naar je ervaringen met de Trace op het water. Ik heb het zelf ook geprobeerd maar ben niet geheel onafhankelijk:-) Er is een groot verschil met het gebruik van een motion sensor op het water en in de sneeuw. Ik hoor graag van je ervaringen met de Trace op het water.
14  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: WOO demo - How high can you go? Gepost op: April 01, 2015, 14:52:52
Dank voor alle input! Er komt binnenkort geen Android app:-( We verwachten pas in oktober de Android app te kunnen lanceren. We hebben de keuze gemaakt om eerst nieuwe features in onze iOS app toe te voegen alvorens we een Android app lanceren. Ondertussentijd zijn we wel een oplossing aan het zoeken om ook niet iOS gebruikers de mogelijkheid te bieden om de data uit te lezen.

En ik ben er volledig mee eens dat we asap leaderboards op onze website moeten opnemen! Daar wordt momenteel aan gewerkt.

Een andere oplossing is ook om een iOS device van een vriend(in), ouder, etc op het strand te gebruiken. Als je een account hebt aangemaakt dat kan je op ieder iOS device  je data downloaden van de WOO. Mocht je samen met een vriend(in) aan het varen zijn dan kan je onder je eigen account inloggen in de app, je WOO synchroniseren en de data downloaden.
15  Nieuws & Video / Nieuws & Video / WOO demo - How high can you go? Gepost op: Maart 31, 2015, 10:59:04
En het seizoen begint gelijk met dikke 40+ knopen:-)

Er is al een grote groep kiters in Nederland met een WOO aan het varen. Gijs Wassenaar gaat aan kop op het Europese leaderboard met 14.2 meter op de voet gevolgd door Eddy Lansink (14.0m) en Chris Bull (13.5m). Ook de rookies doen het lekker met Pepijn Herrewijnen met 11.7 meter en Guus ten Dolle met 7.3m. Aaron Hadlow is nog steeds de koning met 18.9m Joepie

We hebben weer nieuwe WOO's binnen en het is de hoogste tijd voor WOO demo's in Nederland. Stuur me een pm of mail naar ytzen@woosports.com als je geïnteresseerd bent om de WOO een keer te proberen. Op basis van de aanmeldingen maak ik dan een lijst met spots waar we een bezoek aan brengen.

En alle kiteshops hebben de WOO (binnenkort) ook weer in de winkel liggen. Check out Vandenberg, Versusshop, Eurofun, Movementsports, Telstar, Shakaonline, en Kater. 

Get in the game! WOO
16  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Redbull King of the Air 2015! Gepost op: Februari 14, 2015, 13:31:57


Onwijs balen dat we de live stream niet kunnen volgen:-(

Download the app als je toch op de hoogte wil blijven van alle KOTA ontwikkelingen. Check out alle sprongen van de KOTA riders en de leaderboards:-)
17  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: WOO partner van Red Bull voor de King of the Air Gepost op: Februari 14, 2015, 13:29:42


Ook zonder RB live streaming kan je The King of Air volgen. Download the app and check out alle sprongen van de KOTA riders en de leaderboards.
18  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: WOO partner van Red Bull voor de King of the Air Gepost op: Februari 05, 2015, 13:58:36
Top!

@Martimor, je kan de WOO online bestellen op www.woosports.com. Er worden geen verzendkosten inrekening gebracht en met de btw is ook al rekening gehouden. Je hebt dus geen gedoe met de douane of extra kosten. Het geeft echt een onwijze kick om jezelf op de leaderboards te zien! Laat me weten hoe het is gegaan!

@njels, we zullen constant nieuwe features toevoegen aan de WOO. Met de technology in de WOO (9-axis motion sensor) meten we nog veel meer dan alleen hoogte en airtime. Je hoeft geen nieuwe WOO te kopen. Je kan je WOO updaten met de WOO Updater.

Geloof mij, het ontwikkelen van nieuwe innovatieve hardware en software is kostbaar. We hebben nu een platform gebouwd waar we vele jaren met z'n allen plezier aan gaan beleven. Have fun with it! En download the WOO App om alle riders kunnen volgen.
19  Nieuws & Video / Nieuws & Video / WOO partner van Red Bull voor de King of the Air Gepost op: Februari 03, 2015, 08:46:24
WOO Sports is official partner van Red Bull voor de King of the Air in Kaapstad. Super trots op ons team dat we dit allemaal in zo'n korte tijd voor mekaar hebben gekregen.

Alle Red Bull King of the Air riders hebben al een WOO op hun board en zijn mekaar flink gek aan het maken in Kaapstad.

Download the WOO app in de App Store! En check out alle sprongen van de riders en volg het event via onze Red Bull King of the Air leaderboards.
 
https://itunes.apple.com/us/app/woo-kiteboarding-performance/id946002932?mt=8

20  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: LEN10 joins WOO Sports Gepost op: December 13, 2014, 12:29:35
Vanaf het moment dat het kiteboard de golf verlaat. De hoogte van de golf wordt dus niet meegenomen met het meten van de hoogte van de sprong. Anders zou ik zelfs 15+meter kunnen springen:-)
21  Nieuws & Video / Nieuws & Video / LEN10 joins WOO Sports Gepost op: December 12, 2014, 23:12:01


If there is one name in the world of kiteboarding that is associated with the word "extreme", it is Mr. Ruben Lenten. We are super stoked to announce that Ruben has joined the WOO team. Ruben will help us tremendously in the continuous development of our technology, and we can't wait to see the numbers he will post. Those will certainly be a score to beat for all of us on the global leaderboards. Ride Hard, welcome to WOO!

Update: Wat hebben we een fantastische passie! Na drie dagen storm chasing in Ierland samen met Ruben, Kevin en de Eyeforce crew nu weer onderweg naar huis. Een koffer vol met fantastische ervaringen, jump data en video footage. Zelfs in 50+ knopen wind en 10+ meter golven meet de WOO alle performance zeer accuraat. De ultieme test glansrijk doorstaan!

Eddy Lansing heeft met een sprong van 13+ meter ook een lekker dagje op Scheveningen gehad met de WOO!

Have fun en tot snel op de Noordzee of Kaapstad!
22  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Pre-order nu je WOO! Gepost op: December 08, 2014, 10:53:34
De meest gangbare methode om de WOO mount op je kiteboard te monteren is met 3M tape. We leveren de WOO mount met tape aan de onderkant. Je hoeft alleen de plastic bescherming er af te halen en dan kan je de WOO op je board monteren. De tape is uitgebreid getest. Zorg er wel voor dat je de plek waar je de WOO mount wilt monteren goed is ontvet.

De 2de methode is om de WOO mount op je board te schroeven in de gaten van je handvat. Hierna kan je je handvat niet meer gebruiken.

Have fun! Wind is coming. Wheeeee
23  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Pre-order nu je WOO! Gepost op: December 04, 2014, 10:17:36
Top man! Yup je kan de data naar je Ipad downloaden. En geloof me je zult versteld staan hoe accuraat de WOO is. We hebben ontzettend veel getest. De WOO is gemaakt door kiteboarders met een engineering achtergrond. Binnenkort ook meer videos van onze ambassadors. Wheeeeeeee
24  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Pre-order nu je WOO! Gepost op: December 03, 2014, 14:38:38
Thanks! de iOS app is mid december te downloaden in de app store voor iedereen. En nee je hoeft je smart phone niet mee te nemen op het water.
Je laat je telefoon lekker in de auto en gaat doen wat je het liefste doet, hard rocken op het water. Na een sessie van bijv. 2 uur download je simpel alle data via Bluetooth naar je smart phone. Dit gebeurd allemaal binnen 3 sec.  En voila je ziet alle je sprongen en ziet wat je buddies hebben gedaan. Maak ze gek als je meer airtime hebt of hoger hebt gesprongen.
25  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Pre-order nu je WOO! Gepost op: December 03, 2014, 11:23:29
PRE-ORDERS ARE LIVE! Joepie

Bestel nu op www.woosports.com als eerste een WOO. Daag je vrienden uit op de WOO leaderboards en analyseer je eigen sessie!

Als oprichter van WOO Sports ben ik super trots op ons team. De WOO is in productie en verwachte leverdatum is 19 januari 2015.
Mocht je vragen hebben over de WOO dan kan je altijd een berichtje sturen naar support@woosports.com of naar ytzen@woosports.com. Ik ben meestal in de buurt van Zandvoort te vinden (als het waait) en in de winter in Cape Town.

En vergeet ons niet te liken op Facebook.


http://www.youtube.com/watch?v=dSC3CZci5Ik

(Riders Patrick Thornycroft and Darren Howerton are from the WOO sports team)

Be among the first wave of kiters to put your riding on a global stage – with WOO you can analyze your session, share it, and challenge friends on the worldwide leaderboards.
Don't miss out, supplies limited.

Pagina's: [1] 2


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.