Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Trefpunt / Re: kiters uit limburg???? Gepost op: April 29, 2008, 18:07:39
Zijn er mensen die met hemelvaart naar zee gaan?
2  Algemeen / Trefpunt / Re: Maandag Oostvoorne Gepost op: April 01, 2008, 04:35:12
Wel klote als ik dat zo zie met die Polen, ik zie t niet zitten dat ik dadelijk zonder raam naar Limburg moet rijden. Kan dat volk niet gaan asperge steken of zo. Kite materiaal is al niet goedkoop en een autoruit ook niet.
3  Algemeen / Trefpunt / Re: kiters uit limburg???? Gepost op: April 01, 2008, 00:12:16
Ik heb wel een x geprobeerd op Kessenich maar vond het al geen succes om mn kite op te laten weinig strand daar,vind het ook zonde als mn kite kapot gaat. Ik heb geloof ik al 5 lessen gehad waaronder 3 prive. En heb in Best op de kabelbaan geoefend. Maar moet echt mensen vinden waar ik mee mee kan. Ik heb al het materiaal. Shockwave 12m en 2 oudere c kites. (9 en 12m)Waarmee ik nog nooit gevaren heb, en 2 boards 1 fanatic 1,4 m en een directional van 2.10, die past alleen niet in mn auto. lol. Maar zou dit weekend wel eens willen kijken naar alle mede limburgers die op Kessenich surfen, dus als er iemand gaat meld t even. B.v.d.
4  Algemeen / Trefpunt / Re: kiters uit limburg???? Gepost op: Maart 31, 2008, 23:38:59
Ik ben wel vaker op Kessenich geweest, heb er zelf nog niet gesurft, ben ook een beginner, ik ga nog liever even oefenen in Oostvoorne. Ik heb alleen het probleem dat er niemand die ik ken aan Kitesurfen doet. Moet iedere x met mn vriendin naar Oostvoorne of Brouwersdam en die durft niet meer te kiten. Jammer genoeg. Maar als er mensen zijn die in de week van koningedag 2008 naar Oostvoorne of Brouwersdam gaan zou ik graag wat willen horen, grote kans dat ik mee ga. Gaan jullie ieder weekend naar Kessenich anders kom ik zaterdag of zondag eens kijken kom zelf uit Nederweert-Eind dat is 15 minuten rijden naar Kessenich.
5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Gordon gillend naar huis: Kevin&Jalou Gepost op: Maart 31, 2008, 23:22:11
Kevin ik heb er de kracht niet meer voor.
6  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Naish Helix Gepost op: Juni 28, 2007, 22:16:48
Ik weet wel een site waar op staat dat ie binnenkort te koop is.
De prijs staat er niet bij. Is wel in Frankfurt Duitsland.
Zijn de kites allemaal wat goedkoper dan hier in Nederland.
Alleen een stukje rijden. Misschien kunnen ze het ook opsturen.

www.windsurf.de
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.