Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Werk filmpje Gepost op: Augustus 05, 2011, 12:25:18
Heel leuk en origineel filmpje !

Ik ga gelijk eens kijken of het voor mijn bedrijf ook geen idee is om personeel op deze iets meer persoonlijke manier aan de klant te laten zien. Mij geeft het in ieder geval een vertrouwd gevoel om te zien dat je niet alleen zakelijk sterk bent maar ook een persoonlijkheid bent met een passie.

In welke context worden dit soort filmpjes door jou werkgever gebruikt ?
2  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Petitie: Kitesurfen Griekenland zwaar beperkt / verboden........ Gepost op: Juni 03, 2011, 13:23:26
Lekker is dat, zit volgende maand 10 dagen in Kos.
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Fotograaf flag beach fuerte website Gepost op: Mei 11, 2011, 22:45:35
Nee ik sta er nog niet op, laatste foto´s zijn van 8 mei toen zat ik nog in het vliegtuig. Tot nu toe wel alle dagen wind !

*Edit foto´s staan er nu wel op.

Tot deze hoogte gaan ze goed, daarna krijg ik teveel pull en te weinig lift waardoor me lijnen te slap komen.

http://jbhphotography.photoshelter.com/gallery-image/10-5-kitesurf-Flagbeach/G0000uQ3kg1XcNeY/I0000exU0C3TuoC8

Ariel Corniel (doet ook mee aan de pkra) is hier ook bezig. Niet normaal hoe zulke jongens trucs poppen uit het niets.

Ben zelf aan het proberen echte hoge backroll kiteloops te doen maar zodra ik hem echt hard en hoog inzet, mis ik lift van me kite om beetje normaal te landen (land hem wel maar klap echt teveel op me board niet echt ¨smooth¨).

Zit nu even een filmpje te kijken en zal hem morgen eens wat verder doortrekken na me loop, denk dat het daar mis gaat.




4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Fotograaf flag beach fuerte website Gepost op: Mei 11, 2011, 22:11:48
Evan, dat is hem inderdaad !

Echt heel erg bedankt voor het meezoeken !
5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Fotograaf flag beach fuerte website Gepost op: Mei 10, 2011, 20:52:10
Haha, heb het even aangepast...
6  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Fotograaf flag beach fuerte website Gepost op: Mei 10, 2011, 20:44:15
Ben al half uur bezig de website van iemand die vandaag foto´s gemaakt heeft op flag beach fuerteventura te vinden maar zonder succes. Probeer het daarom even op deze manier, heb al op veel combi´s google geprobeerd en ook naar het Spaans vertaald maar kom er niet aan uit.

Hij gaf me een kaartje en stopte dat onder me lycratje maar na wat harde crashes ben ik een paar letters kwijt  Angry

Wat ik nog kan lezen is: ersurf.com.  Er staan hooguit 5 letters voor, want het is maar een klein papiertje. Daaronder staat ¨buy your pictures online¨ dat kan ik nog wel lezen.....

Mogelijk is hier iemand die eerder op flag beach geweest is en weet wat de website is.
7  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: April 01, 2011, 00:09:21
Ongelofelijk dat er mensen met hun 9 erop gestaan hebben ! Had met 8M met 85 kg echt heel veel moeite normaal te "varen" op de dam. Begrijp niet hoe menen een 9 houden in vlagen van 30 + knopen.

Paar keer echt te hard gecrashed, durf nog steeds niet goed door te loopen in harde wind en zonder nog veel depower ruimte. Waarschijnlijk gaat het daarom mis, die angst om hem door te trekken in een hoge sprong laat me twijfelen en dan ga ik de mist in.

Morgenvroeg weer knallen hopelijk !
8  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: 2011 kite testdag Schellinkhout Gepost op: Maart 30, 2011, 16:40:21
Mogelijk komen ik en me kitemaat ook even die kant op, om een boardje te testen/kopen.

@ vandenbergsurf, kunnen jullie een keer naar vliegerweer.nl kijken...Sinds de site is overgenomen door jullie ? Doet bijna niet het meer en via de contact button komt ook geen reactie.
9  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Passie verliezen naarmate je beter wordt. Gepost op: Februari 23, 2011, 02:39:22
Kite inmiddels al aantal jaartjes en zit net de wind voor morgen te chekken. Ik vaar heel het jaar door, gemiddeld zo'n 5 x per maand en zoek 2 of 3 x per jaar ergens een zonnige bestemming om te kite.

Er wordt morgen +- 18 kn voorspelt, op zich goed windje om te varen. Ik merk echter aan mezelf dat ik met steeds minder passie en plezier naar het strand toe ga.

Ik ben aan het kitesurfen begonnen omdat ik heel erg van uitdagingen hou en de adrenaline nodig heb. Echter wordt de "kick" steeds minder merk ik,  voor mezelf heeft dit de volgende oorzaken.

*Steeds moeilijker vooruitgang, eerste jaren werd je echt iedere paar maanden een heel stuk beter. (van op en neer varen/naar springen/naar backrolls/naar kleine loopjes etc) Als ik nu zie wat ik vooruit gegaan ben het afgelopen jaar valt dat echt tegen. Mijn basis dingen gaan wel steeds beter maar echt goed uitgehaakt trucs of loops trekken in 25 knopen lukken gewoon nog niet echt lekker. De stap van goed naar "echt knallen" is echt groot vind ik.

*Steeds hardere crashen maken wanneer je nieuwe dingen probeert te leren, heb paar keer gedacht dat ik niet genoeg risico nam en daardoor misschien niet genoeg meer vooruit ging. Echter merk ik als ik nu vooruitgang wil maken je echt flinke klappers nodig hebt om wat nieuws onder de knie te krijgen. Heb met loopen en uithaken al paar keer goed me me ribben gekneusd of crahsen gemaakt die net "goed" gingen. Hierdoor gaat er ook wat aan lol vanaf en word je toch wat voorzichtiger.

*Hoe moeilijker de truc, hoe meer de omstandigheden invloed hebben. Paar keer heb ik al gedacht bepaalde sprongen of trucs echt goed onder de knie te hebben. Dan paar weken later is het 5 kn meer en ben je totaal je timing en gevoel weer kwijt en kan je bijna opnieuw beginnen. 

*Minder snel tevreden met de omstandigheden, eerst kon ik gewoon geniet van 16 kn en net genoeg wind om beetje te cruisen. Terwijl ik nu alleen nog maar "tevreden" lijk te zijn met 20 of 25 kn.

Wat ik er nog bij wil zeggen.

Ik kite absoluut niet op het niveau zoals sommige jongens hier en kan echt nog genoeg vooruitgang maken, het is dan ook niet dat ik niet meer beter kan worden meer dat de drive om beter te worden steeds minder wordt om bovenstaande redenen.

Ik zie het op het strand ook vaak terug op alle spots, jongens zijn of "echt goed" of ze kunnen leuk varen met wat sprongen hier en daar en blijven dan daar steken. De stap is voor mij gevoel dan ook echt groot om door die fase heen te komen.

Ben benieuwd hoe de wat meer ervaren kitehighers hier mee omgaan en of ze het herkennen ?
10  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Februari 15, 2011, 00:26:34
Ik heb vliegerweer ook weleens mail gestuurd via de contact button maar nooit wat terug gehad. Je zou toch zeggen dat een groot bedrijf als vd berg het oplost als ze daar op adverteren of zelfs de site beheren...

Mis ook nog steeds watersportweer van "vroeger" heel erg, dat was het meest betrouwbare vond ik.

Thanks voor de link Erik.
11  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Wat 'n rotzooi! Gepost op: Februari 08, 2011, 21:39:49
Balen, hoort op zich niet te gebeuren maar heb het ook bij een "A merk" als naish gehad, dat na 2 x varen met een nieuwe bar een depowerlijn gewoon knapte.

Zo zijn er wel meer verhalen bekend bij diverse merken dat met zo goed als nieuw materiaal iets mis ging.
12  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Februari 03, 2011, 23:05:54
Zou dan inderdaad bij de AC kant gaan varen.

Zal morgen wel even kijken wat het wordt.
13  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Februari 03, 2011, 12:52:56
Dan wordt het ook oostvoorne, indien de wind niet boven de 30kn is.
14  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Februari 03, 2011, 12:44:19
Ik ga morgen ook.

Mocht het aan de kust te hard worden is misschien grevelingen wel een optie daar is het vaak +- 10 kn minder.

15  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Februari 02, 2011, 20:51:02
Heb me ook prima vermaakt op autostrand, was er al heel lang niet meer geweest omdat ik vaker naar zeeland rij i.v.m files.

Die palen is wel even wennen, verder lekker kunnen varen.

Heb nog steeds heel veel moeite met het  wisselen tussen me kite maten. Laatste maanden bijna alleen maar met me 8 gevaren, vandaag weer keer met me 12 en ben dan altijd totaal me timing kwijt, dus heb een paar leuke crashes gehad.

Als het niet te gek wordt, vrijdag weer knallen !
16  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Februari 02, 2011, 12:13:44
Ik ben er over een goed uurtje rijd nu weg.
17  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Februari 02, 2011, 12:03:26
Ik wil zo gaan rijden vanuit breda Ed, wind is alleen nog niet echt lekker.
18  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Februari 02, 2011, 10:56:01
Ik kom ook naar Oostvoorne.
19  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters omgeving Breda? Gepost op: Februari 01, 2011, 12:13:30
Mocht er morgen iemand vervoer nodig hebben, vertrek rond uurtje of 11 richting brouwersdam of oostvoorne.

Voor vrijdag geldt hetzelfde.


20  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Januari 28, 2011, 14:08:07
Inderdaad niet goed gechekt en zal nu wel als "dom" uitgemaakt worden maar ik zal eerlijk zeggen, ik kijk nooit zo secuur als Evan het doet met de graden erbij.

Keek simpelweg naar de richting NO en dacht; ok vaarbaar..net side on shore. Wou dan net voorbij "de punt" in het midden van het strand gaan varen waar het voor me gevoel net side on shore zou zijn.

Als het aflandig zou zijn als ik op het strand aan had gekomen was, had ik niet erop gegaan en even naar Vrouwenpolder gereden met de andere jongens waar ik altijd mee kite. Zal voortaan het van te voren even chekken schilt ook onnodig rijden. Ben ervaren genoeg om te snappen dat je niet aflandig het water opgaat.

Denk trouwens niet dat ik de enige ben die op deze manier denkt en ter plaatsen vaak de omstandigheden bekijkt maar dat veranderd niets aan het feit dat het niet slim van me is en misschien beginners of andere op een verkeerd idee breng. Zal er voortaan rekening mee houden.



21  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Januari 28, 2011, 12:53:34
Ik sla vandaag over, hij zakt nog verder af nu. Ga niet de gok nemen vanuit Breda.
22  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Januari 28, 2011, 12:32:59
Ik kijk het nog even een half uurtje aan, voor ik ga rijden. Hij zakt nu van 17 naar 15 kn en dat is niet echt fun met 85 kg.
23  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Januari 28, 2011, 00:36:39
Joey mocht jesse niet naar Ouddorp gaan en je niet in je eentje willen staan.

Ik ben morgen (als de wind goed genoeg is) op de bdam vanaf +- 13.00.
24  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Verslag Fuerteventura begin juni 2010 Gepost op: Januari 21, 2011, 22:45:54
Ik zou eerder kiezen voor een hotel in de buurt van Flag Beach. Rene Egil ligt aan de andere kant van het eiland, daar is de wind vaak stuk onstabieler en aflandig.

Riu is een hotel wat dicht bij flagbeach ligt en uitkijkt op de spot.
25  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Januari 09, 2011, 07:42:19
Ik hoop dat het nog wat harder wordt...
Pagina's: [1] 2 3 ... 10


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.