Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Is dit Garantie ? Gepost op: Januari 30, 2009, 09:21:16
Heel mssn wel makkelijk te maken door van binnen en buiten  te plakken en dan van buitenaf precies op dat zwarte randje te stikken. Wel een lekker plekje uitgekozen idd.



__________________________

2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: winter handschoenen en boots.. welke? Gepost op: Januari 30, 2009, 09:18:21
Als je meer bardruk hebt of om een andere reden de bar stevig vast hebt zal je minder doorbloeding hebben en onwijs kauwe klauwe krijgen. De truc is om even slaande bewegingen te maken, je ziet kiters dat wel eens doen, ff met 1 handje aan de bar en de andere sla die sla doen.



3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Zelfgemaakte kiteboard vijver Gepost op: Januari 30, 2009, 09:16:47
Maar zou iets dieper dan 50cm gaan 1m is net wat lekkerder als je eens een keer head first je vijver in duikt.
Denk dat als je een vijver van 1.5 km in het vierkant hebt je ook ruimte genoeg hebt. Stel er gebeurd wat, dan moet je ook dan dat hele eind terug waden.
4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: review droogpak Gul Enforcer Gepost op: Januari 30, 2009, 09:15:58
Het voordeel van rits aan de voorkant is dat je m zelf kan sluiten. Nadeel is echter dat je trapeze eroverheen komt. Eerder beschadigd, en duurste onderdeel van je pak. Ik ga met kou nooit alleen, dus rits op rug is prima voor mij.
5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kitesurf-termen topic Gepost op: Januari 30, 2009, 09:14:30
Bij directionals zijn de vinnen groter en hebben meer een haaievinnenvorm. De vinnen bij directionals zijn groter omdat je bij directionals meer op je vinnen hoogte loopt dan bij twintips, deze loop je meer op de rail hoogte.
6  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Algemene informatie voor beginners en nieuwelingen Gepost op: Januari 30, 2009, 09:14:03
Ik heb het al vaker gezegt. Het valt me de laatste tijd wel weer op dat het weer beginners tijd is. Hele simpele vragen worden er dan gesteld, waarvan de antwoorden met 1 klik op google of met de search op dit forum snel zijn gevonden.
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.