Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: [info] Beginners en Nieuwelingen informatie Gepost op: Oktober 07, 2009, 21:59:15
Ippel als je bij de spots op deze website eens klikt op een spot in je buurt zie je ook welke winkels daar in de buurt zijn. Succes met vinden. Het passen van een wetsuit is zeker aan te raden.

Bedankt. Helaas liggen die spots allemaal langs de kust. Mocht het in Alblasserdam niet lukken, moet ik dan toch maar richting het westen rijden.
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: [info] Beginners en Nieuwelingen informatie Gepost op: Oktober 05, 2009, 21:57:16
Mijn eerste reactie!  YeSS

Ben nog maar een beginner (zit ik iig in het goede topic) en heb afgelopen week een kite, board en trapeze aangeschaft. Nu ben ik alleen nog opzoek naar een wetsuit. Heb de tip meegekregen een wetsuit te kopen met neopreen aan de buitenkant, omdat dit warmer is. Hebben tegenwoordig alle wetsuits dit, want het wordt nergens bij vermeld?
Heb altijd goede ervaringen met internetshoppen, maar heb hier ook al gelezen dat je een wetsuit goed moet passen. Iemand enig idee of er een goede shop bij mij in de buurt zit? Woon vlakbij Gorinchem (dit ligt tussen Utrecht en Breda).
Heb gemerkt dat de verkopers van de kite en het board erg behulpzaam zijn dus dat zal hier ook wel zo zijn. Alvast bedankt!

[Edit] EuroFun Alblasserdam ligt redelijk bij me in de buurt. Vrijdag van 10.00 tot 21.00 open. Dan daar maar even langs dus.

[Edit2] Ben er inmiddels ook achter dat een wetsuit met neopreen aan de buitenkant single-lined wordt genoemd. Een wetsuit waarbij aan de buitenkant nog een laagje stof over het neopreen is gemaakt is een double-lined. De eerst is iets warmer en de tweede is iets minder slijtgevoelig.
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.