Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2 3 ... 40
1  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Barbados in Januari, iemand ervaring? Gepost op: November 25, 2013, 11:25:18
Geboekt bij bovenstaande organisatie!!! De prijs viel gelukkig mee, vooruitzichten zijn super Smiley!
We zitten bijna op het strand bij silversands! Who needs more!
2  Algemeen / Buitenland & Travel / Barbados in Januari, iemand ervaring? Gepost op: November 15, 2013, 10:10:51
Hoi, ik vroeg me af of iemand ervaring heeft met kiten op Barbados!

Op de filmpjes ziet het er heel erg oké uit (mooie golven, lekker grote stranden en goeie wind) en de windstatistieken zijn eigenlijk ook alleen maar positief en geven ook een score van 84% 4bft+ af voor januari! Super, lijkt het. Ik ben meer into freestyle dan waven maar een mooie golf wil ik ook wel meepakken als ie voorbijkomt, check http://hanglos.nl/news/302078/show! Te vet!

Ik zag op facebook  deze voorbijkomen http://www.nederland-kitetravel.nl/barbados.php, vandaar de vraag. De prijs zag er wel leuk uit en toevallig heb ik wat vakantieuren over!

Heeft iemand ervaring met kiten hier en kent iemand nederland-kitetravel? Wie kan me meer vertellen!?
3  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: TIP! Fuerteventura in Mei! Gepost op: Februari 20, 2012, 13:28:53
@Pieno

We gaan in eind mei-begin juni. Zie bovenstaande prijzen.
4  Algemeen / Buitenland & Travel / TIP! Fuerteventura in Mei! Gepost op: Februari 19, 2012, 19:07:51
Omdat ik een reisje naar Fuerte ga boeken voor mei a.s. dacht ik; misschien ook voor anderen een leuk idee!! Het is in ieder geval zeker niet duur, het is verzorgd, warm en windzeker! Check informatie hieronder!  Het gaat om de periode 23 mei t/m 6 juni en het is mogelijk om voor 1 of 2 weken te boeken.


Nederland-kite.nl Goes Fuerteventura: Powered by Fluid kiteboarding

Nederland-kite.nl de fuerteventura kite trip voor 2012. Boek hem nu en ga samen met ons mee kiten op een van de beste plekken ter wereld! Zeer windzeker en genoeg te doen mocht het een dagje niet waaien!

Ga met ons mee!

De reis is inclusief:
* Retour Vlucht (inclusief boardbag 20KG & 10 Kg handbagage)
* Accommodatie een zeer luxe villa met eigen zwembad en per 2 personen een mooie slaapkamer
* Vervoer van en naar de luchthaven in Fuerteventura
* Vervoer naar de Accommodatie
* Dagelijks een uitgebreid ontbijt
* Dagelijks vervoer van en naar de kitespots
* Masterclasses door de nederland-kite.nl crew



Als je vragen hebt kan je die ook aan mij stellen (whey at live . nl) of natuurlijk even een kijkje nemen op de fb page: http://www.facebook.com/events/376433302371061/
5  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: IJmuiden "Meters Above" 25/11 Gepost op: December 04, 2009, 21:28:31
Je hebt ook een gps met hoogtemeter ..
6  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Flexer board gezocht Gepost op: Oktober 22, 2009, 10:19:18
Ik vaar nu een jaartje op een crazyfly raptor 2008 icm fuel 2007 en sinds ik ooit een loopje verkeerd heb geland heb ik na elke sprong of loop die ook maar een beetje hard op het water wordt geland last van mijn onderrug. Hierna heb ik de hele week ook last van mn rug. Fysio heb ik al over nagedacht maar het is goedkoper om een oplossing in een ander board te zoeken.

Wat ik wil van het nieuwe board zijn zachte landingen, lekker veel flex maar toch nog veel pop.
Prijs is geen prob. Mijn rug is me toch echt meer waard.
Iemand een suggestie welk board uitkomst zou kunnen bieden?
7  Algemeen / Zelfbouw & Reparatie / Re: Vastzittende schroeven... Gepost op: September 29, 2009, 23:35:36
Ok wd40 it will be! Tnx.
8  Algemeen / Zelfbouw & Reparatie / Vastzittende schroeven... Gepost op: September 28, 2009, 23:17:37
Om gek van te worden!!

1 pad is aan een kant los gescheurt en beweegt tijdens het varen heel irritant heen en weer zodat mn hiel water pakt en ik dus vette spray in mn gezicht krijg. Zuigt!!

Nieuwe pads gekocht ter vervanging van de ouwe om er achter te komen dat alle 4 de schroeven waarmee beide pads vastzitten en de bovenkanten (schroefgleuven) allemaal poreus zijn.

HOE krijg ik deze schroeven eruit zonder gaten te boren of mijn straps op te offeren?..

Is er een andere mogelijkheid??   Undecided


 Kiss
9  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Crisis bij Mystic? Gepost op: Juli 28, 2009, 21:02:25
Waarom moet je dan gelijk mystic bashen? Je kan natuurlijk ook voor een ander merk gaan, bij 9/10 trapezes zit er ook geen safetymesje bij. Kost je een tientje nieuw, of je moet het geluk hebben dat je het op het strand vind. En een hp leash is geen essentieel onderdeel van de warrior, er zijn maar een paar prutsers die er gebruik van maken dus als ik de warrior zou herdesignen zou ik dat er ook afgooien. 170€ zou ik er ook niet voor betalen, ben ik helemaal met je eens. Dat's ook de reden dat ik 2008 warrior heb gekocht. Zat wel een mesje en een hp bij overigens Wink .. voor 110€ nieuw.
10  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: waroo weg, wat nu? rebel, jekyll, bandit??? Gepost op: Juli 25, 2009, 19:44:31
waroo 2010
11  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Stunten voor de kant Gepost op: Juli 24, 2009, 23:27:31
Niet de 'pubers' (waarom nou weer generaliseren..),
maar inderdaad de 12 uur-mensen en de kitescholen.
Kitesurfen is buiten de beste sport ooit vooral een sociale sport;
iedereen moet rekening houden met iedereen om zich heen omdat een kleine fout al een hele hoop ellende kan veroorzaken.
Zoals laatst op IJmuiden; beginners die lessen nemen die alleen worden gelaten en keer op keer hun kite crashen in het start/stop stuk. Gast gaat het water op, wordt bijna onthoofd door de lijnen van een waroo (hoe kon het ook anders..) bestuurd door een in de steek gelaten lesser en moet onder water duiken om ze te ontwijken en crasht hierdoor zijn eigen kite welke van le naar te uit elkaar scheurt. Wel nette oplossing van kiteschool maar toch, ik kan het niet helpen dat het me opvalt dat zo langzamerhand elke spot begint vol te raken en wordt verziekt door mensen die er helemaal niks van snappen.
Niet dat ik het opperhoofd wil uithangen, maar ik weet dat de meeste kiters er zo over denken. Er moet organisatie komen, teveel ruimte wordt in beslag genomen en te weinig ruimte blijft over. Hiermee bedoel ik dat er duidelijke regels moeten komen wat betreft je plaats op het water die iedereen in acht zou moeten nemen. De voorangsregels,... wie kent ze eigenlijk? Meestal wordt het gewoon op het water op-het-moment bekeken wie er voor gaat en wie niet maar wanneer je volgens de regels vaart en verwacht dat de rest dat ook doet krijg je zo nu en dan arro-kiters die gewoon doorvaren of net ff voor je springen. Beginners hebben hier ook een handje van, die stoppen gewoon of draaien zonder te kijken. Soms vallen ze gewoon, maar daar hou je rekening mee.  Muiderberg is echt gewoon het perfecte voorbeeld van een spot die eigenlijk te klein is voor de trekkracht die het heeft op winderige dagen in het weekend. Te vaak kan je niet eens je kite kwijt op het strand om nog maar niet eens te spreken over het varen. Ja oke, hoogte lopen en dan heb je alle ruimte. Maar dan moet je er toch eerst komen, zo tussen alle obstakelvormende 12 uurs kiters op het water en downeys die er tussendoor loopen. Eigenlijk is het weer tijd voor een ongeluk, wordt iedereen weer eens ff lekker wakker geschud. Ik heb nu al zin in de winter!!! Lekker rustig!!
12  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: fuel 2008 Gepost op: Juli 08, 2009, 23:39:22
Wakestyle is helemaal niks op de fuel. Freeride ook niet. Gewoon lekker je pigtails op surf laten staan en je kite is lekker snel en over het algemeen ook goed op alledrie de gebieden.
13  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Onderkoeling: ook in de zomer dus! Gepost op: Juli 02, 2009, 13:13:58
Maar toch niet bepaald vergelijkbaar met surfen - onderkoeling..
14  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: IKO Instructors Manual 2006-2007 Gepost op: Mei 31, 2009, 23:17:09
Tnx!!
15  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: UN-bedoeld........UN-hooked ?!? Gepost op: Mei 20, 2009, 17:56:46
wat je moet doen is je donkeydick door dat driehoekige uitsparingkje duwen zodat de dick omhoog gericht staat. gaat er nooit meer zomaar uit!
16  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Parkeren Muiderberg Gepost op: Mei 13, 2009, 22:27:57
Bewoners moeten er zelf voor zorgen dat het bekend is dat je niet op de voor de bewoners bestemde plekken door surfers wordt geparkeerd. Als local is het denk ik wel duidelijk dat parkeren aan de linkerkant (gereserveerde plekken) als je over het dijkje gereden hebt eigenlijk not done is tegenover de bewoners. Kan me ook heel goed voorstellen dat het zwaar irritant is om elke keer zo'n kermis tegen te komen als je terug komt uit je werk en je auto nergens kwijt kan. Er is trouwens plek zat, je kan parkeren vanaf de brandweerkazerne aan de bosrand. Nog ff een tip; als het heel druk is en er nergens plek is moet je niet je auto naast de dijk zetten. Hier geldt aan beide kanten een parkeerverbod en hier wordt ook met regelmaat in de zomermaanden op gecontrolleerd á €50,- met voorgeschreven bonnen.
Gewoon  ff een stukje lopen : )
17  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Nieuwe kite voor 'EH" genaamd Harrier Gepost op: April 21, 2009, 18:22:23
7 is altijd snel, ook onder de 10 knopen. Jammer dat je het mannetje niet ziet varen of springen om er ook een krachtidee bij te hebben :/
18  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: 3E dejavu? Gepost op: April 09, 2009, 17:46:36
http://www.3e-kiteboarding.nl/bright/dejavu.pdf
19  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Wanneer de tollende kite jou onder water trekt Gepost op: April 02, 2009, 00:36:58
Waarom zou je kite gaan tollen? Je zou ervan uit gaan dat degene die de kite bestuurd toch enige ervaring heeft in het controleren vd kite? Zonodig de oshitrelease trekken.
Denk trouwens niet dat wanneer je in een dergelijke situatie terrecht komt dat je in een hydrodynamische vorm gaat kruipen om ervoor te zorgen dat je geen sub wordt whehe.
Denk toch dat de meeste mensen hun safety trekken om ervoor te zorgen dat hun materiaal en zijzelf er heel uitkomen, of de kite gewoon bijsturen. Naja, de meeste mensen dan Wink
Succes wim!
20  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Bar vraagje...north vegas Gepost op: Maart 31, 2009, 01:15:07
Ik vaar zelf ook vegas (07) en ik kan je vertellen dat een vegas niet vrolijk wordt van een slingshotbar. Met 5 lijnen misschien wel, maar 4 lijns wordt drama. Ik zou je echt een 5th element bar aanraden maar die hoeft niet persé 2008 te zijn zoals boven wordt aangeraden.
In 2005 hadden ze ook een 5th element voor de '05 vegas en dat werkt prima met je 14.
Overigens kan je vegas prima overweg met een bar met 20m lijnen, enige probleem is dat de kite dan iets sneller stuurt, wat overigens niet echt een probleem is met grote kites.
Heb je het al geprobeert?
21  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: webcam puks cafe scheveningen Gepost op: Maart 29, 2009, 16:00:31


Vraag het aan buddha ..
22  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Rev's Gepost op: Maart 28, 2009, 14:10:35
Waar zijn ze nog te koop? Zowel winkels als marktplaats out of stock.. what happened? Huh
Ben op zoek naar een '08 Rev 11, met bar.
23  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: scheurtje in het ventiel Gepost op: Maart 25, 2009, 02:28:51
of je kan gewoon een nieuw ventieltje scoren bij mr tube. Schade is een tientje ofzo dus dat weegt niet op tegen een hele nieuwe bladder. Gewoon met een fohn de lijm tussen de bladder en het cirkeltje dat zich om het ventiel heen bevind warmheet maken zodat de lijm zich weer deels vloeibaar maakt en je ventiel eraf trekken (met caution, anders scheur je je bladder). Vervolgens een beetje de lijmrestjes eraf schuren met fijn schuurpapier en met goede lijm je nieuwe ventiel erop sticken. Easyer done that said. Maar doe het wel goed en gebruik geen epoxyhars zoals ik met mn fuel heb gedaan 0o haha. Secondelijm is de perfecte lijm.
24  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Mystic Warior '08 Afbladerende buitenkant Gepost op: Maart 25, 2009, 02:24:59
Warrior 08 probleem. Heb zelf een zwarte. Buitenkant is een soort doek wat om het harnas heen is gelijmt en dat blijft gewoon zwak. Waar een beschadiging is, is ook een zwakke plek. Tel al het water wat er tegenaan spat erbij op en je hebt een progressieve scheur. Verder worden harnasjes best wellis hardhandig vervoerd wat tot nog meer beschadigingen leidt. Vervolgens meer water ertegenaan en je hebt geen buitenkantje meer hehe. Tis niks maar thats the way it is. Enige wat je kan doen is de beschadigingen tijdig repareren bijv met seclijm het weer watervast en hard proberen te maken.. of gewoon voorzichtig zijn Wink
25  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: reparatie lekke kite Gepost op: Maart 16, 2009, 02:15:01
Het is een leuk idee, voor een fiets/autoband. Je moet er wel even bij bedenken dat een tube van een kite en stuk meer inhoud heeft dan waar dat spul voor gemaakt is dus de verspreiding van dat spul is ook maar een gok die je dan moet nemen.. En om nou voor elk klein gaatje een halve liter erin te gooien haha alsof die zooi niks kost. Haal dan gewoon voor 'noodoplossing' een rolletje überducktape met evt seclijm die je gewoon in je tas mikt en daar je gaatjes mee fixt. & als je het goed wilt doen moet je je kite toch half uit elkaar trekken dus vanwaar de luiheid?
Pagina's: [1] 2 3 ... 40


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.