Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Big-Air / Oldschool / Airstyle / Re: WOO sports daily height charts Gepost op: September 11, 2018, 22:35:46
Mmmm bij iPhone misschien maar op Android zit dat icoontje niet.
2  Stijlen / Discussie / Big-Air / Oldschool / Airstyle / Re: WOO sports daily height charts Gepost op: September 11, 2018, 20:32:19
De gebeden zijn verhoord. Zijn 30+-ers zijn weer uit de lijstjes.

Trouwens, weet iemand of en zo ja hoe je al die 1-2m sprongen uit de jump breakdown in Woo kan filteren. Ik heb echt geen 166 sprongen gemaakt...pak m beet 130 sprongen zijn gewoon golven.
3  Stijlen / Discussie / Big-Air / Oldschool / Airstyle / Re: WOO sports daily height charts Gepost op: September 11, 2018, 10:18:24
Aiaiaiai, double fake...

Ik denk dat Gilion zijn targets moet bijstellen Wink
4  Stijlen / Discussie / Big-Air / Oldschool / Airstyle / Re: WOO sports daily height charts Gepost op: September 10, 2018, 21:13:15
30+m ... Niet normaal meer
5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: GPS tracker veiligheid Gepost op: November 18, 2016, 15:23:05
Ik kite bijna altijd met buddy en bij kou en downwinders met impact vest met beetje drijfvermogen. Maar omdat ik ook vaak op zee zeil als opstapper en minder afhankelijk wil zijn van de equipment aan boord en ook met downwinders zekerheid boven alles wil zat ik ook al een tijdje te kijken naar een -drijvende- PLB. Het liefst de Resqlink+ maar inderdaad eigenlijk te duur.  Maar recent kwam ik deze aanbieding bij de Decathlon tegen en die heb ik twee weken geleden binnen gekregen.

http://www.decathlon.nl/baken-plb-safelink-solo-id_8362719.html

Het is hetzelfde als een McMurdo fastfind en erg handzaam en klein, met pouch drijvend en tevens in de bergen te gebruiken. Hij stuurt een gps signaal naar het COSPAS-SARSAT global search and rescue satellite network.
Ik kreeg vreemd genoeg wel een Frans gecodeerd device opgestuurd en die kon ik niet in NL. registreren (bij Agentschap Telecom wat eigenlijk moet, kost eenmalig 23 (of 28...) euro). Decathlon heeft nog niet gereageerd op mijn vraag waarom ze een Franse in Nederland verkopen, lijkt mij namelijk niet de bedoeling. Echter je kunt hem ook via de Franse site registreren en dat is gratis en werkt gewoon prima. Doel van de registratie is dat het id van de plb bij alarmering aan je persoonsgegevens gekoppeld is en dat er twee telefoonnummers gebeld kunnen worden om te verifieren of het alarm echt of vals is. PLB met AIS is met kiten weinig zinvol lijkt me en in de bergen heb je daar ook niets aan. AIS is leuk voor grotere jachten en beroepsvaart met AIS aan boord in geval van MOB.
6  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: Oktober 20, 2016, 13:11:57
Het is toch echt aflandig en zie ik er weer een op zee hier bij IJmuiden. Ik vertrek nu onder zeil naar Engeland maar weinig zin om deze kiter daar ook te treffen.
7  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Impact vest gevonden Scheveningen Gepost op: Augustus 21, 2016, 19:49:24
Mijn baasje,

waarom heb je mij gisteren achter gelaten? Lag ik daar moederziel alleen in het Scheveningse zand, ik mocht niet eens mee het water op! Gelukkig kwam daar Stefan die mij met twee kloppen op de schouder van al dat zand ontdeed en hij nam mij mee naar huis. Als je nog weet welk merk, type, kleur en maat ik ben dan ben ik weer van jou. Ik hoop gauw weer op je torso te mogen pronken!

Je beschermengel.
8  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Pansh kites Gepost op: Augustus 18, 2016, 14:34:19
Even naar de TARIC code gekeken, ik vermoed deze:

http://tarief.douane.nl/tariff/uc/qry/mcc/search.jsf?conversationId=2624893

Misschien moet je op 'raadplegen' klikken. Dan zie je invoerrechten 2,7 %, dan is die BTW a 21% vervelender.

Mijn 15m vloog prima uit de zak, ondanks de langere powerline omdat ik er een Ozone CL met bijbehorende powerlijn aangemaakt heb. Ik snap alleen niet waarom die 5e lijn zo lang is...lijkt mij echt onnodig.
Afstelling heeft meer te maken met persoonlijke voorkeur denk ik. Hoelang zijn je armen, waar wil je de sweetspot hebben, hoeveel backstall wil je, etc.
9  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Pansh kites Gepost op: Augustus 17, 2016, 22:23:13
@Raymond.V
Heb je update mbt pakketje en douane? Ben benieuwd hoe het afloopt en wat dus evt. risico's zijn van Pansh bestellingen...
Zie mezelf er nog wel een 18 bij bestellen na vandaag op Wijkiki de 15m even droog gevlogen te hebben. Duurde even voor de tips goed gevuld naar buiten gingen maar daarna, wat een power zeg.
10  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Pansh kites Gepost op: Augustus 12, 2016, 17:44:04
Let op, bij mij stond er ook 20usd op, maar er staat ook op de shipping form dat het om kite samples gaat...misschien raar icm reparatie.
11  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Pansh kites Gepost op: Augustus 11, 2016, 14:05:05
Yep, en minder moment op je spreader bar (afstand haak tot spreader bar) dus misschien wat comfortabeler op de ribjes in een lange sessie. Maar voor de zekerheid nogmaals: we hebben die balletjes en pinnetjes nodig om zo'n systeem te maken...
12  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Pansh kites Gepost op: Augustus 11, 2016, 12:12:48
@Rule @Peer @Eltim @Etienne

Ik sluit me graag aan bij het feestje! Heb -thanks 2 Etienne- vorige week een standaard A15 15m RTF binnen gehad (kwam met 65cm bar) en direct CL vervangen door Ozone Megatron. Er zit overigens een stall handle bij en er zitten al 2x twee knoopjes (afstand dus verstelbaar) aan de stuurlijnen om de stall handle te bevestigen. 5th line heb ik nog even intact gelaten maar zou kunnen dat die ingekort moet worden, lijkt erg lang.

Ik zou graag eens een BRM setup willen fabriceren, ook voor mijn LEI's, maar weet iemand welke pinnetjes en balls ik daar het beste voor kan gebruiken en waar je die kan krijgen? Zgn. swage eye terminals hebben holle pinnen en ik heb ze liever massief, of zijn die op de CCS van BRM ook hol, ik kan het niet goed zien op de pics.

Groet, Stefan (Amsterdam)
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.