Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Wie gaat er naar Flag Beach ? Gepost op: September 16, 2007, 23:15:10
Geachte kiters,

Ik wil graag in contact komen met iemand die binnenkort naar Flag Beach in Feurteventura gaat.

 Joepie
2  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Kite gejat @ Flagbeach surfcentre Gepost op: September 16, 2007, 16:32:20
Hier het verhaal van Ben, zoals in ieder ongewis zijn er twee partijen betrokken en dien je beide verhalen te kennen om je oordeel te vormen.





Not sure how time you have but here is what I wrote in the other forum! The irony of this whole thing is that I wasn’t even on the beach never met the girl as I have been in bed with a slipped disk for the last 3 weeks and am only just starting to walk again now. I only ever spoken to her on the telephone!!!

 

Anyway thanks for any help

 

Ben











Hallo allemaal, Hier ben ik dan Ben van Flag Beach. Ik heb het gevoel dat ik een en ander recht moet zetten over bovenvermelde gebeurtenissen en alle anderen die hun zegje hebben kunnen doen, dus in dit forum antwoord ik niet alleen Stephanie maar ook alle anderen die iets hebben geschreven.



Ja, Stephanie heeft haar kite bij ons opgeslagen evenals dat haar vriend materiaal huurde, wat ze vergat te vertellenis dat ze niets betaalden voor de opslag van materiaal ! Dus daarom geen bonnetje aangeboden. De afgelopen 3 weken ben ik niet op het strand geweest omdat ik op bed lag met een verschoven wervel ik probeerde de zaak te regelen van uit bed met de telefoon.



Toen Stephanie winsurf materiaal huurde voor haar vriend vroeg ze naar de combinatie van materiaal ( windurf en kite gear) ze kreeg het antwoord dat wij dat niet doen in het hoofdseizoen.Dit wist ze voor ze naar het strand ging, waarom vroeg ze het nog een keer aan de minder ervaren werknemers als ze het antwoord toch al wist?



Voor een aantal mensen die ziek werden tijdens de boot kite cursus, om eerlijk te zijn weet ik niet wat dit te maken heeft met een gestolen kite. Sommige mensen worden nu eenmaal af en toe ziek. Ik heb heel mijn leven gezeilt vanaf mijn 7 jaar en ik word ook nog ziek op zee de eerste paar dagen op een lange Oceaan reis.



Hypothermia?? In 20 C water !!!!!!!!

Als ik dat in de tabellen bekijk, denk ik dat je zult vinden dat iemand die een wetsuit draagt (2/3mm) met een zwemvest erover dat het ongeveer 16 uur duurt voor er hypothermia intreed, ook dit is een verhaal wat Stephanie heeft verzonnen of was het Red Shark ?

DUs het volgende verhaal is dat we iemand zijn kwijtgeraakt en die hebben we gered in de nacht, bedoel je nadat het donker was ? Dus de helikopter had nachtzicht ? Ook dit is een klein verzinsel. Ik denk niet dat we hier nog zouden bestaan als we iemand kwijt waren geraakt of het nu dag of nacht zou zijn! Stephanie blijf bij de feiten in plaats van roddels.



Haar kite bar lag in het zand volgens een van de jongens die erbij was toen zij aan de telefoon was, denk eraan wij hebben North materiaal net als zij, een van de jongens van het windsurf team( die niets van kiten afweet) raapte de bar op en borg hem op in de doos waar wij alle kitebars bewaren. De bar was identiek aan die van ons en voor iemand die niets van kiten weet is dit een begrijpelijke fout.  Niet alleen head ze een van mijn kites (Rebel 14 alle 12 m waren op) met 1 van mijn bars dus natuurlijk dacht dat de 2de bar extra was en daarom heeft hij hem weggelegd. Dus het verhaal over ons om de bar te stelen is onzin. We slaan al onze kite bars op onder het buro in een doos afgescheiden van de kites.



Ja, we hebben Vegas 2006 op onze zebsite staan, maar de website is niet geupdate sinds februarie 2006 en we hebben zowel al onze windsurf als kite materialen verkocht dus we hebben alleen 2007 over. We zijn bezig met een website update in de komende 2 maanden.



Ieder jaar in de zomer maanden stijgt het nivo van criminaliteit evenals op de andere Canarische eilanden en er zijn een heleboel mensen wiens materiaal word gestolen  uit auto's die langs de weg zijn geparkeerd, of dit nou Flag Beach, Glass Beach of COtillo is. Als je een deur openlaat op je balkon in de stad, ook dan kan er worden gestolen. De Politie heeft 10-15 claims per dag. Zo is dat nu eenmaal in een touristengebied (helaas) in het hoofdseizoen hoe meer mensen hoe slechter het is.



We betalen voor een nachtwaker en het is helaas dat haar kite is gestolen wij zijn 2 boards en een wetsuit kwijtgeraakt op die manier. We hebben onze aangifte gedaan op de zelfde dag als zij ( maandags) en we hebben zelfs in onze aangift op laten nemen dat een van onze klanten is bestolen van haar materiaal. Het materiaal is gestolen op vrijdag nacht en wij realiseerden ons op zondag dat onze boarden waren gestolen, omdat een heleboel materiaal meegenomen word naar andere stranden. Ze melde dat haar materiaal er niet lag, maar het was een North Vegas en wij gebruiken hetzelfde materiaal gedurende 2007 en niet van 2006 en het zo makkelijk gekunt hebben dat een van onze klanten per ongeluk haar kite heeft meegenomen dat heb ik haar aan de telefoon uitgelegd en verzocht om pas actie te ondernemen op maandag omdat de kite misschien wel terug werd gebracht.



Ik realiseer me dat het centrum niet altijd gerunt word zoals ik het doe, maar zoals iedereen weet die met personeel werkt zij doen het nooit zo goed als jij. Ik run flag beach nu sinds 1988 en ik denk dat we het goed doen, we doen het natuurlijk niet als vrijwilligers werk, maar zoals als in iedere ander bedrijf.



We hebben een lijst van alle mensen die reddings hulp wensen, ( incidenteel omdat dit niet onze taak is, maar de taak van de locale reddingsbrigade, omdat zij het niet doen bieden wij ons aan, de rekening van € 30 voor 15 dagen ongelimiteerd gered worden is dan geen verkeerde prijs, vind ik ) wat voor kite ze hebben, we weten wanneer men in nood is, wanneer we ze laten zwemmen en wanneer we er op uit moeten gaan.



Ik heb Stephanie een kite aangeboden voor de rest van haar verblijf, maar zij dat wij haar kite hadden gestolen wat een hoop onzin is , omdat zij hierover zo vasthouden was heb ik die optie weggenomen.



Afgelopen zomer hadden we 3 boten ( 2 x 6 m semi rigid en onze kleinen 4.20 boot allen voorzien van motoren)

Je kan in spanje geen legale zaak hebben met maar 1 boot wat me brengt naar het volgende, Red Shark. Zij opereren totaal illegaal, ze gebruiken hun winkel als uithangbord van hun school zonder reddings service en geen lesgeef bevoegdheid, maar dat is een ander verhaal. Natuurlijk hebben zij een heleboel te zeggen over ons evenals ze het niet leuk vinden dat ik een monopoly positie heb op FLag Beach, maar dat resteerd uit de tijd dat ik jaren geleden een water sport centrum heb opgezet  toen Corralejo nog een klein stadje was.



3  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Kite gejat @ Flagbeach surfcentre Gepost op: September 12, 2007, 02:15:13
Silva,

ik hoop dat ik niet zo'n pech met die gasten zal hebben als jij, ik heb nml 2 boxer SLE 's besteld en inmiddels betaald. Ik zal je vertellen, dat als hij niet levert wat hij beloofd, dan heeft ie wel een zaak aan zijn broek, al is het om het principe, maar ik wacht nog maar even af. Het is wel spijtig te zien dat men tegenwoordig zo met elkaar om denkt te kunnen gaan.

succes en ik houd je wel op de hoogte, mocht het bij mij ook fout lopen gaan we samen procederen, lijkt me leuk !!!!!!
4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: De kick van kitesurfen of de 'lifestyle' ? Gepost op: Augustus 24, 2007, 20:11:02
Ik ben pas begonnen met kiten, maar ik kan je vertellen dat de lui die je ontmoet heel relaxed zijn. Ik denk als je het dan psychologisch gaat benaderen, kiten mensen in balans brengt.
Veel actie ( adrenaline) op het water en op het strand doe maar gewoon, alles is goed mits je anderen en het kiten geen slechte naam toedraagt.
5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Relaunch Gaastra vision met 5de lijn Gepost op: Juli 04, 2007, 00:41:29
waarom vind je het een bout kite Morres, en wat is wel een goede kite voor een beginner
6  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Relaunch Gaastra vision met 5de lijn Gepost op: Juli 03, 2007, 20:53:29
Jullie hartelijk bedankt voor je uitleg, even resume.
5de lijn aantrekken tot de kite achteroverkanteld, een stuurlijn aantrekken. Kite loopt dan naar einde van het windvenster en komt dan omhoog, dan tegensturen en dan herstart hij.
Heb ik dan wellicht met te weinig wind geoefend, windkracht 2 a 3  kite is 12 meter.
De kite leek ook over me heen te vliegen, klopt mijn conclusie.

7  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Relaunch Gaastra vision met 5de lijn Gepost op: Juli 03, 2007, 16:53:38
Ik heb inderdaad weinig ervaring met kites waterstarten, alleen met de bow kite van Cabrinha tijdens de les.
dit ging super makkelijk.
Ik zal je tip uitproberen, dat moet lukken.


bedankt voor die tip.
8  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Relaunch Gaastra vision met 5de lijn Gepost op: Juli 03, 2007, 14:31:12
Vraagje, kan iemand mij uitleggen hoe ik mijn gaastra vision met 5de lijn het makkelijkst kan relaunchen. Ben met deze kite een aantal uren aan het stoeien, maar echt vlotten wil het niet. Ik heb les gehad met een bow kite, ben ik nu al verwend?
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.