Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2 3 ... 16
1  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Augustus 25, 2015, 07:21:08
Zo, na 1,5 afwezigheid op het forum maar weer eens een teken van leven geven. Kwam Sebas laatst nog tegen op een beurs voor musea. Moet niet gekker worden ;-)

Maar eh, daarover gesproken, ik neem dat iedereen al nerveus z'n ontbijtje aan het wegtikken is en met de spullen in de startblokken staat voor een ochtendsessie op de zandmotor ? Of moet ik nou echt vragen aan iemand die z'n hond uitlaat of ie m'n kite omhoog wil gooien ?

Tot zo. Richard
2  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: [Poll] Op welk strand vieren we 10 jaar Kitehigh? Gepost op: Januari 13, 2013, 18:15:30
Jeetje, spannend deze formatie ronde. Het lijkt dat de kiezers willen dat de tegenpolen wijk en sluf tot elkaar komen. Waarschijnlijk met steun van een derde lokatie om op een meerderheid te komen. Dat lijkt Kijkduin te worden en ligt ook nog eens in het midden. Ik zeg even polderen en dan kom je automatisch op kijkduin uit ;-)

Mij maak het niet uit maar afhankelijk van wat de bedoeling is, lijkt me dat de ene spot zich mss meer leent dan anderen. Als iedereen die dag ook evt wil kiten, kun je beter een spot hebben de aan ieders wensen voldoet, goed bereikbaar is, en wat horeca en wc's/douches beschikt. 
3  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: December 29, 2012, 18:26:22
Ik sluit me aan. Topsessie. Zonnetje. 11 graden. 5 beaufort en in de middag nog een lichte toegift/toename van de wind.

Als het morgen weer zo wordt, hou ik me aanbevolen.
4  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: December 29, 2012, 10:51:55
Morning, morning, Er staat een lekker windje voor de 7m2 vandaag. Gaat er nog iemand ergens anders naar toe of wordt het allemaal Sluf & Rockanje ? (ps. ik ben koukleum van professie dus ben in droogpak te spotten ;-)

Ik ga alvast pakken. Ik lees zodadelijk wel wie waar naar toe gaat.
5  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Oktober 14, 2012, 14:02:42
Is het bij mij zeer lokaal windstil of hoe zit dit ?? Iemand toevallig op het strand om info te geven ?
6  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: koude periode komt er weer aan Gepost op: Oktober 14, 2012, 11:55:58
Als je geen geld voor een drysuite over hebt dan adviseer ik je even bij de Decathlon langs te gaan. Daar verkopen ze voor 40 euro jasjes die de wind tegenhouden en je bovenlichaam droog houdt. Darrbij koop je een losse cap en je kunt bijna de hele winter in je wet suite door varen. Maar eerlijk is eerlijk, er gaat niets boven een druisuite, waarmee je kan door varen totdat er ijs op het water ligt.

Mijn jasje heb ik verloren maar ik ga er weer 1 halen. Die dingen zijn top tegen de windchill inderdaad. Dan kun je in je wetsuit (met titanium vestje eronder) goed door tot december met cap/handschoen/schoentje.

Ik heb het erg snel koud maar daarmee hou ik het meestel wel uit tot half dec. Daarna de drysuit tot eind maart en da's zeker ook lekkerder met omkleden op de kant.
7  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Oudste kitesurfer ter wereld in het harnas gestorven Gepost op: Oktober 14, 2012, 11:51:10
We gaan allemaal een keer. Dan is dit toch wel het beste moment om het kaarsje uit te blazen. 
8  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Oktober 14, 2012, 09:56:48
Rob, wellicht permanent emigreren naar Sal?

Hier nu weer droog, waterig zonnetje & wind!
Vanmiddag ff buurten bij de noordzeekust

Heb je die magic lantern al uitgeprobeerd ? Is dat niet gewoon verbeterde firmware of zo ?

Heb zelf alles Nikon maar oude body (F70)
9  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Oktober 14, 2012, 09:54:02
hmm, ja, nu 10.5 ineens. weird. Ineens hagelkogels hier in den haag. That'll be the day

Even snel een ontbijtje. Kan ik het nog even aankijken.

@michiel: tja, ik denk toch de zandmotor want als het tegenvalt ben ik tenminste snel weer terug.

By the way, iemand een idee hoe je een losbladderende bovenlaag van je board, kan fixen, zo aan de zijkanten ? Ik vaar nu 2 seizoenen met een trax maar op allerle plekken aan de zijkant rondom begint die toplaag te bladderen.

Schoonmaken, met föhn warm maken en iets van lijm er tussen ??  TIps ?

Of teruggaan naar F-one ? Een board schuurt natuurlijk weleens door het zand (daar zal het door komen) maar een beetje board is toch op die condities wel gemaakt (het staat tenslotte niet in een museum). Ik weet dat John er mee terug is gegaan, maar die van hem liet helemaal los.
10  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Oktober 14, 2012, 09:16:30
Oh nee  Shocked Hier was ik al bang voor met dat veranderen van windrichting. Vooruitzichten zijn niet uitgekomen. Er staat nog maar iets van 10 knopen ipv de 18-20 die eerder aangegeven was. Balen zeg. Programma omgegooid voor niets  Angry
11  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Oktober 13, 2012, 10:15:41
hmm, ben nu al een beetje laat. Ik ga programma omgooien. Vandaag dingen doen, morgen knallen vanaf 12.00 uur. Ziet er goed uit met een knoopje of 18-20. Als die verwachting maar blijft staan want het is een wind die gaat draaien vandaag van Z naar W-NW.
12  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: September 30, 2012, 09:47:59
Yo, yo, yo, ontbijtje is op, gear in de auto, laagtij op ZM tot 14.00 dus wie doet mee ??
13  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: September 17, 2012, 13:07:34
Gistere middag was weer super. Eerst met de 10m, die was na een tijdje net te weinig, toen de 14m maar tevoorschijn gehaald, na een half uurtje ofzo was de 14m te veel dus toen toch maar weer de 10m. Tongue
Zonnetje kwam nog tevoorschijn, wat wil je nog meer... Cool

't was weer  Joepie inderdaad !!
14  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: September 16, 2012, 12:11:45
Mooi hè, kinderen! Grin
Hardstikke leuk maar matig voor het kiten Tongue

Wellicht een grondboor en een stuk touw mee Roll Eyes?

Ik heb nog wel een ketting voor je met een hangslot.. Tongue
Goeie tips mannen ! Jullie moeten me nog eens die geheimen uitleggen: kind blij laten zijn , vrouw ook nog happy + keihard en veel werken + tijd om te kiten ?!?!?!  Ik ben benieuwd hoe ik het moet tweaken om het water op te kunnen.

Vanmiddag iig lekker op de ZM. Ben er rond 14.00 en ik neem die FS flap mee voor de zekerheid. @Sebas: waar ga je uitrollen ? Daar bij de poel of daarvoor nog bij de 1e strandtent (met die mini-keiendam voor de deur)
15  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: September 16, 2012, 09:46:16
De kleine is met mams in het buitenland dus heb een heerlijk dagje voor mezelf :-)

Qua wind net aan geloof ik. Mss weer eens even de FS15m2 uit het stof halen. Maar het wordt zo ook nog hoog dus ik twijfel tussen de zandmotor of autostrand. Of wachten tot 16.00, 1 bft erbij en wordt daarna laag water.

Welke peeps gaan waar naar toe ? Sebastiaan nog inda house ?
16  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Leiden/Den Haag..Waar gaan we kiten?? Gepost op: September 16, 2012, 09:43:13
Gaan er nog mensen naar de ZM dadelijk ? Prima stabiel windje zo rond 15bft voor de grotere maten maar vanaf 12u wordt het hoog en dan gaat het behoorlijk klotsen. Die poel is veels te druk dus zit te twijfelen of ik niet net als vroeguh weer even naar autostrand rij. Mooi restaurant erbij gekregen zag ik net.
17  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Juni 06, 2012, 23:34:08
Damn was net te laat. Pak voor niets aangehesen. Mss vrijdagavond een petit sessie en in ieder geval zaterdagochtend.
18  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Juni 02, 2012, 18:16:39
Twijfel, twijfel inderdaad. Moet eigenlijk een lamp in elkaar knutselen (iKea spul) maar is een net aan cruise windje voor de Flysurfer icm flydoor. hmm, als ie om 18.30 stabiel is ga ik snel voor een uurtje. Anders lekker lampje knutselen...;-)
19  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Mei 31, 2012, 13:51:34
Goed dat de sluf weer open is. Ik ga er binnenkort even spieken maar ik heb nu maar tijd voor een paar rakjes dus ben onderweg naar de ZM. 9.0 ms op AWD. Tot zo
20  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Mei 31, 2012, 12:49:19
Nog nooit van Surfabc gehoord. AWD voor HvH staat in ieder geval nu op 8,7 ms. Denk ik gewoon een kwestie van kijken hoe het er voor staat en een schietgebedje doen.

Vanuit het zuidwesten trekt een windveld over zee richting het noorden. Belgie/Zeeland krijgen even 18 knopen rond het middag uur (12:30-13:30), maar daarna neemt de wind daar weer af tot 14 knopen. Dan trekt het windveld richting de noordwestkust en geeft van 14 tot 16u 18 knopen uit west. Eind van de middag een kleine dip om vervolgens in de avond (alleen in het noordwesten) toe te nemen tot 20 knopen uit WNW. Ook op het noorden en midden van het IJsselmeer gaat het richting de 20 knopen eind van de avond. Elders blijft het steken op 12-15 knopen, helaas ook in Zuid-Holland, Zeeland en Belgie.
21  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Mei 30, 2012, 23:38:12
M'n zoontje is 2 maanden geleden geboren dus het is alsof de tijd een paar maanden heeft stilgestaan. Ik dacht te zien dat er morgen een klein plukje wind in de middag stond (gpro). Windfinder geeft aan dat dat niet morgen maar vrijdag er staat en het KNMI lijkt ook op vrijdag te gokken want die geven daar 4 BFT aan en morgen slechts 3 BFT.

Maar goed, de wind gaat morgen plots van richting veranderen dus volgens mij is het lastiger voorspellen voor ze. Mss kan ik morgen even tussen de bedrijven door een paar rakjes varen en dan 's avonds weer doorwerken. Even duimen voor morgen.
22  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: April 01, 2012, 11:34:42
Wow, dat was genieten op de ZM met m'n nieuwe Bandit 5 10m2. Ik ben op een of andere manier altijd bij F-one blijven haken als merk. Vond en vind het gewoon erg lekkere en vooral ook makkelijke kites.

Ik zal binnenkort een review plaatsen als ik even 5 minuten tijd over heb en nog een paar rakjes extra heb gevaren.

23  Army of KiteLounge / KiteLounge / Re: freestyle windsurf filmpje. Gepost op: Maart 03, 2012, 10:54:04
Die gast is goed zeg !!
24  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Februari 22, 2012, 13:24:23
dudes... hoe doen jullie dat toch allemaal? Smiley
ik moet gewoon 5 dagen werken van 08:30 tot 17:00. (ben blij dat ik eindelijk een ban heb dat terzijde maar dit is ook niets.)
Toen ik werk zocht kon ik niet omdat ik geen vervoer had en geen geld om vervoer te kunnen betalen en nu heb ik werk en dan kan ik niet omdat ik werk Grin

Wat voor werk hebben jullie in hemelsnaam dat dat kan?

Volgens mij heb je de volgende smaken in diegene die op normale werkdagen kunnen:
  • Kiteinstructeur (Ed dus, dus die telt niet mee
  • Schaapjes al lang op het droge (El Rudo ??)
  • Student zonder geld en/of vervoer (jij voorheen)
  • Student met geld en/of vervoer (te herkennen aan continue het nieuwste materiaal)
  • Werkloos (te herkennen aan continue het oudste materiaal)
  • Ondernemers met veel personeel en goede marges (meestal eigenaren van succesvolle webshops)
  • Vaders de hun ouderschapsverlof gebruiken om te kiten (te herkennen aan de chagrijnige vrouw die er naast loopt)

Ik behoor gewoon tot de categorie 9 to 10 die gewoon een middagje vrij moeten nemen om door de weeks te kunnen (en natuurlijk wachten tot het weer licht is tot 20.00 voor 's avonds).
25  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: September 11, 2011, 22:25:53
Vanmiddag naar lookdune! geweest. Ik had me al voorbereid op een inkakkertje en had de grootste lap meegenomen (15m FS) die prima van pas kwam al stond ik een half uur lang zwaar overpowered vanwege een buitje dat nog langs scheerde. Daarna heerlijk gecruised en gezwaaid naar alle kites aan de kant.

Half uur later ging ie weer aan zodat iedereen weer kon.

Alleen dat afzetten met die flydoor is echt geen doen. Krijg het maar niet onder de knie en een FS smijt je ook niet even snel de andere kant op. Timing is heel anders van zo'n apparaat. Maar he, mocht de pret niet drukken en ik heb ook nog een heerlijk zonnetje op  de bol gehad. Heerlijk

Hopelijk van de week nog even
Pagina's: [1] 2 3 ... 16


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.