Oostvoornse meer duidelijkheid

El Rudo

Berichten: 6292
Logs: 0 | 252 uur
Januari 31, 2009, 23:12:25
edit2Rapporteer  
Vandaag even gevaren op het Oostvoornse meer, er kwam een boswachter-achtige iemand langs om te kijken of alles volgens de regel ging. Nu is het de meeste locals volstrekt onduidelijk hoe het daar zit, volgens de boswachter zou het zo zitten:

- kiten mag de noordelijke helft van het meer (Eurofun kant)
- opstappen dus NIET op de zuidelijke helft (waar je langs komt als je naar het vmlg auto strand rijd). Niet dat je dat zou willen.
- bij het overdwars varen dus niet helemaal oversteken, maar halverwege keren.

Ik heb de goede man niet zelf gesproken, maar hij heeft het aan andere kiters uitgelegd.

Doe er je voordeel mee, hoewel het zeker geen beginners spot is kan je er prima beulen, Rashid was ook weer lekkerrrrr aan het loopen in zn Ruben pakkie!

Ander onderwerp:
Ik vraag me af of het nog goed is gekomen met een meisje met een Gul pakkie en een nieuwe waroo 7m, ze dreef nogal af toen de kite was gecrasht.
Undecided
Michiel.
Moderator

Berichten: 15917
Logs: 0 | 308 uur
Antwoord #1 Januari 31, 2009, 23:52:18
edit2Rapporteer  
Bedankt voor de info Rudo! ThumpsUp

Maar waarom staat dat dan niet op een bord Huh
Zo blijft het een van horen zeggen verhaal. Ben nog steeds erg benieuwd wat er nu waar is van het verhaal over de boetes die eind vorig jaar zijn uitgedeeld aan kiters die daar gingen kiten met Oost:

http://www.ad.nl/rotterdam/voorneputten/2545523/Kitesurfers_worden_geweerd_van_Oostvoornse_Meer.html

Power Zone

Berichten: 258
Antwoord #2 Februari 01, 2009, 00:26:55
edit2Rapporteer  
Volgens de jongens van Eurofun zijn waren de boetes niet correct en zijn die dan ook teruggedraait. Kom zelf vaak op het meer en heb nog nooit geen problemen gehad met opzichters/boswachters/autoriteiten (wel een keer problemen gehad met zo een dijkje  loser)

De wind is er altijd minder dan op de slufter en vaak ook vlagerig, maar voor de dijkjes mooi glad water en altijd zicht op je auto. Let wel op een paar van die rukkers die met hun crossmotor lekker over je lijnen heen raggen!!!

En inderdaad GEEN beginnersspot!


edit: Tevens nu de slufter voorlopig niet dicht gaat is de angst van GZH ook weg.
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.