Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2 3
1  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Mystic Majestic X harness Gepost op: Juni 11, 2018, 22:47:57
Vraagje he,

Hoe hard snoeren jullie je spreaderbar aan? Als ik hem maar iets te los doe zit hij op mijn borstbeen te drukken, als ik hem super strak trek heb ik het gevoel alsof mijn flanken in een bankschroef zitten.

Ik heb de normale spreaderbar met haak.

Gr Kevin.
2  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Wavekiters Nederland Meetup V2 Gepost op: Juli 09, 2016, 14:21:19
GECANCELD!

Waar is die wind nou!! Donderdag toen we de Go zagen zag het er super uit. Maar vrij snel daarna ging het de verkeerde kant op.

De wind is helemaal weg gezakt. Omdat de zuid westen wind en de thermiek tegen elkaar op gaan botsen. In de avond komt hij weer terug maar goed dat is voor lastig organiseren.

In goed overleg met Tobias van Tellingen van Surfweer en Robert J. Bekenkamp van de Watersport vereniging hebben we besloten de Wavekiters Nederland Meeting wederom af te blazen....

Helaas helaas want alles was op touw gezet. Hopelijk is het najaar beter voor ons.

Iedereen die ons tot nu toe heeft geholpen super bedankt!

- Ozone Test center
- Watersport Vereniging
- Ozone Nederland
- F-one Nederland
- Van den Berg Surf
- Appletree kiteboards
- Jalou Langeree

Gr Kevin.
3  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Wavekiters Nederland Meetup V2 Gepost op: Juli 07, 2016, 18:36:02
OPGELET!!!!

 We gaan het toch nog doen!! ondanks dat het windraam is gesloten gaan we alsnog de Wavekiters Nederland Meetup houden. De wind ziet er super uit en het weer wordt super.

 Zondag 10 juli vanaf 12:00uur is iedereen welkom die maar iets met wavekiten te maken heeft.

 Lokatie: Watersportvereniging Zandvoort.

 Niets moet alles mag.
 Wavekiters Nederland is te vinden als Facebook groep maar ook op www.wavekitersnederland.nl wordt lid en volg alle info over deze meetup.

 De volgende bedrijven zullen aanwezig zijn met demo materiaal.

 - Ozone Testcenter
 - Appletree Surfboards
 - Vd Berg Surf

 Tot zondag!

 Gr Kevin
4  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Wavekiters Nederland Meetup V2 Gepost op: Mei 27, 2016, 14:20:49
Helaas Helaas!

De wind gaat alle kanten op. Bij 3 verschillende voorspellingen heb ik 3 verschillende windrichtingen. Wat wel duidelijk is dat het niet hard gaat waaien en dat er een hoop regen gaat vallen.

We moeten dit weekend helaas een No go geven.

Gr. Kevin
5  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Wavekiters Nederland Meetup V2 Gepost op: Mei 25, 2016, 16:27:05
Evan,

zal ik doen. Het is inderdaad maar net wat je gewend bent.

28-29 mei
4-5 juni
11-12 juni
18-19 juni
25-26 juni
2-3 juli

Dit zijn de data voor het windraam. We moeten rekening houden met de Mega downwinder. (hele maand juni) Open Zandvoortse Kampioenschappen, 18-19 juni of 25-26 juni. En de Ozone World tour die loopt van 9 t/m 12 juni.

Op de donderdag voor het weekend zal er een go of no go gegeven worden. Laten we hopen op goede wind en goede omstandigheden!

gr Kevin
6  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Wavekiters Nederland Meetup V2 Gepost op: Mei 24, 2016, 11:17:55
Dank je Evan! Je zit helemaal goed.
7  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Wavekiters Nederland Meetup V2 Gepost op: Mei 24, 2016, 10:42:48
Wavekiters Nederland organiseerd de meetup V2.

Dit wordt onze tweede meet up voor Wavekiters Nederland. Dit keer gaan we naar Zandvoort en wel bij de watersport vereniging, Ozone Testcentrum Zandvoort.

Het windraam begint weekend in de weekenden van de weken 21 t/m 26. Er zal rekening gehouden worden met een aantal andere events in die periode. Uiteraard zullen er diverse leveranciers aanwezig zijn zoals Ozone Nederland en Kitemana.

Wavekiters Nederland is een snel groeiende facebook group specifiek voor wave kiters.

www.facebook.com/groups/Wavekitersnederland/
8  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Baai van Rosas, wie meer deze zomer Gepost op: Maart 27, 2014, 14:55:40
Heren, Dames,

Ik heb een Facebook groep pagina gemaakt voor alle kiters die in hun vakantie naar La Ballena Alegre gaan.

Wordt lid en dan kunnen elkaar, en misschien ook een hoop mensen uit andere landen, op de hoogte houden.

https://www.facebook.com/groups/682271051831323/

gr Kevin
9  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiten tijdens Concert at Sea Brouwersdam Gepost op: Juni 27, 2013, 11:21:28
Of je begint gewoon spontaan duits te praten. Iets met haben ich nicht gewusst ofzo.

Ik lees net dat het terrein pas om 16:00 open gaat.
http://www.concertatsea.nl/programma/tijdschema.html
Ik kijk zaterdag wel wat ik doe als ze niets als files afgeven rij ik wel ergens anders heen.
10  Algemeen / Trefpunt / Kiten tijdens Concert at Sea Brouwersdam Gepost op: Juni 26, 2013, 21:39:54
Vraagje,

Is kiten tijdens Concert at Sea echt no go? Ik zou het zo leuk vinden om eens achter dat podium door te kiten tijdens het concert.

De windrichting is zaterdag best prima om dat te doen.

Of moet je dit weekend de Brouwersdam echt totaal vermijden?

Gr Kevin
11  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Sant pere pescador 2013 Gepost op: Maart 22, 2013, 12:29:59
Ook ik kom al jaren op La Ballena. Vanaf dat ik 4 jaar was tot en met vorig jaar (ben nu 31) niet alle jaren maar ik ben al zeker 25 keer op La Ballena geweest.
Ik vind het een fijne vakantie. Maar kiten is inderdaad niet de hoofd moot ivm de thermische wind. Als ik op vakantie ga ga ik met mijn gezin op vakantie en niet om enkel de hele dag door de kunnen kiten.

Op een warme dag zonder bewolking kun je er vanuit gaan dat je na half 2 of half 3 's-middags kan kiten als de thermiek opstijgt.

De camping is 1.6km lang met ditto 1.6km strand. Er is echter maar één opstap zone van (afgepast) 95 meter waar heel de camping en in de weekend locals moeten en mogen opstappen. De thermische wind altijd een klein beetje schuin aanlandig. maar er wordt wel van je verwacht dat je in één streep opkruist naar achteren zodat je achter de zwemboeien lekker je rakjes mag varen. De zwemboeien liggen zo'n 100 meter uit de vloedlijn. Buiten deze zwemboeien mag je over de hele breedte van de caming varen maar ook daar buiten als je wil. Die 95 meter om op te stappen is veel te smal naar mijn inziens. Zeker als het al wat dagen minder waait gaan mensen met een te kleine kite het toch proberen. Waardoor er met regelmaat tussen de recreatie zwemmers, opblaasbootjes en opblaas krokodillen wordt gevaren. Ik kan ze vertellen dat wordt je niet in dank afgenomen.

De zone is wel 3 of 4 keer zo groot totaal zo'n 400 meter maar de rest van de zone wordt geclaimd door de kite school. Opzich een goed streven om les kiters op een afgezonderd stukje water te laten lessen in alle rust maar het is gewoon niet eerlijk dat er 300 m strand wordt afgebakend voor kitelessers. Waar hooguit 2 groepjes soms 3 groepjes staan. Ieder groepje met 1 kite. En op de drukke dagen moeten er wel 60-70 kiters hun gear droppen en opstappen op een strookje van 95 meter!

Ik kite zelf pas 3-4 jaar waarvan 2 zomers op La Ballena. Met m'n 100 kg heb ik vorig jaar toch bijna alle dagen kunnen varen 1 dag kwam de wind niet boven de 7-8 knt uit.
Ik vaarde wel veelal met m'n Zephyr en een deur. Dat heb ik echt nodig om daar meteen uit de zwemzone te komen. Maar ik heb de grootste lol gehad.
12  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Ozone Race Control System + wat beelden van de 2013 edge Gepost op: Augustus 16, 2012, 09:00:19
Ik dacht dat we in 2013 een push-away safety kregen.
13  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Baai van Rosas, wie meer deze zomer Gepost op: Juni 27, 2012, 20:46:08
Ook La Ballena?
14  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Baai van Rosas, wie meer deze zomer Gepost op: Juni 21, 2012, 09:42:29
Yep ik ben er ook weer bij. Na een jaartje afwezigheid ik denk dat ik al wel meer dan 20 keer naar La Ballena ben geweest. Ik kom er al van kleins af aan en mijn huidige vriendin heb ik daar leren kennen toen ik 18 was. Ik ben nu 30 dus tel maar uit. Ik vaar pas sinds een jaar of 3. Sander heeft met nog in het begin gezien toen ik pas net een week vaarde maar ik had al heel wat kite ervaring (Zie avatar)

@Sander Ik ben er van 10 juli dus ik zal het water alvast opwarmen voor je (nee niet pissen) Dit jaar kom ik ook met de caravan i.p.v. in een huisje. Ik zal proberen mijn vriendin ook zo gek te krijgen om ze dicht mogelijk bij de kitezone te gaan staan, dan staan we vlak bij elkaar. Het varen gaat nu wel een stuk beter.

@Frank. Ik heb momenteel een vlam nieuwe Zephyr 2012 in het geel, een oude Edge 13m uit 2008 in het groen. Deze 2 zal je wel het meeste zien. Verder heb ik als het meer waait een 2010 C4 11m in het rood en een 2011 C4 8m in het groen. Dus je vind me wel. stuur me anders via PB even je telefoonnummer dan kunnen we een keertje bellen.

@Sander stuur jij ook nog ff je nummer.
15  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Baai van Rosas, wie meer deze zomer Gepost op: Juni 20, 2012, 14:09:56
Weg varen is idd lastig daar bij La Ballena. Wind is altijd bijna vol aanlanding uit de zelfde hoek ivm themische wind. De opstapplaats is dan idd vrij krap en in het school deel staan 4 man met 2 kites. Je moet dus goed kunnen hoogte lopen. Vandaar dat ik toch maar even een Zephyr heb besteld en gaat m'n deur ook mee. Een maal stukje op zee heb je alle ruimte en kan je knalle als een malle.

Zolang je je kitehesje van de camping aan hebt is er geen waterpolitie die je wat doet.

@ frank Welk deel sta jij altijd? ik ga met de caravan zo dicht mogelijk bij de kitezone staan. (hoef je niet zo ver te lopen) Ik neem aan dat jij met Ozone edge vaart gezien jou avatar? ik vaar ook met ozone. Wordt een leuke zomer.
16  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Baai van Rosas, wie meer deze zomer Gepost op: Juni 19, 2012, 10:27:23
Inderdaad een oud topic  Grin  ....maar Ik ben er ook weer vanaf 14 juli tot 4 augustus .. Grin
Heb er weer veel in ... Grin
See you ..

Ook op La ballena?
17  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Auto kite vakantie Europa (juli/augustus) Gepost op: Juni 13, 2012, 13:20:46
La Ballena is echt ideaal, Ik ga er ook weer heen. Heb even een hele oude topic uit het stof getrokken om te vragen wie er ook die kant op gaan in de vakantie.
18  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Baai van Rosas, wie meer deze zomer Gepost op: Juni 13, 2012, 13:18:08
Uuhm, een hele oude topic maar ik ratel hem toch maar weer op. Wie gaat er deze zomer naar de Baai van Rosas en met name La Ballena Alegre 2. Ik zal er zelf zijn van 8 juli t\m zeker 2 weken.

19  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: PKRA 2012 komt naar Nederland! Gepost op: Januari 24, 2012, 17:55:15
Zandmotor? Golven, vlak alles op een spot. Ik zeg doen er is verder alleen geen reet te doen daar.
20  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Grote jongen zoekt lowend board. Gepost op: Januari 24, 2012, 17:48:55
Ik ben toch eens aan het kijken naar een OR Mako. Ik kan ook geen slechte beoordeling vinden over dat ding. Pak ik het zelfde formaat als mijn deur ongeveer. dan kan die deur de deur uit. Ik heb een aantal golfsurfplankjes in mijn handen gehad maar die dingen zien er zo breekbaar uit. Daar wacht ik nog eens even mee denk ik.
21  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Wijk aan Zee wel open aanstaand weekend?? Gepost op: Januari 20, 2012, 14:29:22
Als je de webcam bekijkt heb ik ook het idee dat hij alleen maar meer richting strand gaat.

http://www.surfabc.nl/webcam-wijk-aan-zee/

22  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Peter Lynn 2012 LEI kites Gepost op: Januari 17, 2012, 15:13:07
The 90's called.. They want there kite back..
23  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Grote jongen zoekt lowend board. Gepost op: Januari 10, 2012, 14:47:34
@Geronimo79.

Ik denk dat je niet helemaal goed hebt gelezen wat ik vertelde. Zondag had ik ongeveer 14 knopen met mijn 13 en mijn deur.
Mijn Twintip Is niets mis mee zoals ik al zei paar berichtjes terug Ik ga nu wisselen van Trax 5 naar Trax 7 maar ik pak wel een maatje groter dan de jouwe. Ik wil gewoon een leuk plankje voor erbij voor de lichte dagen. Ik ga de OR Mako is bekijken. die ziet er wel interresant uit!
24  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Grote jongen zoekt lowend board. Gepost op: Januari 10, 2012, 11:19:24
Ik heb nu een oude Ozone Instinct Edge 13 uit 2008 als lowend kite. Stukken meer lowend dan de Sport.
Die doet het nog aardig en ik kan zo rond de 12-13 knopen wel varen maar dan wel met mijn deur uiteraard. Maar dat ligt dan puur aan de omstandigheden op zee.
Ik ben zondag gaan varen en toen stond er een knoopje of 13-14 denk ik. Kon prima hoogte lopen met m'n deur (tussen de golven) maar omdat het zaterdag 30 knopen had gewaaid zat er nog flink wat power in de zee en had ik golven van +/- 2 meter. Daarnaast had ik nog onshore wind.. nou dat is echt een ramp met die deur. Daar wil ik dus vanaf als dat kan....

Mijn oude Edge wil ik nog graag eens vervangen met een Ozone Zephyr vervangen maar die moet ik eerst nog eens een interessante voorbij zien komen tweedehands.

Qwa skimplanken. Dat is toch enkel alleen strapless? dat heb ik zelf nog ooit gedaan eigenlijk.
25  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Grote jongen zoekt lowend board. Gepost op: Januari 09, 2012, 20:27:52
Mijn deur heeft ook amper rocker maar dat is dus net wat je nekt in de golven. En juist daar wil ik vanaf.
Pagina's: [1] 2 3


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.