tegen gewrichtspijn (voor de oldies)

Wimt

Berichten: 2498
Juni 18, 2010, 21:12:24
edit2Rapporteer  
Bij mij begon het ook wat te kraken, t.g.v. een motor-ongeluk; kapsel beschadigd, en kraakbeen bijna helemaal weg. Had er al een paar jaar last van.
Kreeg een tip; msm; gewoon overal verkrijgbaar, ook niets nieuws, en werkt direct. Heb bijna geen last meer.
Echt fantastisch spul. Het smeert de gewrichten, en zet de kraakbeenvorming weer aan.
 
Fly like hell

Berichten: 842
Logs: 0 | 33 uur
Antwoord #1 Juni 18, 2010, 23:45:08
edit2Rapporteer  
??? MSM ??? neem je ons nu in de maling of .....
Lig zelf behoorlijk in de puinpoeier en kan wel wat wondermiddel gebruiken.

Ooit een zwaar ongeluk gehad waarbij ik zo'n beetje alles in mijn hand verbrijzeld had en ik nu regelmatig vette pijn in mijn duimgewrichten heb. Van de week mijn arm half uit de kom door een crash, nu dus helse pijn in mijn schouderkapsel. Damned ik ben oud .....


Aaah, heb even op internet gezocht. Het is Glucosamine...... heeft mijn oude moeder ook, anders valt ze uit elkaar :-) 
Eagle-Jan

Berichten: 4582
Logs: 0 | 2 uur
Antwoord #2 Juni 18, 2010, 23:58:06
edit2Rapporteer  
ik smeer mijn schouder (gaat zo nu en da uit de kom) en mijn rechter knie (geen meniscussen meer) voor en na het kiten in met spiroflor van vsm (wel de warme versie) in... werkt goed voor doorbloeding en werkt vocht ophoping tegen...bij mij werkt het...zeker na het douchen aan het einde van een sessie voor het slapen gaan ff goed in masseren...het is ook heerlijk bij spierpijn.
Eagle-Jan

Berichten: 4582
Logs: 0 | 2 uur
Antwoord #3 Juni 19, 2010, 00:02:33
edit2Rapporteer  
ik smeer mijn schouder (gaat zo nu en da uit de kom) en mijn rechter knie (geen meniscussen meer) voor en na het kiten in met spiroflor van vsm (wel de warme versie) in... werkt goed voor doorbloeding en werkt vocht ophoping tegen...bij mij werkt het...zeker na het douchen aan het einde van een sessie voor het slapen gaan ff goed in masseren...het is ook heerlijk bij spierpijn.

het is gewoon verkrijgbaar bij oa etos...
en anders heb ik nog wel wat paarden middellen maar daar wordt ik helemaal wous van (diclofenac of zoiets, is allen nop recept te verkrijgen...mar na gebruik ben ik wel een tijdje uitgeschakeld en heeft best wel heftige bijwerkingen)
Morres

Berichten: 9427
Antwoord #4 Juni 19, 2010, 01:57:37
edit2Rapporteer  
http://www.ergogenics.org/msm.html Grin
bikiniisuit
Gast
Antwoord #5 Juni 19, 2010, 12:46:27
edit2Rapporteer  
@Flylike hell, die klap op je kapsel kan snel n ontsteking geven, bel sportarts (google jessica gall), misschien diagnotiseert ze n cortisol injectie en ben je  r over een week van af. Pijn in je hand: zet je vrouw op cursus massage dan ga jij ongeacht welke blessure pijnloos door t leven. Ben r zelf erg goed in en kan t ook op mezelf toepassen: kapotte enkels, schouders, knieen, nek, rugwervel > helpt ECHT, doen!  Nadeel: op elke kitevakantie ben ik de sjaak, ze lopen je deur plat ("ze" = vanaf 16, is geen leeftijd kwestie)
wazzaah

Berichten: 876
Antwoord #6 Juni 19, 2010, 14:08:35
edit2Rapporteer  
waar ga je van de winter heen op kite vakantie? Grin
Wimt

Berichten: 2498
Antwoord #7 Juni 21, 2010, 15:25:48
edit2Rapporteer  
Sorry, het is niet YeSS, maar mms. Ik hoop dus nu niet dat die armen en benen eraf vallen door msm
Belgarath

Geen avatar

Berichten: 145
Logs: 0 | 15 uur
Antwoord #8 Juni 21, 2010, 20:38:11
edit2Rapporteer  
We gaan allemaal kiten waar bikinisuit kite...;-)

Spiroflor lijkt me ook wel goed, ofwel tijgerbalsem.
Fly like hell

Berichten: 842
Logs: 0 | 33 uur
Antwoord #9 Juni 21, 2010, 23:09:52
edit2Rapporteer  
Hmm.... ben eigenwijs gisteren toch weer gaan kiten. Het waaide niet hard, preventief 400mg ibuprofen in mijn mik en gaan ....... het deed behoorlijk pijn maar lol had ik. s'avonds een berg magnesiumcitraat naar binnen gegooid en schouder ingesmeerd met een halve tube Ice Power. Mijn bed in gekropen met de angst dat ik s'nachts wakker zou worden van de pijn ....... onverwacht heerlijk geslapen en nu vrijwel geen last.

Toch mijn schoonzus maar geraadpleegt (is apothekersassistent) en zij raad toch echt aan om Glucosamine te gaan slikken om de gewrichten soepel te houden. Niet zomaar bij een drogist kopen want de dosering komt erg nauw.

En mijn vrouw me laten masseren is geen optie...na 2 minuten is ze het zat  en moet ik met mijn kapotte duim haar masseren
bikiniisuit
Gast
Antwoord #10 Juni 22, 2010, 22:25:56
edit2Rapporteer  
hoop dat je NIET al die forums gelooft over gewrichtspijnen en artritis en daarin steun vindt voor je poeders en pillen. Omdat je lichaam niet in balans is leiden pillen tot andere kwalen, je lever of erger. Waarom maak je geen mind set:  letten op je eten, veel drinken en misschien kijken hoeveel je gemiddeld zou moeten wegen en daar 5 kilo onder gaan zitten (verlicht je gewrichten). Ook 3 dgn naar de sportschool, rek en strek oefeningen voor je schouder (fysio!), rennen voor je gewicht en jezelf belonen met n Turks bad. Heb je je vrouw echt gevraagd of ze je wilt masseren of vul je t  voor dr in? Als ze nee zegt moet ze ook niet jaloers zijn als je een ander vraagt (je t verdient t).  Massage HELPT. Vorig jr in Cumbuco kwam de zus van n meisje naar me toe. Dr zus kon niet lopen, zitten, staan, slapen. Ze kon alleen gillen vd pijn in dr rugwervels. Die zus is bij mij gekomen en ik zag dat t echt goed verkeerd zat met r rug. Maatje 34, 172m en ik had r in de golven vette tricks zien doen (dr harnas schoot vaak omhoog). Durfde haar bijna niet te masseren maar heb t toch gedaan: gezicht, hand en vingers, nek schouder rug benen voeten, buik, na bijna 2 uur zat ze onder mn vingers keihard te snurken. Madam heeft tot de middag vd volgende dag geslapen en is daarna weer gaan kiten. Ik was laaiend want haar zus had me beloofd dat ze rontgefotos zouden nemen in Fortaleza. Massage helpt niet op lange termijn maar als iemand t regelmatig voor je doet helpt t net zo goed als die pillen en poeders en je hebt geen bijwerkingen…(ben geen arts, fysio, en zo gezond als n aap maar ik begrijp pijn). Hoe is de pijn als je in n warm land bent?   
Fly like hell

Berichten: 842
Logs: 0 | 33 uur
Antwoord #11 Juni 22, 2010, 23:01:08
edit2Rapporteer  
ha ha bikinisuite. Mijn verhaal is inderdaad een beetje onverantwoord en je tips kloppen allemaal........ maar ik heb bijna 15 jaar op nationaal subtop niveau gesport en weet goed wat mijn lichaam wel en niet kan verdragen. Ik ben en leef erg gezond maar zoek af en toe de grenzen op, en dat gaat wel eens fout. Ik geloof zeker niet alles wat op forums staat (moest vroeger aan de doping richtlijnen voldoen dus vraag altijd medisch advies en weet dus wat ik slik). Voedingssuplementen kunnen echt helpen mits gericht en gedoseerd gebruikt en je je laat adviseren door een echte specialist.

maar dat masseren, dat moet wat mij betreft echt gebeuren door iemand die niet aait maar weet wat die doet (en niet door de poezelige handjes van mij vrouw).

Met mijn arm gaat het overigens erg goed.
bikiniisuit
Gast
Antwoord #12 Juni 23, 2010, 13:18:02
edit2Rapporteer  
nou dan ben je toch helemaal niet oud. met dat sporten heb je een lichaam van een jonge god. Vind dat je je lijf altijd moet verwennen  Joepie
magic ed

Geen avatar

Berichten: 381
Antwoord #13 Juni 23, 2010, 15:09:46
edit2Rapporteer  
Glucosamine is leuk, maar je kan ook gewoon genoeg (vette) vis eten, dan krijg je dezelfde stoffen ook in voldoende mate binnen, maar dan aangevuld met allemaal andere leuke stoffen die niet in die volledig overprijsde pillen zitten (ok, ook nog wat metalen).
Wimt

Berichten: 2498
Antwoord #14 Juni 25, 2010, 17:26:55
edit2Rapporteer  
Ik heb het niet over een bio-dynamisch of over 1 of ander groen Vogel of antroposofisch product: dit is een chemisch paardemiddel, versterkt je afweer enorm, dus ook tegen virussen als aids en zo. Zelf nog niet op die manier getest Smiley
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.