IFTTT (If This Then That) automatisch berichten ontvangen omtrent kiteweer

alexander1965

Berichten: 142
Logs: 0 | 4 uur
Juni 03, 2014, 14:27:30
edit2Rapporteer  
Moderators en leden,

Is het mogelijk om via IFTTT.com een automatisch bericht te genereren van de kitesurfspots in NL. De trigger kan dan zijn windsnelheid groter dan 15 knp en uit windrichtingen X tot X graden?

Via IFTTT zou dan ook automatisch een bericht kunnen komen bij de spotinformatie op kitehigh dat kiten nu op deze spot mogelijk is (afhankelijk van niveau). Wel met waarschuwing dat de kiter zelf de weersomstandigheden en andere invloeden moet inschatten.

Heb zelf  al wat gezocht op IFTTT voor channels in NL maar kom alleen plaatsen tegen buiten NL die een sms zenden bij bepaalde windsnelheid uit bepaalde richtingen. Deze wil ik wel aanpassen naar de voor leuke spots maar dan wil ik wel weten welke weerstations betrouwbaar zijn.

Wie heeft hier ervaring mee?
Dobbelsteen

Geen avatar

Berichten: 296
Antwoord #1 Juni 03, 2014, 14:55:46
edit2Rapporteer  
Waarom zou je IFTTT gebruiken? Kan toch gewoon op dit forum zelf gedaan worden.
martindj

Berichten: 111
Logs: 0 | 297 uur
Antwoord #2 Juni 03, 2014, 17:32:06
edit2Rapporteer  
Niet helemaal een antwoord op je vraag, maar als je de app actuelewind gebruikt op je smartphone of tablet kan je in elk geval een notificatie krijgen bij je favoriete spots. Windsnelheden hiervoor kun je zelf instellen, de richting helaas niet.
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.