Stagiair(e) gezocht op winderig Waddeneiland!

Rintsje

Geen avatar

Berichten: 3
December 10, 2015, 15:52:47
edit2Rapporteer  
Functie omschrijving: Assistant-manager Paal 50 Vlieland

Periode: mei t/m augustus*

*Andere periode is mogelijk in overleg.

Volledige vacature: www.paal50.nl/vacature

Paal 50 laat mensen en bedrijven op een unieke manier Vlieland ontdekken. Wij organiseren bedrijfsuitjes, bieden outdoor activiteiten aan en houden ons bezig met tal van evenementen. Ook de kitesurfschool Rintsje Bosch Kitesurfing is onderdeel van Paal 50. Wil jij op dit prachtige eiland in een ambitieus bedrijf werken en waar nog genoeg tijd en wind overblijft om te kitesurfen?!

Wat zijn je werkzaamheden?
Als stagiair(e) ben je actief op alle terreinen binnen het bedrijf. Je functie laat zich het best omschrijven als assistent-manager.

Tijdens bedrijfsuitjes ben jij verantwoordelijk op operationeel gebied. Je regelt instructeurs, zorgt voor de draaiboeken en instrueert iedereen wat betreft de werkzaamheden.  Bovendien werk je mee als instructeur bij outdoor activiteiten zoals blokarten en powerkiten.  Ook ben je verantwoordelijk voor de promotie op het eiland, social media en de website.

Wat bieden wij?
Wie bieden een leerplek aan waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en veel kunt leren. Tijdens je werkdagen verwachten we dat je op Vlieland bent, dus bieden we je een verblijfplek aan. Daarnaast krijg je bij ons de mogelijkheid om te leren kitesurfen, een reiskostenvergoeding en nader te overeenkomen stagevergoeding.

Wat verwachten wij van jou?
Een actieve en zelfstandige houding. Sociaal en communicatief zijn erg belangrijke eigenschappen binnen Paal 50 aangezien je veel met mensen werkt en in de toeristenbranche actief bent. Bovendien  geen zogenoemde 9-5 werkmentaliteit. In het voorseizoen kan het erg rustig zijn, in het hoogseizoen erg druk. Dus korte en lange werkdagen kunnen zich afwisselen.

Enthousiast?
Dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatie via hallo@paal50.nl.  Wil je eerst meer informatie neem dan gerust contact op met Rintsje Bosch via 06-51693185. 
Marco B.
Moderator

Berichten: 1182
Logs: 0 | 1754 uur
Antwoord #1 December 10, 2015, 17:33:47
edit2Rapporteer  
is dit nu een stage of is dit " gewoon" werk en zoek je een goedkope arbeidskracht?
FlyingHigh

Berichten: 2707
Antwoord #2 December 10, 2015, 19:22:07
edit2Rapporteer  
Klinkt idd als het laatste!!
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.