25th Aruba Hi- Winds Grand Slam!

aruba hi-winds

Geen avatar

Berichten: 2
Februari 15, 2011, 21:08:41
edit2Rapporteer  
25th Aruba Hi- Winds  Grand Slam Pro- Am 2011

Het duurt nog even maar de voorbereiding is alweer in volle gang: Aruba Hi- Winds 2011, celebrating its 25th anniversary!

De Aruba Hi- Winds is al 25 jaar het grootste surfevenement van de Caribbean. In 1985 werd er begonnen met een windsurf evenement voor Arubanen, waarna in 1986 de PWA besloot dit evenement op te nemen in hun worldtour. Tot midden jaren ’90 waren alle topwindsurfers te zien op de stranden van Aruba. En nu, na een afwezigheid van zo’n 15 jaar komen ze weer! De PWA Grand Slam zal van 19 juni tot en met 26 juni gehouden worden op de Fishermen’s Huts op Aruba.
 
Na een rust van drie dagen zal van 29 juni tot en met 4 juli de Aruba Hi Winds zijn 25 jarige bestaan vieren! De disciplines Long distance, Slalom en Freestyle zullen voor zowel Windsurfers als Kitesurfers zijn. Als vanouds zal er hard gevaren worden, maar natuurlijk zullen de feesten het 25 jarige bestaan ondersteunen! Bands, Dj’s en leuke side events zullen er voor zorgen dat zowel de deelnemer als de toeschouwer genoeg vermaakt wordt om er een gedenkwaardig evenement van te maken! 

De laatste nieuwtjes kun je volgen via www.hiwinds-aruba.com, www.twitter.com/Arubahiwinds of via onze Facebook pagina!

Om alvast in de stemming te komen, het filmpje van vorig jaar; 
http://vimeo.com/13151136
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.