Corona Extra Wakeboard Tour Stop 2007

Emiel

Berichten: 3004
Juli 07, 2007, 00:42:07
edit2Rapporteer  
Corona Extra Wakeboard Tour Stop 2007
Wake your way to Mexico.

Het populaire partybier Corona houdt op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 juli as. op de boulevard van Scheveningen de vierde internationale Corona Extra Wakeboard Tour Stop. In een gigantisch waterbassin van 70 x 10 meter, gevuld met bijna een half miljoen liter water op de boulevard van Scheveningen, kunnen zowel geoefende wakeboarders en kiteboarders, als mensen zonder ervaring hun kunsten vertonen.




Foto’s: Jim Hogendorp                     
                                 

Geoefende wakeboarders en kiteboarders zullen een wedstrijd houden. Ook geïnteresseerden die geen wakeboard ervaring hebben mogen laten zien wat ze in huis hebben! Zij mogen meedoen aan een gratis try-out.

Riders die mee willen doen aan de Corona Wakeboard Tour Stop in Scheveningen op 27, 28 en 29 juli kunnen zich aanmelden via emiel@kona.nl.

We starten elke dag rond 12.00 uur en gaan door tot rond 19.00 uur. Net als voorgaande jaren gaan we voor de sfeer en voor de eer. Mail je naam, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres. Deelname is gratis en op eigen risico. Geef in je mail ook even aan welke dagen je zou willen komen.
Meld ook  als je jonger als 18 jaar bent. We kunnen je dan nl. het ‘eigen risico’ formulier sturen. Je kunt alleen meedoen als je dit uitgeprint en ondertekend door een ouder of voogd meeneemt naar Scheveningen.


Op het event gaan we werken met een ridersjury op best trick. Aan het einde van ieder sessie geeft elke rider aan wie volgens hem/haar de best trick in die sessie maakte. Op jezelf stemmen mag natuurlijk niet. De rider die over de drie dagen de meeste stemmen van zijn collega’s verzameld wint een reis voor twee personen naar Mexico!

Afgelopen jaar was Micheal Timmers de winnaar en ging op vakantie naar Gran Canaria.
100%-DINGES-®!!!!!!!!

Berichten: 2367
Antwoord #1 Juli 07, 2007, 00:53:00
edit2Rapporteer  
lijkt me wel leuk...mischien ff 'n kijkje nemen.
wakeboarden is ook wel lachen alleen ik kan echt helemaal niets dan varen.
ja 'n btje 20cm hoog poppen.hehehe ziet er ook niet uit.
Emiel

Berichten: 3004
Antwoord #2 Juli 07, 2007, 03:26:40
edit2Rapporteer  
gewoon meedoen, is altijd lachen. denk dat 90% van de pogingen tot crash lijdt
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.