To Fliptip or not to fliptip...

De andere joost
Gast
Juni 09, 2004, 15:40:11
edit2Rapporteer  
Hey daar,

Een vraagje voor alle board specialisten hier op het forum. Kan iemand mij vertellen wat het nadeel is van fliptips (sterk oplopende rocker in de tips, met flow-release step)?

Ik ga binnenkort beginnnen met het bouwen van een paar nieuwe boards, en zit er sterk over te denken om er flipttips op te maken. De voordelen in chop en op zee zijn mij wel duidelijk, maar er zullen vast ook nadelen aan vast zitten. Anders zouden alle boards tegenwoordig wel oplopende tips hebben. Ik kan me bv. voorstellen dat je door de afgebogen tip iets minder druk op je acterste been kun tzetten, en dus minder pop hebt. Ze zijn natuurlijk ook ietst lastiger te bouwen, maar dat is niet echt een nadeel.

Ervarings deskundigen, geeft uw mening!
Wim G
Gast
Antwoord #1 Juni 09, 2004, 20:36:09
edit2Rapporteer  
Volgens mij heb je met een flow release(step) geen last van spin out. zonder misschien wel met een fliptip. Ik zou niet weten wat het nadeel van een fliptip is. kga nu zelf een board bouwen met een concaaf. daarna wil ik ooit wel een fliptip proberen, dusseeeh.... hou me op de hoogte
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.