Het "kleine" site-updates topic

Robin73

Berichten: 948
Logs: 0 | 176 uur
Antwoord #100 Oktober 08, 2013, 12:52:26
edit2Rapporteer  
Het viel mij op dat bij heel veel spots de windrichting niet meer is aangegeven in de kompas rechts boven. Lijkt me toch belangrijk om dit te herstellen voordat beginners denken dat ze met Oost wel even de zee op kunnen
Evan
Administrator

Berichten: 9536
Logs: 0 | 1481 uur
Antwoord #101 Oktober 08, 2013, 13:14:14
edit2Rapporteer  
Om voor de buitenlandse en nieuwe spots ook het "kompas" mogelijk te maken heb ik nu een variant gemaakt die gerenderd word aan de hand van gegevens uit de database in plaats van dat er een vooraf geüpload plaatje getoond werd.

Het is al live maar de gegevens zijn nog maar bij enkele spots ingevuld, hoop ze vanavond allemaal klaar te hebben. Hier een paar spots als voorbeeld:
http://www.kitehigh.nl/spots/s/id/Strand%20Slufter
http://www.kitehigh.nl/spots/s/id/Delfzijl
http://www.kitehigh.nl/spots/s/id/Brouwersdam

Voordeel hiervan is dus dat er snel aanpassingen aan gemaakt kunnen worden en het in het spotoverzicht mogelijk word om de zoekfunctie uit te breiden zodat je kunt zoeken op windrichting.

Nadeel is alleen wel dat het op antieke browsers niet werkt (IE <= 8 en android <= 3) maar daar komen hooguit nog maar een paar procent van de users vandaan.
Robin73

Berichten: 948
Logs: 0 | 176 uur
Antwoord #102 Oktober 08, 2013, 13:17:55
edit2Rapporteer  
Kijk die voorbeelden zien er zeer goed uit. Complimenten
Michiel.
Moderator

Berichten: 15906
Logs: 33 | 308 uur
Antwoord #103 Oktober 08, 2013, 16:06:07
edit2Rapporteer  
Kunnen we nu beginnen met het invullen van de spots in het buitenland?

Wel netjes al deze oplossing voor de windroos
Evan
Administrator

Berichten: 9536
Logs: 0 | 1481 uur
Antwoord #104 Oktober 08, 2013, 16:11:12
edit2Rapporteer  
Als jij de buitenlandse spots kunt vinden wel ja Wink
Marc_87
Moderator

Berichten: 7504
Logs: 0 | 758 uur
Antwoord #105 Oktober 08, 2013, 18:39:45
edit2Rapporteer  
Strak gedaan Evan. Wink
Seamon

Geen avatar

Berichten: 43
Antwoord #106 November 04, 2013, 11:34:03
edit2Rapporteer  
Is het inmiddels al mogelijk het kitehigh forum op tapatalk o.i.d. werkend te krijgen? M.i. heeft dit aardig wat voordelen Grin
El Rudo

Berichten: 6290
Logs: 0 | 252 uur
Antwoord #107 November 04, 2013, 14:22:46
edit2Rapporteer  
even een kleinigeitje: als ik op mn foon op KH kijk zit die bovenbalk permanent in beeld, en dat ding zoomt heel irritant mee, plus dat ie de hele tijd over de getypte tekst floept. Is haast niet te doen, kan je die uitzetten oid?
martimor

Berichten: 1934
Antwoord #108 November 04, 2013, 16:14:13
edit2Rapporteer  
Goed punt, El Rudo. ook als ik wil inloggen of een zoekopdracht wil doen zit die blauwe balk er zwaar irritant voor.
ik moet het beeld volledig minimaliseren en de telefoon rechtop houden (ipv dwars) en dan hopen dat ik met mijn dikke vinger dat piepkleine balkje raak ipv wat anders.
zodra ik ga inzoomen, dan springt die balk er voor 


Michiel.
Moderator

Berichten: 15906
Logs: 33 | 308 uur
Antwoord #109 November 04, 2013, 21:24:49
edit2Rapporteer  
Op Windows Phone 7.8 en hoger geen enkel probleem, op iPad en iPhone ook geen enkel probleem.
Zal vast weer met die Android shizzle te maken hebben Grin loser
the coon

Berichten: 162
Antwoord #110 November 04, 2013, 21:28:37
edit2Rapporteer  
Shizzle!! Hahahahahha lol
El Rudo

Berichten: 6290
Logs: 0 | 252 uur
Antwoord #111 November 06, 2013, 18:44:08
edit2Rapporteer  
Op Windows Phone 7.8 en hoger geen enkel probleem, op iPad en iPhone ook geen enkel probleem.
Zal vast weer met die Android shizzle te maken hebben Grin loser
nou heb ik zo'n android schnitzel maar die hackers van Google zitten vaak beter in het html ingebed dan de Apples en Microsoften... Ik denk dat het hier een wat obscure feature van html is die android juist wel goed ondersteund.
Gezien het aantal android foons zou ik dit toch serieus nemen en niet afdoen met "ach op mijn Nokia doet ie het wel goed".
Marc_87
Moderator

Berichten: 7504
Logs: 0 | 758 uur
Antwoord #112 November 06, 2013, 23:40:50
edit2Rapporteer  
even een kleinigeitje: als ik op mn foon op KH kijk zit die bovenbalk permanent in beeld, en dat ding zoomt heel irritant mee, plus dat ie de hele tijd over de getypte tekst floept. Is haast niet te doen, kan je die uitzetten oid?

Wat voor gebakje heb je Rudo? Ik heb er namelijk geen last van met mijn Xperia Z met Android 4. weet ik veel.
martimor

Berichten: 1934
Antwoord #113 November 07, 2013, 02:49:12
edit2Rapporteer  
Ik heb de HTC one met Android 4.1.1
El Rudo

Berichten: 6290
Logs: 0 | 252 uur
Antwoord #114 November 07, 2013, 13:40:30
edit2Rapporteer  
Had de htc one V met 4.1 en nu Galaxy S4 mini met 4.2 nogwat. doet dit in Chrome, Firefox en de eigen browsert. Ik denk dat html rendering grotendeels een service van het OS is.
Hieronder screentje uit Chrome, die eerdere was uit vuurvos.
Michiel.
Moderator

Berichten: 15906
Logs: 33 | 308 uur
Antwoord #115 November 07, 2013, 22:36:40
edit2Rapporteer  
Gezien het aantal android foons zou ik dit toch serieus nemen en niet afdoen met "ach op mijn Nokia doet ie het wel goed".

Android is veel te open sourcerig. Buggy, niet voor op het strand Grin loser
Seamon

Geen avatar

Berichten: 43
Antwoord #116 November 25, 2013, 20:22:28
edit2Rapporteer  
Beter komt er een App, dan heb je ook geen last meer van die android bugs Wink
Straight edge

Berichten: 526
Antwoord #117 Mei 09, 2014, 20:25:41
edit2Rapporteer  
Spots vroeger beter kon je gelijk de wint richting zien nu moet je er eerst op klikken erg lastig
Evan
Administrator

Berichten: 9536
Logs: 0 | 1481 uur
Antwoord #118 Mei 09, 2014, 20:45:02
edit2Rapporteer  
Hoe bedoel je eerst klikken?

Hier werkt alles dus zeg ff welke browser(versie) je gebruikt.
Straight edge

Berichten: 526
Antwoord #119 Mei 09, 2014, 21:25:48
edit2Rapporteer  
Vroeger op keek stond alle windrichting er bij nu niet meer gewoon ipad

Stond onder elke spot de windrichting zeg maar
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2018 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.