groeps vakantiereis tarifa zomer 2012

martijn g

Geen avatar

Berichten: 1
Augustus 18, 2011, 10:01:59
edit2Rapporteer  
Ik ben bezig om te kijken of het haalbaar is om een vakantiereis te organiseren naar Tarifa in juli en augustus in 2012.
Idee is om 2 legertenten met bedden (10 per tent) neer te zetten en ontbijt, lunch en diner (en drankjes en snacks) te verzorgen zodat de gasten zich volledig op het kiten kunnen concentreren). Alles heel relaxed en basic. Mensen kunnen dan 1 of 2 (of zelfs 8) weken boeken excl. reis. Je wordt dan in Malaga opgehaald met de bus. De bus wordt tijdens de vakantie ook gebruikt voor pendelen naar het stadje en de kite spots. (Tenten staan bij het strand maar soms is de wind beter op een andere plek).
Enige wat je mee hoeft te nemen is kite spullen, bord, beker, bestek en een slaapzak.
Ik schat dat de kosten voor 1 week (all in dus incl. al het eten en drinken en vervoer (excl. vlucht) rond de 400 Euro komt te liggen.
Zou dit interessant zijn denken jullie? Wie wil er mee? Nog tips?
Bedankt!
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.