Vacature bestuurslid Communicatie Nederlandse Kitesurf Vereniging

Evan
Administrator

Berichten: 9651
Logs: 0 | 1481 uur
Februari 28, 2012, 11:17:20
edit2Rapporteer  
Inleiding
De Nederlandse Kitesurf Vereniging (NKV) is een actieve vereniging met bijna 3000 leden. De NKV is de vereniging die zich al 10 jaar bezig houdt met de belangenbehartiging van de kitesurfers in Nederland. Als vereniging is de NKV uniek. Veel andere watersportverenigingen werken lokaal. Het werkgebied van de NKV is heel Nederland!
De vereniging zag het aantal leden de laatste jaren sterk stijgen. Het ligt in de verwachting dat het kitesurfen de komende jaren nog flink zal groeien en daarmee ook het ledenbestand.
 
De vereniging is bijna volledig gebouwd op vrijwilligers. We zijn allemaal enthousiaste kitesurfers met specifieke vaardigheden die we gratis inzetten. We hebben een vijfkoppig bestuur, dat verschillende commissies en de  regiovertegenwoordigers (RV’s) aanstuurt.

De Vacature

De NKV zoekt een enthousiaste en gedreven bestuurslid voor de afdeling Communicatie. Het hoofd van de communicatiecommissie heeft als missie om de transparantie van de vereniging te vergroten en om het imago van de NKV als autoriteit op het gebied van kitesurfen te versterken. De NKV maakt een sterke professionaliseringsslag door en dit willen wij graag uitdragen aan de buitenwereld. Niet alleen aan de kitesurf scene, maar ook aan andere belanghebbenden binnen Nederland.
 
Profiel:
- Aantoonbare ervaring in communicatie en marketing;
- Self propelling en weet anderen te enthousiasmeren;
- Kan verschillende communicatiekanalen optimaal inzetten voor verschillende doelgroepen;
- Is communicatief vaardig en treedt graag naar buiten toe;
- Blijft graag op de hoogte van ontwikkelingen in de kitesurfwereld;
- Heeft affiniteit met de kitesurfsport.
 
De Taken
- Aansturen en uitbreiden van de communicatiecommissie (webbeheerder, webcontentmanager, schrijvers, grafisch ontwerpers,evenementenvertegenwoordigers, etc.);
- Verspreiden van nieuws en artikelen via eigen en externe mediakanalen;
- Onderhouden van een open communicatie met leden en andere kiters via de website, nieuwsbrieven, kiteforums en Facebook;
- Onderhouden van relaties met externe partijen (magazines, internetfora, event organisatoren, etc.);
- Verrijken van de NKV website met content voor kiters en niet-kiters over veiligheid, spots, wedstrijden, scholen, shops, etc.;
 
Tijdsinvestering
Als bestuurslid communicatie ben je 4 tot 6 uur per week actief, eens in de 3 weken hebben wij bestuursvergadering op een mooie locatie in de Randstad incl. diner. Het betreft een vrijwillige functie waarbij reis- en onkosten uiteraard vergoed worden.
 
Reageren?
We zien je reactie graag tegemoet: Stuur je motivatiebrief met CV naar: support@kitesurfvereniging.nl

Meer info:

Neem contact op met Yvette van der Lubbe, Office Manager van de NKV via: support@kitesurfvereniging.nl of bel op maandag en woensdag tussen 11.00u en 13.00u naar nummer:

 
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.