4 lijn kite besturen als een depower kite

digi112

Geen avatar

Berichten: 1
Augustus 20, 2012, 23:17:40
edit2Rapporteer  
Hallo,

Ik ben nu al een tijdje bezig met landboarden, zelf heb ik een Elliot Lava 2 4.1 met handels en een rug trapeze. Om het mijzelf wat makkelijker te maken, vooral het springen zou ik graag een depower kite willen hebben, maar aangezien ik al een kite heb ben ik opzoek naar een manier om deze kite te besturen als een depower kite (pull for force). Ik heb al aardig wat fora afgezocht maar ik kan hier nergens een topic over vinden. Wel ben ik dit tegengekomen, http://www.dutchflyingobjects-shop.nl/a-17872169/control-bar-depower-bar/servo-bar-voor-4-lijners-libre er staat alleen niet veel informatie bij. Het zou mooi zijn als iemand mij hier meer over kan vertellen. Mijn budget is 120 euro.

Alvast bedankt, Alec

Weet iemand misschien nog een mooie plek om te landboarden in Friesland? (niet de eilanden)
geloof68

Berichten: 2096
Antwoord #1 Augustus 20, 2012, 23:36:24
edit2Rapporteer  
Hoi Alec, je kunt je vraag ook stellen op vliegerforum.nl of flyboarden.nl.

Wat is je probleem met springen met handles?

Als de vlieger alleen uitgeleverd wordt met handles, dan zou ik niet snel een depowerbare bar erop zetten. Met handles reageert je kite sneller t.o.v. je kite met zo'n bar.
SnaaK

Berichten: 137
Antwoord #2 Augustus 22, 2012, 16:20:28
edit2Rapporteer  
Een kite/vlieger die met handles wordt verkocht kán alleen effectief op een depower-bar als de toming wordt aangepast zodat de Attack Of Angle kan worden aangepast via het onderling verschuiven van de powerlijnen t.o.v. de stuurlijnen.

Dus of je moet in de kite-bouw-wereld duiken en zo eerst de toming aanpassen (al betwijfel ik dat het profiel van de Elliot Lava het toestaat om 'om-te-tomen'). Of gaan sparen voor een kite/vlieger die standaard met depower-bar wordt gevlogen/verkocht...
SanderH

Berichten: 135
Antwoord #3 Augustus 22, 2012, 18:43:30
edit2Rapporteer  
Ben zelf welles wezen landboarden bij Leeuwarden , op die locatie doen ze het wel meer!
Dat is bij Westeinde , achter de cristalic ; scraphead noemen we het ook wel ^^
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.