KNRM Zoekt Kitesurfer

KNRM

Berichten: 13
Augustus 24, 2012, 18:49:54
edit2Rapporteer  
Beste kiters,

Inmiddels hebben wij iemand gevonden. Iedereen bedankt voor de grote hoeveelheid mails!

Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk zou vinden om geinterviewd te worden en met een foto op de achterkant van ons donateursblad ''De Reddingboot''. Dit onder andere vanwege de BeTraceable actie maar ook om de verschillende doelgroepen van de KNRM te laten zien.

Lijkt het je leuk om in wetsuit en met je kitespullen op de foto te worden gezet stuur dan een mail naar ........ met de volgende informatie:

hoelang je al donateur bent en wat de aanleiding was om donateur te worden. En uiteraard contactgegevens zodat wij contact kunnen opnemen mocht je gekozen worden. Het zou natuurlijk mooi zijn als je ook al de BeTraceable sticker op je board heb zitten en nog mooier als je door middel van bijvoorbeeld een stukje spinnaker tape ook je gegevens op je kite  heb staan.

http://www.knrm.nl/preventie/het-water-op/surfers/

voor meer informatie kan je natuurlijk hieronder een reactie achterlaten.

KNRM
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.