Boots

TommH

Berichten: 68
September 02, 2013, 12:37:34
edit2Rapporteer  
Hallo allemaal,

Ik ben aan het overwegen om boots te kopen, alleen zelf ben ik niet zo groot en heb ik een boardje van 131x39. Is er een minimum lengte/breedte nodig om pads te verwisselen voor boots? Kunnen er uberhaupt wel boots op een liquid force aura? dat kon ik ook nergens vinden..

Alvast bedankt!
jerryvanrhee

Berichten: 237
Logs: 0 | 270 uur
Antwoord #1 September 02, 2013, 12:57:35
edit2Rapporteer  
Beste Tomm,

of er uberhaubt boots op je LF Aura kunnen durf ik geen antwoord op te geven, omdat ik dit board niet ken. Waar je wel rekening mee moet houden is dat er zwaarde krachten bij het varen met boots komen kijken, als bij het varen met straps.

Mocht je board hier niet echt voor gemaakt zijn, heb je kans dat je je schroefinserts eruit trekt bij teveel krachtopbouw.

Verder is het belangerijk om je board een maatje groter te varen als je met pads/straps zou doen, dit omdat je minder kracht nodig hebt om je board te kanten, als je met boots vaart. wellicht dat je huidige board daarom snel te klein aanvoelt als je met boots gaat varen.

Hoop dat je hier iets aan hebt!
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.