NK Kiteboard Finale - zondag op Vrouwenpolder

Evan
Administrator

Berichten: 9651
Logs: 0 | 1481 uur
Oktober 31, 2013, 22:04:41
edit2Rapporteer  
De windvoorspellingen voor komend weekeinde zien er goed uit. De finale van het NK kiteboard 2013 zal dan ook gaan plaatsvinden op zaterdag 2 en zondag 3 november. De locatie is, afhankelijk van de definitieve windrichting morgen het strand van Vrouwenpolder of Neeltje Jans.

Op dit moment leiden Jerrie van de Kop en Annelous Lammerts het klassement. Zij hebben de leiding in het klassement genomen tijdens de NK tourstop in Scheveningen. Van de Kop lijkt goed in vorm, afgelopen weekeinde won hij in vliegende storm ook de Red Bull Megaloop Challenge. Sander Bos is de man die hem van de koppositie af zou moeten stoten. Lammerts was Europees kampioene Kiteboard Freestyle in 2012, dit jaar werd ze tweede. Op het NK is Lisa van Ginkel haar concurrent

Daar kan natuurlijk nog van alles gebeuren dus dit word een spannend weekend.
Volgens de voorspellingen belooft dit een weekend te gaan worden met veel kiteactie en hoog niveau tricks.

Tevens hebben we aan het eind van het weekend de prijsuitreiking van het NK Kiteboard 2013 en weten we dus wie we kunnen kronen tot Nederlands kampioen kiteboard 2013. Dus zorg er voor dat je er bij bent dit mag je niet missen.




LET OP!! ALLEEN ZONDAG NK KITEBOARD OP VROUWENPOLDER

Er is toch besloten om alleen op de zondag het NK te organiseren.

De windrichting (zaterdag en zondag) is het best voor Neeltjes Jans, máár het is daar met deze omstandigheden erg choppy en door het hoge water deze dagen is er nauwelijks sprake van een strand (het water staat direct tegen de duinen).  Samen met de huidige windvoorspellingen voor zondag vinden wij dit geen veilige situatie.

Voor Vrouwenpolder zit er op Zaterdag teveel ZUID in de wind. Daarnaast is de wind voor zaterdag de laatste 24 uur ook vrijwel volledig verdwenen. Daarom is besloten zaterdag géén wedstrijd te houden en ons te richten op zondag. Voor zondag hebben we veel meer west in de wind zitten (WZW). Met die omstandigheden kunnen we goed uit de voeten op Vrouwenpolder. Hoewel de wind vlagerig zal zijn, komt het water hoog en hebben we daarom mooie (vlakke) lagunes waarvan we weten dat onze deelnemers dat prettig vinden.

Zondag 3 november om 08:00 start de inschrijving op Vrouwenpolder bij de kiteschool van Vertigo! DE wind wordt HARD! Come prepared!
Evan
Administrator

Berichten: 9651
Logs: 0 | 1481 uur
Antwoord #1 November 01, 2013, 13:50:42
edit2Rapporteer  
Zondag dus de finale te Vrouwenpolder met 7Bft WZW, krijgen we een 2e Megaloop show binnen 1 week tijd?
nick1212

Berichten: 463
Logs: 0 | 74 uur
Antwoord #2 November 01, 2013, 13:53:08
edit2Rapporteer  
Dan kom ik ook maar een keer kijken. Is parkeergeld is niet meer nodig vanaf novemeber, of zit ik ernaast?
Evan
Administrator

Berichten: 9651
Logs: 0 | 1481 uur
Antwoord #3 November 01, 2013, 13:56:47
edit2Rapporteer  
Parkeren is sinds vandaag weer gratis, dat scheelt. http://www.vvvzeeland.nl/nl/parkeren-bij-het-strand
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.