Kitesurfende logopedist?

Idefixe

Berichten: 8241
Juli 14, 2014, 12:47:18
edit2Rapporteer  
Ik kwam deze via via op feestboek tegen. Misschien dat er ergens nog een kitesurfende logopedist rond loopt?

GEZOCHT
Logopedist op Aruba
Micky is een Nederlands jongetje van 5 jaar oud, die met zijn vader en moeder op Aruba woont. Hij heeft naar aanleiding van een auto ongeluk op Aruba ernstig hersenletsel op gelopen. Micky heeft intensieve therapie nodig. Helaas bestaat kinder-logopedie zoals wij dat in Nederland kennen niet in Aruba. Vandaar de vraag: wie heeft er tijd en zin in deze unieke ervaring ?
Gezocht: kinder-logopediste die voor een periode van 2-3 maanden in Aruba intensieve therapie aan huis kan geven. De periode kan liggen ergens tussen november 2014 en maart 2015.
We zoeken tevens een kinderfysiotherapeut die het liefst in dezelfde periode samen met jou intensief met Micky kan werken.
Het is van belang dat jij ervaring hebt met kinderen met Cerebrale Parese en pre-logopedie. Micky kan (nog) niet praten.
Tickets, verblijf, auto en zakgeld worden vergoed.

Heb je interesse neem dan contact op met de vader van Micky: Gijs de Rooij
Email: G_derooij@hotmail.com
Hopelijk tot ziens in Aruba! Groeten Micky, Gijs en Audrey
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.