Vakantie Augustus

TimK

Geen avatar

Berichten: 94
Logs: 0 | 15 uur
Mei 29, 2015, 09:49:16
edit2Rapporteer  
Beste allemaal,

Samen met mijn vrouw ben ik aan het kijken wat we gaan doen deze zomervakantie. Ik ben fanatiek kiter en zij kite helemaal niet. Het is dus belangrijk om een goede plek te vinden waar ik kan kiten en waar we ook andere actieve dingen samen kunnen doen, denk aan mountainbiken / skeeleren etc. De periode die we weg willen gaan is vanaf 7 augustus ongeveer en dan voor min. 10 dagen. Zelf zaten we te denken om een huisje ergens te huren (heeft iemand hier nog een goeie website voor??) en dan er naar toe te rijden maar het probleem is aan zee is het in deze periode nogal duur en druk overal. Hebben jullie goede opties voor een budget vakantie in deze periode? De spot hoeft niet perse voor beginners goed te zijn, wel is vlak water een dikke plus. Een vliegvakantie behoort ook tot de mogelijkheden maar ben bang dat dat al snel te duur wordt.

Alvast bedankt voor de moeite!
Haring High Richardt

Berichten: 9341
Antwoord #1 Mei 29, 2015, 10:25:07
edit2Rapporteer  
Teksel  ThumpsUp

Al jou active dingen kun je daar doen. Kom er nu voor het 4de jaar samen met mijn vrouw die niet kite. Als het niet waait zijn er genoeg leuke dingen te doen samen met je vrouw. 

Voor low budget heb je genoeg campings en zelfs complete ingerichte huur tenten of blokhutten voor weinig

http://www.texelcampings.nl/nl/

Augustus is een mooie maand om daar te zitten en je heb in verhouding altijd meer wind en zon dan ergens anders.

TEKSEL is helegaar top  ThumpsUp



http://vimeo.com/104128723



http://www.youtube.com/watch?v=Bys1-4_XzqA






« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.