Single frontline safety vs double frontline flagout

ctddekke

Geen avatar

Berichten: 27
Logs: 9 | 771 uur
Antwoord #25 Februari 01, 2016, 13:58:35
edit2Rapporteer  
Als de kant gebroken was waar de safety op zit was hij dan inderdaad doorgegaan met loopen, anders was hetzelfde gebeurd als vandaag bij jou.

Als de pigtail van de lijn waar de single line safety op was aangesloten breekt, gaat het hele zwikkie er toch juist vandoor als je de safety trekt?

De lijn waarvan de safety is gebroken zit onder gewoon nog vast aan de y splitsing van je bar. Dus je eindigd met de bar een meter of 15 van je af, met een vol gepowerde loopende kite. Het enige wat je dan kan doen is de boel losgooien.

Volgens mij maakt het niet uit of je wel of niet een stopperbal aan je safety lijn hebt.

Dit is niet iets wat vaak gebeurt misschien, maar in dit specifieke geval is een double frontline safety een stuk veiliger.
sthijs

Geen avatar

Berichten: 105
Antwoord #26 Februari 02, 2016, 00:55:44
edit2Rapporteer  
Hoe ervaren jullie de selfrescue van een double frontline tegenover een single line? Ik vond het echt een heel stuk lastiger te doen vanwege de restdruk die er blijft bij een double...
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.