Wind- en weer waarschuwing 06-04

Marc_87
Moderator

Berichten: 7541
Logs: 0 | 758 uur
April 06, 2016, 09:27:46
edit2Rapporteer  
Alhoewel het vandaag niet extreem hard gaat waaien kunnen er toch pittige windstoten voorkomen en zijn er vanavond buien mogelijk waar onweer in zit. Let dus goed op wanneer je vandaag het water op gaat.



De verwachting van het KNMI:

Wolkenvelden en vanochtend droog, vanmiddag regen, vanavond een enkele bui. Vanochtend zijn er wolkenvelden, maar de zon is ook hier en daar te zien. Vanmiddag raakt het geheel bewolkt en gaat het van het westen uit enige tijd regenen. In de avond volgen van het westen uit opklaringen, maar er kunnen ook enkele buien tot ontwikkeling komen, mogelijk met onweer en windstoten. In de kustgebieden kunnen dit zware windstoten zijn van ongeveer 75 km/uur. De middagtemperatuur loopt uiteen van 10 graden langs de noordwestkust tot plaatselijk 14 graden in het zuidoosten van het land. De vlagerige zuidwestenwind wordt boven land matig of vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig, mogelijk hard. (Bron: KNMI)
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.