REMINDER: Kitesurf Summit 2016 - 3 april 2016

kiter-Ron

Geen avatar

Berichten: 4
Maart 18, 2016, 19:05:47
edit2Rapporteer  
Volg presentaties van toppers!
Leer, ervaar en spreek andere kitesurfers op het Kitesurf Summit 2016, zondag 3 april in theater de Muze te Noordwijk. Een dag met aandacht voor veiligheid, materiaal, reizen, video's en opleidingen.

Veel te leren
Wat dacht je van een masterclass “maak de mooiste kite video’s” van Bob en Egon van Eyeforce, bekend van de visuals geproduceerd voor onder andere Red Bull en Sportlife, of een presentatie over hoe jij jouw materiaal het beste kunt checken, onderhouden en eventueel kleine reparaties zelf kunt uitvoeren.

Maar ook Youri Zoon komt jou zijn tips en trics vertellen en de redders van de KNRM en Reddingsbrigade zullen in een aantal praktijkcases laten zien, wat zij ervaren bij het redden van een kitesurfer en geven ons tips welke hulpmiddelen we kunnen gebruiken. Voortbordurend hierop geeft Stefan van der Kamp, leider van de safetyclinics en oud-hoofdredacteur van ACCESS, zijn beste safety tips. Bekijk het hele programma op: www.kitesurfsummit.nl

Ga niet naar huis met lege handen
Op het Kitesurf Summit regent het van de prijzen, beschikbaar gesteld door de sponsoren. Wat dacht je van een GoPro Hero4 Session, een Sky Mount, een Ride Engine Hex core trapeze en een Ocean Signal EDF1 electronic flare. Ook kun je nog een “Lifeguard experience for a day” winnen bij de Reddingsbrigade en een dag bij de KNRM, waarbij je zelf gaat ervaren hoe het is om te werken als redder aan boord van een reddingboot. Deze prijzen zullen worden uitgereikt op het Kitesurf Summit 2016!

Ben je nog niet overtuigd
We zullen de dag spectaculair eindigen, met een sneak preview van “Chapter One” de kitefilm van 2016! We zijn te gast bij Theater de Muze in Noordwijk, tickets kosten €9,50, bestel nu je ticket op: www.kitesurfsummit.nl
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.