2017 F-One Breeze Review

Versusshop

Berichten: 66
Oktober 13, 2016, 15:08:49
edit2Rapporteer  
F-One heeft voor seizoen 2016/2017 twee nieuwe tube-kites gelanceerd, de Breeze (lichtweer) en de Furtive (race). Beide zijn bij ons te testen en van de Breeze hebben wij al een uitgebreide review geschreven.

"Conclusie:

De Breeze is niet helemaal de kite voor op een twintip, maar juist op surfboard en vooral hydrofoil komt de slim ontworpen Breeze briljant tot zijn recht.
Met weinig wind ontkom je niet aan een compromis en F-one toont het lef om met de Breeze echt te kiezen voor de hydrofoil.
Dat betekend niet dat je de Breeze niet met je twintip kunt pakken, ik had er een bovengemiddeld goeie gepowerde sessie mee, maar het is dan wel zo eerlijk om erbij te vertellen dat je de nukken op de bar moet leren accepteren.
In zijn onderste windbereik op een hydrofoil is de Breeze die nukken kwijt, vliegt hij ook in minder dan 10 knopen soepel, zeer snel en komt hij na het insturen weer goed terug naar 12 uur.
Met z’n vlotte stuurgedrag staat de Breeze altijd daar waar je hem wil hebben en door de bardruk trek je de kite niet snel in een backstall en voel je hem goed aan."


De totale review plus alle foto's en filmpjes vind je hier: www.versusshop.nl/blog/review-fone-breeze/

« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.