Sportieve instructeurs gezocht!

A-Way Events

Geen avatar

Berichten: 1
Maart 20, 2017, 17:16:52
edit2Rapporteer  
A-Way Events is hét bureau voor sportieve, uitdagende, activiteiten. Onze kracht ligt bij teambuilding; een team sterker, productiever en effectiever maken en aan het eind van de dag weg te laten gaan met een nieuwe dosis energie. Het allerbelangrijkste is dat mensen plezier 'fun'  beleven op deze dag.  We werken daarom met sportieve enthousiaste, professionele instructeurs die deze dag zullen begeleiden.  Met het strandseizoen van 2017 voor de deur zijn we op zoek naar sportieve instructeurs die ons team wil komen versterken!

Ben jij: sportief, leergierig, een echte aanpakker, ondernemend, teamplayer en zelfstandig? Dan zijn wij op zoek naar JOU!

Kom deze zomer op de leukste evenementen op het strand werken! En dit in het allerleukste team van Den Haag en omstreken.

Stuur snel je motivatie, foto en cv naar info@a-wayevents.nl en wordt onze nieuwe collega!
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2018 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.