GO zesde stop Kitefoil Cup Holland - Katwijk zaterdag 9 september

Evan
Administrator

Berichten: 9491
Logs: 0 | 1481 uur
September 07, 2017, 20:48:08
edit2Rapporteer  
We hebben een GO! Komend weekend staat de zesde stop alweer gepland met een mooie 12-14kn uit het westen. Deze keer trekt de organiserende club KWV Skuytevaert alles uit de kast en gaan we voor het eerst in de foilcup met een startboot en vlaggen racen!

Dat betekent geen vaste starttijden meer maar de startprocedure gaat in gang zodra iedereen er klaar voor is en we dus flexibeler in kunnen spelen op het veranderende weer of kunnen wachten tot iedereen door de branding is. Bestudeer de vlaggen dus goed wil je niet te laat zijn.

Skippersmeeting is zoals altijd om 11u, met een eerste start vanaf 12u. Hoeveel races er back2back gevaren worden beslissen we ter plekke en omdat je deze keer een hesje met startnummer moet dragen zodat de bemanning op de boot de uitslag kan noteren kan er na de skippersmeeting niet meer ingeschreven worden. Wees dus op tijd!

Daarnaast is er de ochtend van de race transport naar het strand, tussen 9:45 en 10u staat er een platte kar klaar om al het materiaal van de parkeerplaats naar de club te rijden. Achteraf is er een BBQ/Maaltijd voor €10.- die voor de races betaald moet worden zodat alles klaargezet kan worden na het racen.

Zien wie er deelnemen of aanmelden kan zoals altijd via: www.kitehigh.nl/kitefoilcupholland
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2018 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.