GO Man of the Dam 2017

Evan
Administrator

Berichten: 9543
Logs: 0 | 1481 uur
Oktober 21, 2017, 09:49:46
edit2Rapporteer  
We hebben een GO!

Aankomende zaterdag gaat het hard waaien en dus tijd voor Man of the Dam 2017.

Kitesurfers tot 18 jaar krijgen de mogelijkheid om hun skills te tonen. De tricks worden beoordeeld op originaliteit, stijl en uitvoering. Naast de top 3 beste riders zal er een Man of Woman of the Dam worden verkozen. Dit is niet het beste maar meest opkomende talent.Het jaarlijks terugkerende Man of the Dam is een Freestyle Kitesurf Contest waarin kitesurfers tot 18 jaar de kans krijgen om hun skills te laten zien en zichzelf op de kaart te zetten in het Nederlandse Freestyle wedstrijdvaren. De jury, waarin regelmatig grote namen uit de Nederlandse wedstrijdtop deelnemen, beoordelen de deelnemers op originaliteit, moeilijkheidsgraad, stijl en uitvoering van hun sprongen en tricks. Naast het klassement van de beste freestyle kiter, bepaalt de jury ook wie het beste opkomende talent is: the Man of the Dam (wie overigens ook een woman kan zijn, is gebleken…).

Al jarenlang is Man of the Dam een vooraanstaand kite event in de Nederlandse Kitesurfscene: niet zelden is de winnaar van het evenement uitgegroeid tot een serieuze speler in internationale kitesurfcompetities.


http://www.natural-high.nl/kitesurfschool/kitesurfevenementen/man-of-the-dam/
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2018 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.