Zeven reddingsboten zoeken naar kitesurfer op IJmeer (Muiderberg)

Haring High Richardt

Berichten: 9022
Mei 17, 2018, 08:38:33
edit2Rapporteer  
Hij gaat weer lekker !  ThumpDown Wat ging er mis ?


https://www.nhnieuws.nl/nieuws/224818/Zeven-reddingsboten-zoeken-naar-kitesurfer-op-IJmeer


MUIDERBERG -

Bij een grote zoekactie met zeven reddingsboten werd gisteravond gezocht naar een vermiste kitesurfer op het IJmeer. De surfer wist uiteindelijk zelf veilig de wal te bereiken.

Volgens GooiNieuws trof een watersporter op het IJmeer ter hoogte van eiland 't Hooft het zeil van een kite aan. Hierop sloeg de persoon alarm.

Meerdere reddingsboten van onder meer de KNRM en de Reddingsbrigade werden vervolgens gealarmeerd door de Kustwacht. Een aantal van deze boten was in de buurt bezig met een oefening.

Op het IJmeer tussen Muiden en Almere werd ruim een uur gezocht naar de kitesurfer. Hierbij werd niemand aangetroffen.https://www.gooinieuws.nl/2018/05/16/7-reddingsboten-in-touw-met-zoekactie-voor-vermiste-kitesurfer/


Uiteindelijk meldde de Kustwacht dat de persoon zelf veilig de wal had weten te bereiken.


Idefixe

Berichten: 8240
Antwoord #1 Mei 17, 2018, 09:43:01
edit2Rapporteer  
Moet je ( om welke reden dan ook ) je materiaal op de kant  / op het water achterlaten communiceer dit dan zsm met de hulpdiensten. Dat voorkomt dus overbodige acties zoals deze.
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2019 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.