Wat op dit forum.. Lees dit eerst..

~Arjan
Founding Father

Berichten: 1841
April 28, 2004, 10:14:45
edit2Rapporteer  
KiteHigh.nl is een kiteboardsite en dit willen we zo houden. Dit KiteLounge forum is bedoeld als forum waar andere onderwerpen aan de orde kunnen komen, hierbij denken we aan: actualiteiten, filmfragmenten, beachbabes, citaten, grappen etc..

Er zijn alleen twee restricties waaraan we ons willen houden.
1. Geen discriminatie
2. Geen naakt

Waarom deze twee restricties?
Wij zijn persoonlijk tegen discriminatie. Onze instelling is zo dat wanneer ons iets niet zint wij actie proberen te ondernemen bij de bron en geen mensen, groepen of wat dan ook collectief zwart maken.

Geen naakt omdat ook dit forumboard toegankelijk is en blijft voor iedereen en vanaf de werkplek. Bovendien kunnen we verwachten dat wanneer naakt is toegestaan het uit de hand zal lopen. Er zullen veel bezoekers anders dan voor kiteboarden komen. Hierdoor zullen we veel dataverkeer en niet kiteboarders als bezoekers gaan krijgen die we ons willen besparen. Verder zien wij het persoonlijk niet zitten om links na te gaan lopen naar naakt-sites om te kijken of het geen porno of incest is. Wij willen onszelf niet verplichten om ons daaraan bloot te stellen.

Hoi,
KiteHigh
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.