Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Online een nieuwe chickenloop bestellen (Gaastra bar 2015). Gepost op: Augustus 21, 2017, 19:56:15
Ik had google al gebruikt maar kon niets vinden. Ik ga wel even naar de kiteshop.
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Online een nieuwe chickenloop bestellen (Gaastra bar 2015). Gepost op: Augustus 19, 2017, 09:54:16
Hallo,

De chickenloop van mijn gaastra bar (GA-x2 2015) krijgt scheurtjes. Nu wil ik hem vervangen, het liefst bestel ik online een nieuwe. Weet iemand  van jullie een webschop waar ik dit soort bar onderdelen kan bestellen?

3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Kite lijnen vraag. Gepost op: November 20, 2015, 11:23:52
Ik heb net een nieuwe bar gekocht, nu zie ik dat de uiteinden van de kitelijnen gespliced zijn. De extensions zijn ook gespliced en aan de uiteinden van de kitelijnen geknoopt, zie bijgevoegde foto. Aan de uiteinden van de extensions zit wel een ''stukje touw'' om de kitelijnen goed aan de kite te bevestigen.

Mijn vraag: Maakt het uit voor de sterkte van het geheel hoe de extenions in dit geval zijn bevestigd? Of is deze manier van extenden gebruikelijk?

Graag jullie reacties Smiley



4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: tips voor de kiteloop... Gepost op: November 10, 2014, 19:41:13
Even weer wat anders.. een vraagje waar ik ook mee zit. Ik ben eigenlijk op zoek naar wat nieuwe kites, die mij wat meer performance leveren vooral in in het kader van ''Loopen'', dus kites met een goede ''draaisnelheid'' en ''omhoogschiet snelheid''. Ik wil eigenlijk nog wel de voordelen van de SLE behouden, ''dus nog een redelijk windbereik met één kite''. Hebben jullie suggesties, welke merken/type's zou ik aan moeten denken? ''dan kan ik even wat gerichter recensies zoeken op internet''.
5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: tips voor de kiteloop... Gepost op: November 07, 2014, 22:34:30
Dan heb ik je een paar keer flink zien crashen. Grin (ik vaarde met de ocean rodeo razors). Als je land dan vaar je onder je kite door waardoor hij uit de lucht valt.

Zo moet je het in ieder geval niet doen :

https://www.youtube.com/watch?v=1KZfo7lnGd4&feature=youtu.be
aah jou style van loopen bedoelde ik met puntje 2 van mijn vragenlijstje. De volgende x trek ik er een downloop bij wanneer ik ga landen Smiley .
6  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: tips voor de kiteloop... Gepost op: November 07, 2014, 20:13:10
Vaarde je vandaag op Mirns? Want dan denk ik dat ik je gezien heb. Maar zoals de rest zegt: downloopen, of op tijd weer insturen.
bedankt voor de reacties totzover jaa,  ik was op mirns bezig (vooral in het begin van de seßie ws ik actief met loops bezig haha
7  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / tips voor de kiteloop... Gepost op: November 07, 2014, 18:34:22
Hej hoi, even een verzoekje voor wat tips over bovengenoemde trick.

ik ben net weer thuis van een sessie, het was vandaag 20 - 25 kn en heb even kiteloops geoefend met mijn 7meter jekyll uit 2012. . Het ging opzich best wel lekker, maar ik heb wat vragen, naa ook op andere riders te hebben gelet die de loop deden.

Mijn vragen
1.: Naa een ingezette loop kan ik prima lande , de kite draaid voor me langs en schiet opzich redelijk snel weer omhoog, hij vangt mij op en ik land,  daarna staan de lijnen hartstikke slap en valt de kite uit de lucht, hoe komt dat? Ben ik verplicht te dowloopen?  Of is dit een delta/sle shape probleem?

2. Ik zie c shape collega's die de loop vrij snel inzetten (op 3m hoogte) en daarna nog eens 4 meter hoger de lucht in slingeren, als ik dit doe krijg ik een gigantische  jank die onmogelijk te landen valt. Heeft dit ook te maken met de vorm van mijn kite (gaastra jekyll  2012)  Huh.

Ik ben benieuwd..
8  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: WAARSCHUWING KORNWERDERZAND Gepost op: Augustus 01, 2013, 15:28:17
Sorry dat ik het zeg maar hoewel ik toch echt niet het braafste jongetje van de kitesurfklas ben,
snap ik niet dat je langs de Afsluitdijk en naast een natuurgebied mag en gaat kiten.
Gekkenwerk als je ze af en toe langs de dijk ziet gaan.

Korn is best OK. (Als je een gevorderde kiter bent). Het is gewoon absoluut geen beginnersspot!
9  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: prijzen bagage arkefly Gepost op: Maart 24, 2013, 17:56:37
Kijk eens... onderstaande voorwaarde van arkefly, op punt 1. had ik toch gelijk, je mag gewoon een baggi bij de standaard ruimbagage inchecken Smiley.

ArkeFly naar alle bestemmingen uitgezonderd Aruba, Bonaire, Curaçao, Canada en Verenigde Staten

Economy Class: max. 20 kilo
Comfort Class: max. 25 kilo
Premium Comfort Class: max. 30 kilo
Overige voorwaarden:

Eén stuk ruimbagage mag maximaal 32 kilo wegen;
De afmetingen van een gewone koffer mogen max. 158 cm (L+B+H) bedragen;
Voor baby’s van 0-2 jaar geldt een maximum van 10 kilo ruimbagage. De kinderwagen valt niet onder dit maximum, maar onder bijzondere bagage;
U moet betalen voor overbagage;
Rugzakken moet u deugdelijk aanleveren. Wij adviseren u uw rugzak in een zogenaamde rugzaktas te verpakken of in ieder geval de riemen goed vast te maken aan de rugzak, zodat deze niet kunnen blijven steken op de bagageband. Het is niet toegestaan artikelen aan de buitenzijde van de rugzak te bevestigen;
Het is toegestaan om meerdere stukken bagage in te checken per persoon, mits deze voldoen aan bovenstaande eisen.
10  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: prijzen bagage arkefly Gepost op: Maart 24, 2013, 12:55:47
Mij is het nog niet helemaal duidelijk hoe het nu geregeld is met bagage bij vliegtuigmaatschappijen, ik hoor veel verschillende dingen over hoe de bagage/specialebagage regelingen zijn.

Ik heb onlangs contact gehad met Arke(fly)... deze zeggen het volgende:

1. Je mag naast je gewone ruimbagage (kofferjte of backpakje).. nog een kitebag meenemen mits je de 20KG niet overschrijd.

2. Je mag de kiteboards niet meenemen bij de normale ruimbagage! deze moeten speciaal aangemeld worden als speciale bagage mits niet langer dan 165 en <20kg, dit kan voor 40 EUR binnen Europa (enkeltje)

Ik heb mijn twijfels hierover als ik de ervaring van verschillende mensen lees. Ik zou graag even horen of  bovenstaande klopt van één van julie forumers. Smiley

11  Algemeen / Trefpunt / Re: Mirns, wie gaat er kiten Gepost op: Oktober 15, 2012, 20:33:19
Hoe was de wind trouwens laatste zondag 14 oktober? Was het een beetje een stabiele wind op Mirns, op de meeste spots zag ik namelijk op de windmeter dat de onderwind wel 5 -8 knopen scheelde in vergelijking met de windvlagen>?
12  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: [Windvoorspelling] algemene discussie Gepost op: September 11, 2012, 17:44:33
shit heb geen 7meter Sad   , wind  kak in please.
13  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Uprising Gepost op: Augustus 28, 2012, 16:17:39
inderdaad, dat intro weer......maar goed, wel zeer mooie film met kippenvel momenten.

vanaf 24:00.....Sjezus, gewoon weg belachelijk. zo mooi en indrukwekkend. Roll Eyes

Mee eens, supermooi die golven van 8meter hoog en soms nog hoger, volgens mij zijn die ook alleen maar in maui
14  Nieuws & Video / Techniek / Camera / Software / Re: voorstellen en gopro/ laptop vraag Gepost op: Augustus 02, 2012, 20:34:57
Hallo Martijn, Ik gebruik altijd het montage programma Pinnacle kan je wel downloaden op het internet. Het is gebruiksvriendelijk en je plakt heel eenvoudig je  windows media player clipjes  aan elkaar in dat programmatje zonder dat er kwaliteit verloren gaat.

één nadeel aan dit programma is dat het zo nu en dan wat kan laden als je een trage computer hebt. Maar met dat budget wat je noemde is dit geen probleem daar kan je wel wat snels voor halen.

Ik heb veel mooie spots gezien daar in Australie ,maar kijk uit voor de haaien, krokodillen en dodelijk kwallen  Tongue.
15  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Welk directional surfboard Gepost op: Juli 25, 2012, 20:58:03
Ok.. ik denk eraan om een RRD domingo V2 (2012) te halen heeft iemand dit board al eens onder de voeten gehad? Ik kan namelijk geen goede recentie vinden op het internet.

16  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: RRD K-Free 60 Gepost op: Juli 24, 2012, 19:18:28
Je hebt geloof ik ook de RRD DOMINGO (ook een board die geschikt is voor low wind, ..zo verkopen ze hem tenminste). Deze is al wat langer op de markt.
17  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Welk directional surfboard Gepost op: Juli 11, 2012, 08:44:21
bedankt,  ik heb d.m.v.julie reacties aardig wat nieuwe board types leren kennen, ik zal mij eens gaan verdiepen in die type boards.

Maar is het niet zo dat ''een normaal waveboard''   opgebouwd is uit schuim of foam, zodat hij veel meer volume heeft dan een twintip waardoor je in de regel toch wat sneller aan planneert?
18  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Welk directional surfboard Gepost op: Juli 10, 2012, 14:11:43
Ik zat zelf eens te denken aan een north nugget, mar ik kan geen vergelijkbare boards vinden van andere merken.
19  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Welk directional surfboard Gepost op: Juli 10, 2012, 12:03:02
Halloo,,

Ik ben op zoek naar een mooi directional surfboardje. Ik ben van plan deze in te gaan zetten met weinig wind als low wind kanon 11/15 knopen. Daarnaast moet het board ook nog de eigenschappen hebben dat hij een beetje lekker springt en golfjes kan carven in wat hardere wind (zeg maar tot met 15/20 knopen. Wat voor type board zou ik aan moeten denken?

20  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Impactvest / zwemvest Gepost op: Juni 19, 2012, 15:48:18
http://www.martinvanleeuwen.nl/Magic_Marine.htm

AC6848 Magic Marine Zwemvest Match II.


Deze heb ik alleen dan een blauwe... Dit blijft even wat meer drijven dan een impact vest en je hebt voldoende bewegingsruimte.
21  Algemeen / Trefpunt / Re: Mirns, wie gaat er kiten Gepost op: Juni 10, 2012, 12:57:32
Ik ben vrijdag ook geweest ik had niet verwacht dat het zo druk zou zijn op een vrijdag..... Ik ben zaterdag niet gegaan omdat ik dacht dat het dan nog drukker zou worden.... (Weekend + nog eens een overmacht Duitsers)!

Of was het ongeveer van gelijke drukte dan op vrijdag?
22  Algemeen / Buitenland & Travel / PERTH Western Australia Gepost op: Maart 28, 2012, 08:46:47
Hallo,

Ik ga binnenkort naar Perth voor een weekje. Het schijnt dat dit één van de beste Australische kitespots   is. Is iemand van julie hier al eens geweest om te kiten=. Ik moet namelijk een mooi plekje hebben waar ik ook wat spullen kan huren. Ben  wat bezig geweest om een goede spot te vinden via internet, maarja ik hoor het liever even van van mensen die wat ervaring hebben in deze omgeving.

GR.

Frankey
23  Algemeen / Trefpunt / Re: Mirns, wie gaat er kiten Gepost op: Augustus 29, 2011, 10:16:39
Heb echt een goede sessie gedraaid gister.. Was me eerste keer in het weekend, maar vond het toch best wel druk op het water.
24  Algemeen / Trefpunt / Re: Mirns, wie gaat er kiten Gepost op: Augustus 27, 2011, 18:04:06
Ik ga denk morgen even naar Mirns,  Forecast van windfinder ziet er echt super uit.. maarja komt deze ook uit met dit instabiele weertype... Zijn er ook mensen die vandaag (zaterdag) op Mirns zijn geweest? Was het wat te doen? of was het  heel erg vlagerig?
25  Algemeen / Trefpunt / Re: Mirns, wie gaat er kiten Gepost op: Augustus 09, 2011, 18:05:52
Vandaag was tie west. Voor Mirns ( vooral aan de kant) al heel tricky.


Is west niet te doen bij Mirns? of vereist Mirns toch meer een zuiderlijkere wind?
Pagina's: [1] 2


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.