Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Red Bull King of the Air 2018 - vanaf 13u live Gepost op: Januari 31, 2018, 22:11:35
Eindelijk een terechte winnaar. King Kevin was echt een klasse apart vandaag. (Dat was die in 2016 trouwens ook al)

Congrats!
2  Stijlen / Discussie / Big-Air / Oldschool / Airstyle / Re: Kitehigh effect gevraagd Gepost op: December 18, 2017, 18:49:12
Zoals wij al hoopten heeft Maarten met ruim 300 stemmen verschil gewonnen en heeft Erik een tweede Wildcard gekregen van Core. Netjes opgelost, respect.
En nu met drie NL’ers naar CPT
 ThumpsUp
3  Stijlen / Discussie / Big-Air / Oldschool / Airstyle / Re: Kitehigh effect gevraagd Gepost op: December 16, 2017, 21:35:51
Dit voelt heel dubbel inderdaad, je gaat bijna denken dat ze dit gedaan hebben om hun Core rider te laten winnen.

Evan, volgens mij moet je altijd heel voorzichtig zijn met insinuaties en helemaal op internet. Op het moment dat de actie verlengd werd stond Maarten op voorsprong. Hoe logisch is een complot-theorie dan? En denk je serieus dat een groot merk zo zou knoeien? Lijkt me niet.

Maarten heeft trouwens zelf ook al prima reactie op Erik's Facebook gezet, ze kennen elkaar en mogen elkaar. Ik sluit me bij Maartens conclusie aan: Hopelijk krijgen ze allebei een wildcard en hebben ze veel lol daar.

Quote Maarten:

Ik lees Erik’s post net en wil even aangeven dat dit inderdaad niet heel cool loopt en dat ik het oprecht ook vervelend vind voor Erik om eerst te denken dat hij gewonnen heeft en dat het dan niet zo blijkt te zijn. Da’s serieus balen. Ik kite vaker met hem en we kunnen het heel goed met elkaar vinden ondanks ons leeftijdsverschil. Er is respect van 2 sporters over en weer.

Wil wel ff aangeven dat ik onze “Eindknaller” bewust niet donderdag heb ingezet omdat ik toen

a) ruim voor stond in de poll en er

b) nog 4 dagen te gaan waren (want ik had de post van Core wel gelezen).

Dat ik de hele week al voor stond en nu ook weer voor sta is misschien niet zo relevant meer maar nogmaals, ik heb donderdag en vrijdag ook geen gas gegeven, anders had het er vrijdag om 15 uur wellicht anders uitgezien. Maar dat is allemaal mits en maar en we schieten daar niks mee op.

Nog ff voor de goede orde: Ik wordt op geen enkele manier gematst door Core, denk maar na, de verlenging kwam op een moment dat ik lekker voor stond en ik zou bovendien nooit aan valsspelen meedoen. Zo rol ik niet.

Wat mij betreft verdienen we gewoon allebei de trip en ik hoop dat Core dit ook zo ziet en 2 wildcards toewijst aan Erik en aan mij.

Groetjes, Maarten


Unquote Maarten
4  Stijlen / Discussie / Big-Air / Oldschool / Airstyle / Re: Kitehigh effect gevraagd Gepost op: December 14, 2017, 00:29:32
Done that je zoon gaat het de pros moeilijk maken .

daar gaat ie in ieder geval wel voor, hopen dat het lukt.
Dank je wel voor je vote!!

Iedere stem is nog welkom tot vrijdag!!!!
5  Stijlen / Discussie / Big-Air / Oldschool / Airstyle / Kitehigh effect gevraagd Gepost op: December 08, 2017, 19:47:25
Hi Kitehighers,

Hierbij stukje spam, maar omdat het uit vaderliefde is vergeven jullie me hopelijk....

In 2009 heb ik Kiten aan mijn zoontje Maarten Haeger geleerd, toen 8 jaar oud. Tijd gaat snel, hij is nu 16 en kiten is zijn totale passie geworden. Jullie kunnen hem een enorm plezier doen door zijn foto te selecteren in de poll op Facebook:

https://poll.fbapp.io/xr5challenge-wild-card/


Het gaat om de XR5challenge: een wedstrijd waarin een paar niet-pro kiters naar Kaapstad kunnen en daar in een contest hoogspringen om de eer vechten met een Pro. Maarten had met 23,4 meter net niet genoeg om rechtstreeks te kwalificeren hiervoor. Er is nog een wildcard die uit 10 fotos gekozen wordt in de poll.

Dank en groet, Hagar
6  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Iemand ervaring met Ozone Zephyr???? Gepost op: Mei 30, 2011, 19:46:12
Volgens mij geef je zelf de oplossing al Grin

Niet te snel naar 12 uur!

Ik heb trouwens ook net een paar weken een zephyr. Lekker cruizen bij weinig wind en bij meer wind (knoopje of 15) begint het serieuze beulen schater met lange glijvlucht sprongen.

See joes

Heb jij ook dat ie soms voorover valt op 12 uur? Verder inderdaad heel tevreden.
7  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Iemand ervaring met Ozone Zephyr???? Gepost op: Mei 30, 2011, 18:44:41
Heb zelf een Zephyr, onder 10 knopen vliegt die wel maar als je te snel naar 12 uur gaat vliegt die een beetje over je heen en dan kukelt die voorover naar beneden door gewicht Leading Edge.

Weet een andere eigenaar hier een oplossing voor?

Verder geweldige Kite van 9 tot 18 knopen voor mij (90+kg)
8  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Nieuw setje (Bandit?) Gepost op: Mei 30, 2011, 17:37:22
Goede beslissing, laat ff weten of ik het bij het rechte eind heb (dat de 11m B4 gelijk of zelf iets minder trekt dan de 10m dos), vaar nu nog met tres maar flirt ook met B4 en alle info helpt....

gr
9  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Nieuw setje (Bandit?) Gepost op: Mei 29, 2011, 11:50:16
Natuurlijk testen is het belangrijkste om je eigen mening daar in te vormen en te kijken wat jij fijn vind. De bandit 4 is een hele relaxte kite, vliegt zeer smooth. Low end is stukken beter geworden, mede doordat hij zo snel is.

Ga niet te klein! de 4 is heel snel dus daarvoor hoef je niet klein te gaan en ik had zelf ook de DOS, nou die is iets langzamer maar trekt een stuk harder door een veel dieper profiel (dus ook dieper in het windvenster, iets minder hoogte lopen).

Van DOS naar TRES moest ik overal 1 maat groter gaan om geen lowend kwijt te raken.

ik zou zeker een 7m of een 10m B4 een keer proberen en in dezelfde sessie ook je oude DOS van dezelfde maat. Wees niet verbaasd als je een wereld van verschil voelt.

Suc6
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.